ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Balta'ya mesir macunu yedirek maçtan önce.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Kazanmak biraz zor gibi gözüküyor.Fakat ilk maçlar sürprize daha fazla açıktır.Bu sebeple bir beraberlik neden olmasın diyorum..Ki orada beraberlik almak Barça için bile grup maçlarında iyidir yani.Deplasmanda yenilme evinde yen mantığı ile.

Takımınız moralli ve form düzeyi de iyi denebilir, vurduğunuz gol olsun ve tüm Türkiye olarak göğsümüz kabarsın..

Umarım çifte mutluluk yaşarız..

sağol ama çifte mutluluk olmasın.çünkü ne ligde ne de avrupada olmayı hakediyosunuz.

maça daha 2 gün var başlık olmuş 81 sayfa :asd: efsane olacak bu topik :asd:

selçuk inan futbol resitali sunacak:happynew:

Selçuk serbest vuruştan bi bırakıyormu ? maç öyle bitiyor mu ? :D

[video=youtube;FzznWk4UfM8]https://www.youtube.com/watch?v=FzznWk4UfM8&feature=relmfu[/video]:ayatollah::ayatollah:

Elmander-Umut ikilisinin oynamasını düşündüğüm tek mac. Orta sahayı altılayıp, kanatları tıkarsak beraberliği geçtim kazanma ihtimalimiz de var. En güvendiğim nokta dış sahada çok iyi oynuyor olmamız. Ben şahsen iç sahadaki Manu macından daha cok cekiniyorum.

Orta sahamiz daha iyi.

Forvetlere top geldigi takdirde onlarin daha iyi. Top gelmezse ozellikle Buragin patlama gucu bizi bir adim one gecirir.

Kalecimiz daha iyi.

Sag bekimiz komple anlamda daha iyi. Rafael bilindigi uzere hucumcu bir bek.

Sol bekimiz acik ara daha kotu.

Kanatlarda bizim sol kanat daha iyi. Sag kanat o gun oynayacak oyuncunun performansina gore degisir.

Stoperleri bilmiyorum, ama simdiye kadar iki takimda baya gol yedi. Takim olarak daha iyi savunma yapanin stoperleri bir adim one cikacaktir.

Manchester'in oyle abartildigi kadar super bir kadrosu oldugunu dusunmuyorum.

Bir de Manchester'da bir sey dikkatimi cekti.. Orta sahasi top yapan, top tutan takimlara karsi bariz zorlaniyorlar. Ins. 2-3 tane sallayip geliriz ne diyim:bgking1:

koyup gelicegiz baska yolu yok

Pardon ?

Amrabat, Nani'den daha mı iyi diyorsun ?

Elmander-Umut ikilisinin oynamasını düşündüğüm tek mac. Orta sahayı altılayıp, kanatları tıkarsak beraberliği geçtim kazanma ihtimalimiz de var. En güvendiğim nokta dış sahada çok iyi oynuyor olmamız. Ben şahsen iç sahadaki Manu macından daha cok cekiniyorum.

Aynen ben de, geçen sezondan beri dış sahada daha iyi oynuyoruz ve daha zor gol yiyoruz. Bu yüzden Arena'daki maçın daha zor geçebileceğini düşünüyorum.

Kesinlikle Elmander-Umut başlamalı, Elmander ve Umut 60-65 dakikada defansa 90 dk.lık efor sarfettirmeli ve sonradan Elmander çıkıp Burak oyuna girmeli.

Ve kanatlar, bizi ortadan çok zor geçerler ama kanatlara çok dikkat etmeliyiz. Kanatları mutlaka çok iyi kapatmalıyız.

Amrabat naniyi Fergusonun ağzındaki sakız gibi ayağında sallar.Van Persie yok Man U yok toplama takım Man u çok abartılıyor hangi oyuncu bizim oyuncularımızdan kat kat yüksek ben göremedim.

[video=youtube;FzznWk4UfM8]https://www.youtube.com/watch?v=FzznWk4UfM8&feature=relmfu[/video]:ayatollah::ayatollah:

kac kisi kafasina vurmus la ben olsam delirirdim.... sinir oliyorum oyle seylere

hele hele pesde yeniliyorsam:D

^Katiliyorum.

Nani tam bir cingen la.

Amrabat'i Brezilya'dan getirseydik buyuk ihtimalle yani Ronaldo falan yapmistik. Adam iyi, hem de cok iyi.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Karnim acikti uyuyamiyorum, yemek yemek icin asagiya inmeye eriniyorum, canim salcali yumurta cekiyor ama hepsi bos... Acliktan agazimizda koksa, gozlerimize uykuda girmese... PESİNDEYİZ/NOBETTEYİZ/PUSUDAYİZ

Kolla kendini Mancester .... Kabusunuz olacagiz... Kara basan gibi cokecegiz Old Trafforda Allahin İzniyle

Geri
Üst Alt