ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

neyse güzel futbol ama 0 puan futbolculara güvenim tam kalan 5 maçta hakemleride yenip max puan toplayıp çıkacağımıza inanıyorum

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Beşiktaş taraftarını diğerlerine göre daha bilinçli ve objektif sanardım. Pek de değilmiş.

Şu ilk yarıyı biz oynasaydık takımı yere göğe koyamıyorduk. Haklı şekilde mutlu olarak gelecek planları yapardık.

Çünkü gs suan iyi top oynuyor. Geride bitirmesi ilk yarıyı futbol acısından adil degil.

Bunu soylemenin gs nefreti/sevgisi/ovgusu ile alakası yok.

Beyazlı bir takım var ve catir catir oynuyor.

Fatih Terim'in 1 numaralı olayı yine cok erken oturmus avrupa'da.

Hucum pres. Resmen defans-o.saha blogunu kapatıyor manu'nun.

Diger yandan manu iyi futbol oynamıyor. Ama sadece bunu soylemek dogru degil.

Diger yandan zaten ac ingilizler birtek bize oynuyor kafası da, tum dunya uefa fifa bize dusman diyen fenerlilerle aynı kafadır.

Elin ingilizi ne yapsın seni, gs'yi fener'i , ne dusmanlıgı olsun sana.

Manu'yu orda yenmedin mi? Liverpool ve leeds maclarında ne oynadın halı saha takımı gibi de ne sonuc bekledin?

Kısacası daha sagduyulu yorumlar cıkmalı bence forumdan.

Futbol o kadar da zor bir spor degil. Galatasaray iyi oynuyor demek de ihanet degil.

------------------------------

Iyi bir yazi fakat su noktaya deginmek istiyorum.

Tarafli tarafsiz oyunumuz herkez tarafindan begeniliniyor yensekde yenilsekde... fatih hocanin dedigi gibi cikip cat cat korkmadan oyniyoruz

bize verdigi sozu kat ve kat yapiyor:tiphat:

Antu'da bile futbolumuzu ovenler olduysa, biz iyi seyler yaptik ve dogru yolda gidiyoruz demektir.

Manchester oturmus bir takim. Hic bir sey degilse bile 20 senenin oturmus duzenine, sistemine bakin. Biz ise yepyeni, birakin Sampiyonlar Ligini, Intertoto Kupasinda bile oynamamis oyuncularla dolu takimimiz. Her mac takim biraz daha guclenecek, biraz daha tecrubelenecek, biraz daha uyumlu olacak.

Varsayalim ki bahara Avrupa'da kaldik. Devre arasinda 10 milyonu yapistirip bir solbek almaliyiz. Bunun kacari sakasi yok. Valencia calimlari kadar, kafasini kaldirip etrafina bakan zeki bir futbolcu olsaydi, skor 3-4'lere gidebilirdi. Daha ne Valencialar var, aman diyorum bu daha yolun basi.

Clean sheet, 3 points from the best team in our group. Good

Maçtan sonra sinirden foruma bile girmedim...

Ulen ben seni gibi hakemin gelmişini geçmişini...

Ha oyunun başındaki penaltıyı görmedin 2.yarıdaki penaltıyı da mı görmedin be şerefsiz...

3 top direkten döndü yapacak birşey yok..

Yalnız iyi yoldayız her takıma karşı kafa kafaya oynarız..

braga ve cluj a arka arka cakarsak biz bu grouptan birinci olarak cikariz.. ha hersey olabilir, bragaya yenilirsek 3. icin oynariz.

İlk penaltıyı görmemelerinin imkanı yok.Gördüler maçın başı diye çalamadı eyyamcı şerefsizler.Vidic'in topla mesafesi nerdeyse yarım metre o pozisyonda

muslera ve hamit iyiydi.

Manu maçına kadar 7 ya da 9 puan alırsak liderlik şansımız dahi olabilir.

Dün akşam ait olduğumuz yere tekrardan merhaba dedik. Öncelikle bunun için mutlu olmalıyız camia olarak. Gelelim maça;

Daha 36. saniyede verilmeyen bir penaltıyla başladı oyun. O anda anladık ki bu maçı sadece Man Utd' a karşı değil, Alman hakeme karşı da oynayacağız. Verilmeyen penaltıdan sonra bu düşünce sadece bizlerde değil oyuncularda da oluştu sanırım ve Utd atakları başladı. Bir Utd' lı oyuncu 3 tane Galatasaray' lı oyuncuyu geçiyor bizimde elimiz yüreğimizde takip etmeye çalışıyoruz maçı. Nitekim 7. dakikada golü yedik.

İşin açıkçası o pozisyonun gol olmasına ben çok sevindim. Şayet Carrick yere düşse ve topa vuramasa penaltı ve kırmızı kartı göreceğimizden eminim.

Golden sonra çok daha farklı bir Galatasaray izledik. Sağdan soldan ataklar Amrabat, Selçuk direkten dönen toplar vs.

Nitekim ben maçtan çok ama çok keyif aldım. Hakem kararlarına rağmen.

Takımda Semih, Dany, Eboue, Muslera, Hamit, Amrabat çok iyi oynadılar bence. Amrabat defansa yardım edebilse çok daha mükemmel olacak. Hayal kırıklıklarım ise Melo ve Selçuk ikilisiydi. Çok ama çok etkisizlerdi dün.

Hakan Balta mı? O hayal kırıklığı değil :)

Bence mutsuz olunacak bir şey yok. Biz Galatasaray değil de PSG falan da olsaydık gruplar çekildiğinde Manchester' da ki maç için 0 puan derdik.

Umut'un pozisyonu+Aydın'ın pozisyonu %100 penaltı Hamit'in pozisyonu içerde mi dışarda mı tartışılır.Adam akıllı bi hakem yönetseydi bu maçı 3 puan bile alabilirdik.

United'ın ezeli rakipleri Liverpool taraftarı da penaltı isyanımıza destek çıkmış. Meşhur Old Trafford'da United aleyhine penaltı verilmez kuralı vardır diyerek rakiplerine laf atıyor onlar da :)

Braga-Cluj maçı da keşke berabere bitseydi.

Şu yabancı sınırlamasına gıcık oluyorum arkadaş :mad:

İMPARATOR tahtta artık, bu görüntülere alışmamız lazım... Kuşlar da artık kendilerini bizle kıyaslamayı bıraksınlar. Yokluğumuzda kendini "büyük" ilan edenler görüyor hanyayı konyayı.

Türkiye'den hangi takımı dün çıkarsan o sahaya 5 yer gelirdi.

umut ve aydının pozisyonları yüzde bin penaltı. iki pozisyonda da rakibin topla hiçbir teması yok. topu oyuncumuz atıyor.adamların ayakları tamamen bize geliyor. yazık oldu. üç tane direk pozisyonu var ve üçüde gol olabilirdi.bu cesaretli oyundan ötürü başta imparator olmak üzere oyuncularımızı kutluyorum. meloya gelince... tamam baya pas hatası yaptı ama ikinci yarıdaki emre çolakla gelişen kontra atakta defanstan emreye uzun bir top attı.ve adeta klasını gösterdi. melo iyi düzeye geldiği an çok önemli bir silah. birkaç haftaya düzeleceğini umuyorum. dün sadece iki oyuncu beni üzdü. h.balta ve burak.hakan tam bir hayaletti. burak ise çok heycanlıydı. selçukta normal oyununu oynadı fakat o ara paslarını göremedik.

bu arada teşekkürler AZ TV :ayatollah:

Geri
Üst Alt