Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |
Dün akşam ait olduğumuz yere tekrardan merhaba dedik. Öncelikle bunun için mutlu olmalıyız camia olarak. Gelelim maça;
Daha 36. saniyede verilmeyen bir penaltıyla başladı oyun. O anda anladık ki bu maçı sadece Man Utd' a karşı değil, Alman hakeme karşı da oynayacağız. Verilmeyen penaltıdan sonra bu düşünce sadece bizlerde değil oyuncularda da oluştu sanırım ve Utd atakları başladı. Bir Utd' lı oyuncu 3 tane Galatasaray' lı oyuncuyu geçiyor bizimde elimiz yüreğimizde takip etmeye çalışıyoruz maçı. Nitekim 7. dakikada golü yedik.
İşin açıkçası o pozisyonun gol olmasına ben çok sevindim. Şayet Carrick yere düşse ve topa vuramasa penaltı ve kırmızı kartı göreceğimizden eminim.
Golden sonra çok daha farklı bir Galatasaray izledik. Sağdan soldan ataklar Amrabat, Selçuk direkten dönen toplar vs.
Nitekim ben maçtan çok ama çok keyif aldım. Hakem kararlarına rağmen.
Takımda Semih, Dany, Eboue, Muslera, Hamit, Amrabat çok iyi oynadılar bence. Amrabat defansa yardım edebilse çok daha mükemmel olacak. Hayal kırıklıklarım ise Melo ve Selçuk ikilisiydi. Çok ama çok etkisizlerdi dün.
Hakan Balta mı? O hayal kırıklığı değil
Bence mutsuz olunacak bir şey yok. Biz Galatasaray değil de PSG falan da olsaydık gruplar çekildiğinde Manchester' da ki maç için 0 puan derdik.