ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Amrabat naniyi Fergusonun ağzındaki sakız gibi ayağında sallar.Van Persie yok Man U yok toplama takım Man u çok abartılıyor hangi oyuncu bizim oyuncularımızdan kat kat yüksek ben göremedim.

Olaya oyuncu mantığıyla bakmak yanlış bence. Adamlar bizim oynadığımız sistemin yani 4-4-2 nin kralını oynuyorlar ve senelerdir aynı sistemde oynuyorlar.

Oyuncuların kalitesi mantığıyla bakarsan Premier ligte birsürü takımın kadrosunun Manu kadrosuna yakın hatta daha iyi olduğunu görürsün ama iş takım oyununda bitiyor. Senelerdir ilk 2 sıranın altına düşmemiş Premier ligi domine etmiş geçen sene 14-15 oyuncusu sakatlık yaşamasına rağmen ligi city ile aynı puanda bitirmiş (89 puan) hemde son dk şansızlığıyla 2. olmuş bir takımdan bahsediyoruz.

Tamam son senelere nazaran çok iyi bir takımımız var, çokta iyi oynuyoruz ama bu kadar da uçmamamız gerekir diye düşünüyorum.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Brezilyaya gerek yok direk PSVden alsaydik o videolarla birlikte zaten cikarmistik :D...

PSVdeki sac stili felan daha iyi kel yakismiyo

Yanlış anlaşılmasın, Amrabat'ı kötülemek adına söylemiyorum ama Amrabat, PSV'de kadroya giremiyorken Nani yıllardır Manu'da banko oynuyordu. Yinede şimdiki durumlarına bakılırsa arada müthiş bir ucurum yok. Fakat hala Nani üstün. Ben işin pasaportla ile coğrafya ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Amrabat, gerçektende Nani'den iyi olsa mutlaka bunu farkeden 3-5 klüp cıkardı.

Amrabat Nani'den daha mı iyi.

etmeying eylemeying agalar. ETMEYING EYLEMEYING

Olaya oyuncu mantığıyla bakmak yanlış bence. Adamlar bizim oynadığımız sistemin yani 4-4-2 nin kralını oynuyorlar ve senelerdir aynı sistemde oynuyorlar.

Oyuncuların kalitesi mantığıyla bakarsan Premier ligte birsürü takımın kadrosunun Manu kadrosuna yakın hatta daha iyi olduğunu görürsün ama iş takım oyununda bitiyor. Senelerdir ilk 2 sıranın altına düşmemiş Premier ligi domine etmiş geçen sene 14-15 oyuncusu sakatlık yaşamasına rağmen ligi city ile aynı puanda bitirmiş (89 puan) hemde son dk şansızlığıyla 2. olmuş bir takımdan bahsediyoruz.

Tamam son senelere nazaran çok iyi bir takımımız var, çokta iyi oynuyoruz ama bu kadar da uçmamamız gerekir diye düşünüyorum.

Manu'nun senelerdir 4-4-2 oynuyor olmasi Carsamba gun ki mac uzerine zerre kadar etki etmiyor. Oyle olsa Ajax'in Arsenal ya da Barcelona'dan iyi olmasi gerekir.

Biz sistemsiz oynayan ama toplu oyun olarak iyi bir takimiz. Cokta kaliteli ayaklara sahibiz. Turkiye'nin en iyi oyuncusu ile Brezilya'nin mevcut en iyi bir kac orta sahasindan birine sahibiz. Yenilgiyi kabullenmeyen, isyankar bir oyuncu toplulugumuz var.

Manu'nun son 1-2 senedir Avrupa'da patlak vermesi(kendi capina gore) ayni oyuncularla senelerdir devam ediyor olmalari ve artik bikma noktasina gelmeleridir. Biz ise dagdaki kurt gibi ac, kurt gibi saldirgan bir takimiz.

Manchester'i Abrabat'la, Burak'la, Selcuk'la degil, Galatasaray olarak vurucaz. Oyun olarak onlari sahalarinda ezdigimizde burada bizi yerin dibine sokanlari tekrar gormek en buyuk arzum ve zevkim olacak.

Bugün Braga-Cluj maci var ?

O mac icin bi topic acalim... bakalim rakipler nasil.

edit: onlar'da yarin oyniyormus.

Biliyorum, hepimiz Sarı-Kırmızı renklerini seviyoruz. Fakat bizim kadro onların 1/3ü. Onlar bizden çok daha üstün ve eskiye bakarak çok başarılı bir performans çiziyorlar. Adamların hucumda çok kaliteli futbolculara sahip. Gözlerini seveyim, bu forumda biz bunları yeneriz demeyin. Yenersek tabiiki bir başarı ama şuan en favori onlar ve biz 1 puana bile razıyız. Fazlasını tabiki isterim, ama gerçekleri önümüze sermemiz gerekiyor. Bizim renk-sevgimiz buna genelde engel oluyor. Gerçekler bunlardır, dualarımızla takımızı izleyerek destekliyeceğiz.

Manu'nun senelerdir 4-4-2 oynuyor olmasi Carsamba gun ki mac uzerine zerre kadar etki etmiyor. Oyle olsa Ajax'in Arsenal ya da Barcelona'dan iyi olmasi gerekir.

Biz sistemsiz oynayan ama toplu oyun olarak iyi bir takimiz. Cokta kaliteli ayaklara sahibiz. Turkiye'nin en iyi oyuncusu ile Brezilya'nin mevcut en iyi bir kac orta sahasindan birine sahibiz. Yenilgiyi kabullenmeyen, isyankar bir oyuncu toplulugumuz var.

Manu'nun son 1-2 senedir Avrupa'da patlak vermesi(kendi capina gore) ayni oyuncularla senelerdir devam ediyor olmalari ve artik bikma noktasina gelmeleridir. Biz ise dagdaki kurt gibi ac, kurt gibi saldirgan bir takimiz.

Manchester'i Abrabat'la, Burak'la, Selcuk'la degil, Galatasaray olarak vurucaz. Oyun olarak onlari sahalarinda ezdigimizde burada bizi yerin dibine sokanlari tekrar gormek en buyuk arzum ve zevkim olacak.

Benim demek istediğim bizi ezerler ya da 4 lük 5 lik yapıp yollarlar değil. Kendimizi ne kadar güçlü hissediyorsak, ne kadar büyük görüyorsak Manu'yu deplasmanda ne kadar yenebileceğimizi düşünüyorsakta karşımızdaki takımı da onların güçlü yanını kefeye koyarak değerlendirme yapmamız lazım. Biz ne kadar senelerdir başarıya açsak, onlarda geçen senenin acısını çıkarmak isteyeceklerdir. Benimde içimde yenebileceğimize dair büyük bir umut var ama temkinli yaklaşmak lazım. Asarız keserizle olmuyor bu işler ya da böyle düşünmekle olmuyor.

Manu'nun senelerdir 4-4-2 oynamasıyla ilgili söylemek istediğimde de en iyi onlar oynuyor demiyorum ama bizim oynamaya çalıştığımız 4-4-2 yi adamlar senelerdir oynuyor ve gerçekten çok başarılılar.

Oh yeah, acayip mutluyum. Hollanda kanal'i mac'i gosteriyor, acik bir kanal. Hollanda'nin TRT'si :yenieek::ayatollah:

Kadro kalitesi konusunda arada uçurum yok hatta biz bazı bölgelerde daha iyiyiz, öyle bir anlatıyorki bazı zatlar şu man utd ı görende barca real sancak

Bu maç 3 ihtimalli

Yarın yenersek şaşırmam

Bu Maçta yenmek için oynacaklar, İlk gölü biz bulursak yenme şansımız Yüzde 60-70 lere çıkar. Yenebileceğimize inanıyorum. Oh bee uzun bir aradan sona yine ait olduğumuz yerde, Şampiyonlar Ligindeyiz.

Benim demek istediğim bizi ezerler ya da 4 lük 5 lik yapıp yollarlar değil. Kendimizi ne kadar güçlü hissediyorsak, ne kadar büyük görüyorsak Manu'yu deplasmanda ne kadar yenebileceğimizi düşünüyorsakta karşımızdaki takımı da onların güçlü yanını kefeye koyarak değerlendirme yapmamız lazım. Biz ne kadar senelerdir başarıya açsak, onlarda geçen senenin acısını çıkarmak isteyeceklerdir. Benimde içimde yenebileceğimize dair büyük bir umut var ama temkinli yaklaşmak lazım. Asarız keserizle olmuyor bu işler ya da böyle düşünmekle olmuyor.

Manu'nun senelerdir 4-4-2 oynamasıyla ilgili söylemek istediğimde de en iyi onlar oynuyor demiyorum ama bizim oynamaya çalıştığımız 4-4-2 yi adamlar senelerdir oynuyor ve gerçekten çok başarılılar.

Iyi de, 4-4-2'yi oynadigimizi soyluyorsan 4-4-2'yi cok basarili bir sekilde uyguladigimizi da dile getirmen gerekir. Ki bu takim gercekten de cok iyi. Bu macin orta sahada bitecegini dusunuyorum. Carrick, Cleverley veya Anderson, Selcuk ve Melo'dan iyi olduklarini dusunmuyorum. Yakin bile degiller.

Bir de, Ferguson arada 4-5-1 oynatiyor Avrupa kupalarinda. 4-4-2 oynayacaklarina odaklanmayin.

buralara romanda yazsak bu maç için iş sahada bitecek onun için boşuna ellerinizi yormayın :asd:

Iyi de, 4-4-2'yi oynadigimizi soyluyorsan 4-4-2'yi cok basarili bir sekilde uyguladigimizi da dile getirmen gerekir. Ki bu takim gercekten de cok iyi. Bu macin orta sahada bitecegini dusunuyorum. Carrick, Cleverley veya Anderson, Selcuk ve Melo'dan iyi olduklarini dusunmuyorum. Yakin bile degiller.

Bir de, Ferguson arada 4-5-1 oynatiyor Avrupa kupalarinda. 4-4-2 oynayacaklarina odaklanmayin.

Söylemek istediklerimi yanlış anlamakta ısrar ediyorsun ben oyuncuları karşılaştırmıyorumki sadece karşımızdaki takım normal bir takım değil. 4-4-2 ye oyunculara, oyuncuların kalitesine takılıp kalma.

Sana şöyle özetliyim rakip Manchester United ve Old Trafford' ta bir sezonda alabileceği maksimum mağlubiyet sayısı 3'ü 4'ü geçmez ki yinede puan ve puanlar almak için şansımız var ve inşallah o mağlubiyetlerden birini biz tattırırız onlara ama bu kadar çok övünmeyle olmaz bu işler söylemek istediğim sadece bu .

Gözümüzde eskisi gibi büyüteceğimiz bir rakip değiller.Hem biz bu sene çok güçlüyüz hem de rakip bir Real bir Barcelona değil.Kendi oyunumuzu oynayıp sakin oynarsak puan alacağız İNŞALLAH.

Maç öncesi herkes gusül abdestini alsın, cünüp halde izlemeyin maçı..:yenieek:

az tv haftalık yayın akışı güncellememiş var bu işte bişey :confused:

Manchester öyle gözümüzde mükemmelleştireceğimiz bir takım değil doğrudur. Real veya Barcelona'dan çok daha makul bir takım bizim için. Ama bu bizim onlarla baş edebileceğimiz anlamına da gelmiyor. Hala çok zor puan almamız. Hele ki yan ve duran toplarda bu kadar kötüyken işler hiç istemediğimiz gibi gidebilir.

Ama gerçekten iyi günümüze denk gelirsek, kanatlarını azami şekilde tutabilirsek adamları epey zorlayabiliriz.

Allah yardımcımız olsun.

Maçtan öyle çok beklentim yok, yeter ki maç sonunda saygı ile alkışlanan bir Galatasaray olsun!

Sonrası Allah kerim!..

Geri
Üst Alt