ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Akşam AZ Tv de maç var mı

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

539538_529756967040011_1613237097_n.jpg

Hele Eboue'ye baya bi gülmüşler.Premier Ligde onu Mustafa Sarp gibi mi görüyolar anlamadım vallah..

Gerçi problem değil,Eboue reyiz atın intikamına çevirir olayı :D

Bi açıdan iyi yapıyolar talha.Bütün koreografi taraftar videolarını atmışlar.Tehlikenin farkına olsun saksonlar.

Zaten kendini rezil edenleri dedim abi. Liverpool'u 3-0 yendiğimiz videoyu koymuşlar. Hazırlık maçıydı ve Liverpool bebelerle oynuyodu :o Sonra saçma saçma bikaç yorum daha var.

Bi de anlamadığım... Ne ihtiyaçla gidip oraya "Biz böyleyiz de şöyleyiz de" yazarsın ki? Adamlar daha çok dalga geçiyorlar. Yazık.

Yaşa göre yorumlamışlar.Yaşlandılar diye bitik demişler.

Scholes ve Giggs çok iyi durumdalar ama sırf yaşa bağlamak doğru değil.

Ama işte adamlar takip etmedikleri için yaşa göre değerlendiriyorlar. Elmander ve Eboue Premier Lig'de şu ankinden gençken bile korkulacak bi performans göstermediler, şu an da göstermeyeceklerini düşünüyorlar. Onların açısından bakın biraz.

Bu maç bence bizim için çok avantajlı bir karşılaşma. 3-0 ya da daha kötü bir sonuç almadığımız taktirde, bizde yara açmaz. ManU'nun kendi sahasında yenemeyeceği takım yok. Ama beraberlik veya galibiyet gücümüze güç katar.

Geçen seneki defansif disiplinin Avrupa'da test edilmesi açısından önemli bir maç diyeceğim ama, bu defansif disiplini Antalyaspor'un kazmalar karması karşısındaki maç hariç hiçbir maçta sergileyemedik maalesef. Muslera formsuz, geçen sene ucundan azıcık gördüğümüz süper kurtarışlarının bırakın üstüne koymayı, sıfırlamış durumda. Şu performansıyla Trabzonlu Onur'u tercih ederim kalede. Balta'nın bir ayağı çukurda, Cris daha yeni geldi, Semih de genelde çok iyi olmasına rağmen sürekli konsantrasyon sağlayamadığı zamanlarda anlamsız hatalar yapabiliyor. Neyseki Melo çabuk toparladı, güven veriyor.

Orta sahaya gelince, Hamit'de ısrarcı olacağını düşünüyorum Terim'in, ama Hamit'in en yarım sezona ihtiyacı var toparlanmak için, o da toparlanırsa. Böyle büyük maçlar o süreyi kısalatabilir de, uzatabilir de. Hollanda maçında Robben tarafından madara edilmiş ve Estonya maçında yedeğe çekilmiş olması bu süreyi uzatmıştır. Melo - Selçuk ikilisi bence en sağlam yerimiz. Solda Amrabat da, hücum anlamında en büyük silahımız olacak. Hızlı ataklarda tek başına gol yapabilmesi bizim için çok önemli.

İleride ise Umut-Elmander başlarız büyük ihtimalle. 50-60'dan sonra da Burak girer. Burak ve Umut'da gol umudum var, Elmander'in Premier Lig tecrübesi ve CL'de belki de son sezonu olacağı için ekstra perfromansla PL'de attığı gollerden birini hatırlatmasını umuyorum, ama çok da beklemiyorum.

Bana hem gol atarız, hem yeriz gibi geliyor. 2-1 biz alırız inşallah.

Zaten kendini rezil edenleri dedim abi. Liverpool'u 3-0 yendiğimiz videoyu koymuşlar. Hazırlık maçıydı ve Liverpool bebelerle oynuyodu :o Sonra saçma saçma bikaç yorum daha var.

Bi de anlamadığım... Ne ihtiyaçla gidip oraya "Biz böyleyiz de şöyleyiz de" yazarsın ki? Adamlar daha çok dalga geçiyorlar. Yazık.

Ama işte adamlar takip etmedikleri için yaşa göre değerlendiriyorlar. Elmander ve Eboue Premier Lig'de şu ankinden gençken bile korkulacak bi performans göstermediler, şu an da göstermeyeceklerini düşünüyorlar. Onların açısından bakın biraz.

Bu yorumları yapanları utandıracak reisler :tiphat:

Elmander'i bilmem de eboue arsenal'deyken sağ tarafı sirkeleyip atıyordu..

Bu yorumları yapanları utandıracak reisler :tiphat:

Elmander'in utandıracağını sanmam da Eboue zorlayabilir. Tabi Eboue de oldukça formsuz ama maçları ciddiye almadığından bence. ManU maçında iyi oynar heralde.

Elmander'i bilmem de eboue arsenal'deyken sağ tarafı sirkeleyip atıyordu..

Eboue çok kötüydü Arsenal'deki son zamanlarında. Bunların aklında da o dönem var doğal olarak.

Elmander'in utandıracağını sanmam da Eboue zorlayabilir. Tabi Eboue de oldukça formsuz ama maçları ciddiye almadığından bence. ManU maçında iyi oynar heralde.

Elmanderin golü var bu maçta. :yenieek:

Liverpool maçını atmaları saçma olmuş.Dediğin gibi hazırlık maçıydı saçmalamışlar.Ki liverpool artık premier ligin trabzonsporu gibi birşey :asd:

Niye yazarlar?Önceden korku salmak için.Aman küçümsemesinler diye.Psikoloji bu yani.

Yoksa,en ufak defans hatamızda adamların rahat gol bulacağı konusunda zaten hemfikiriz.

Defans anlayışımız,şampiyonluk maçındaki gibi olmalı.1 hata bile yapılmamalı.Musleranın formu tavan yapmalı.Semih hiç hata yapmamalı.Balta da..

Bu adamlardan puan alabilmemiz için çok şeyler yapmamız lazım daha.Çok..

Eğri oturup doğru konuşalım.Ataktan yana korkum yok.Defansif problemlerimizi hala aşamadık.İlk 15 dakika çok kritik.

deplasmandaki bu maçtan fazla umutlu değilim.Karakterli top oynayalım,dik ve dinç duralım,kafa kafaya kapışalım,razıyım ben.Elbet gönül puan ister,ama United deplasmanında kolay şeyler değil bunlar.

United mı City mi deseler,City'i tercih ederdim.

United herzaman turnuva takımıdır.Ölüsü bile iş yapar.Ki köpek gibi de kadro kurdular.

Neler olacak,hep beraber göreceğiz.''Modifiye de bi yere kadar'' davasına dönmesin kafi..

Elmanderin golü var bu maçta. :yenieek:

Valla kim atarsa atsın ama Elmander'in utandıracak bi gol atacağını da sanmam.

Ayrıca Elmander'in bu maçta oynamasını istemiyorum. Tek forvet çıkalım, orta sahayı kalabalık tutalım Umut veya Burak oynasın. Biri sonradan girsin.

Elmander yor Burak vur her zamanki gibi :ka19:

2 Leedsli'nin öldürülmesini gurur verici bir olay gibi anlatanlara da yazıklar olsun.

Adam öldürmek övünülecek bir şey sanki.

Liverpool maçını atmaları saçma olmuş.Dediğin gibi hazırlık maçıydı saçmalamışlar.Ki liverpool artık premier ligin trabzonsporu gibi birşey :asd:

Niye yazarlar?Önceden korku salmak için.Aman küçümsemesinler diye.Psikoloji bu yani.

Yoksa,en ufak defans hatamızda adamların rahat gol bulacağı konusunda zaten hemfikiriz.

Defans anlayışımız,şampiyonluk maçındaki gibi olmalı.1 hata bile yapılmamalı.Musleranın formu tavan yapmalı.Semih hiç hata yapmamalı.Balta da..

Bu adamlardan puan alabilmemiz için çok şeyler yapmamız lazım daha.Çok..

Eğri oturup doğru konuşalım.Ataktan yana korkum yok.Defansif problemlerimizi hala aşamadık.İlk 15 dakika çok kritik.

deplasmandaki bu maçtan fazla umutlu değilim.Karakterli top oynayalım,dik ve dinç duralım,kafa kafaya kapışalım,razıyım ben.Elbet gönül puan ister,ama United deplasmanında kolay şeyler değil bunlar.

United mı City mi deseler,City'i tercih ederdim.

United herzaman turnuva takımıdır.Ölüsü bile iş yapar.Ki köpek gibi de kadro kurdular.

Neler olacak,hep beraber göreceğiz.''Modifiye de bi yere kadar'' davasına dönmesin kafi..

Defansımız şampiyonluk maçı gibi olmalı, aynen. Ama ofansif açıdan da bi şeyler yapmalıyız, rakibi 90 dakika sahada kabul etme saçmalığı yapmamalıyız. Ayrıca Balta şampiyonluk maçında Dia ve Şam'ı savunamamıştı yeteri kadar, Rafael ve Valencia baya zorlayacaktır, bu yüzden tek forvet oynasak defansif zaaflarımızdan biraz olsun kurtulabiliriz bence.

Geri
Üst Alt