ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Benim liste daha kabarık, Ali Aydın olacak haysiyetsiz var mesela. Nasıl anlatayım; dünyadaki şerefsizler resmi geçit yapsa flamayı bayrağı falan ona verirler. Ama şöyle düşününce hakemin de iti uğursuzu bizi buluyor.

Neredesin Collina:sad007:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

gurur duyuyorum

Son mesajım olsun; Kimisi rezil olacağımız kanaatindeydi, bu gece birileri rezil oldu evet. Dünya devi Manchester United aldığı 3 puanla rezil oldu ve dünyanın diline düştü ve bunu da Galatasaray yaptı. Hadi iyi geceler :)

medium_2466351.png
PAHAROOO

#1719.sep.2012 | 23:54El primer gol del Man U. no debió subir al marcador y si haber cobrado penalty y expulsión a Muslera y así jugar todo el partido con uno menos el conjunto otomano. Al conjunto turco tampoco le pitaron creo contabilizar que 3 penaltys a lo largo del encuentro. El Galatasaray es un serio aspirante a luchar por la segunda plaza del grupo. No entiendo como Wolfgang Stark sigue arbitrando en Europa, es malísimo y los jueces de área no sirven para nada.

bu arkadaş da Galatasaray ciddi bi rakip olduğunu gösterdi diyo ...verilmeyen penaltılar içinde hakemede avrupada hala nasıl hakemlik yapıyo diyo...

Illk golde muslera kirmizi ve penalti verilseydi baska olrdu mac

Yalniz devaminda 3penaltisi var gs nin diyor.

Ikinci sira icin savasacak

Bu hakemin Halen nasil hakemlik yaptigi ise hukuken nasil olabilir diyor..

İçim rahat yatıyorum, herkese iyi geceler.

şampiyonlar liginin tadı damağımda kaldı...kalan 5 maçta hepsine koyalım bi güzel : ) o güç var bizde : )

iscoyu almak zor ama sturrdige kadroya bilem girememiş juve maçında.yavrucağı devre arası biz alsak ne güzel olur....müthiş bi kanat forvet. bizimde çok ihtiyacımız var..gruptan bi çıkalımda hayırlısıyla...

Farkettim, yanlis koymus adam:)

ManU forumlarından birisinde yazılan yoruma bak:

A win away in Turkey.

I'll take it. No complaints here.

Taraftar desteğimiz o kadar etkilemiş ki "Türkiye'de aldığımız bi galibiyet" diye ironi yapıyor :)

burda bazi arkadaslar vardi yok 3 yeriz 5 yeriz filan diyorlardi. bu arkadaslar birkac sene avrupada olmayinca bizim kim oldugumuzu unutmuslar. insallah bu mac hatirlatmistir. biz galatasarayiz. biz kimseden korkmayiz ama dunya bizden korkar. koskoca man u zaman gecirmek icin 3 dakika top getirmedi sahaya. iste bu herseyi acikliyor.

hayatimda ilk defa boyle bir seye sahit oldum kos koca old trafforda top yoktu korner atmak icin 1 dk top aradiler :D

Mücadele, alın teri mükemmeldi helal olsun aslanlarıma.. İşin teknik yönünde eksiklerimiz var ama kapanmayacak eksikler değil.. Şanssızlığımız bu deplasmanın ilk maça denk gelmesi. Yoksa bu kadro yenilgisiz gruptan çıkacak güce sahip.. Neyse şimdi Bragayı değil Akhisarı düşünme vakti..

Geri
Üst Alt