ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

bu takım tek forvet oynamaz arkadaşlar.boşuna kafanızı yormayın. en önemli taktik.. elmander ve umutla rakip stoperleri yorup, 60-70 dk dan sonra burakla vurmak.tabi bu dakikalara kadar gol yemememiz lazım. olaki 1-0 geriye düşersek fatih hoca bütün riskleri alır ben söylim.

Ya STSL'de stoperleri yormaya alıştığımızdan böyle konuşuyorsun da Rio ve Vidic hayvanlarını yoramazsın. Elmander ve Umut'la stoperleri yoracam derken orta saha ve defansta çok fazla açık verirsin. Çift forvet akıl kârı değil bana kalırsa.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Galatasaray: Avrupa’da Dört Kez Son Sekizde

Galatasaray, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dört kez (1962-63, 1988-89, 1993-94, 2000-01) son sekiz takım arasına kalmayı başardı:

elmanderumutun arkasında oynayıp biraz daha selçuk melo ikilisine hiç yoktan top rakipteyken yardım etmeli. umut zaten iki stopere baskıyı uygular.benim nedense ileri uçla ilgili bi sorunum yok.beni tek endişelendiren DURAN TOP

Ya STSL'de stoperleri yormaya alıştığımızdan böyle konuşuyorsun da Rio ve Vidic hayvanlarını yoramazsın. Elmander ve Umut'la stoperleri yoracam derken orta saha ve defansta çok fazla açık verirsin. Çift forvet akıl kârı değil bana kalırsa.

Tek forvetlede ilerde hiç top tutamayız ama.. Umut gibi Elmander gibi sert oynayan, ilerde baskı yapan hücum oyuncularına ihtiyacımız olucak..

elmanderumutun arkasında oynayıp biraz daha selçuk melo ikilisine hiç yoktan top rakipteyken yardım etmeli. umut zaten iki stopere baskıyı uygular.benim nedense ileri uçla ilgili bi sorunum yok.beni tek endişelendiren DURAN TOP

Duran toplarda gözlerimi kapatırım normalde. Bu maçta arkamı dönerim artık.

Bu maç defans dörtlümüz + Melo çok dikkatli olmalı.Özellikle United'ın kenarlardan açtığı ortalarda beklerin kademe anlayışlarını kaybetmemeleri şart oğlu şart.

Bir de Melo'nun bu maça çok iyi konsantre olması lazım.Ceza sahası önüne seken topları çok iyi temizlemesi lazım.:ka21:

Fatih Hoca,bu maçta Melo'yu bence hiç çıkartmaz.Selçuk da yer yer çıkar.

Kanatlardan akmaya çalışıcaz.Onda da Hamit ile başlarsak Evra hamiti yer.Hem de çiğ çiğ yer.Oraya Engin gibi bi adam lazım.70'den sonra da Aydını daya gitsin.

Elmander orta saha özellikleri barındırmayan biri olduğu için oyunun genelinde etkili olmaz. Devamlı pres yapar ama ManU karşısında çok işe yaramaz bu. 5 orta saha oynarsak çok daha rahatlarız ManU'ya karşı koyma konusunda.

Tek forvet çıkarsak eğer Burak-Elmander-Umut hangisi oynarsa oynasın Ferdi ve Vidic'in arasında kaybolur.Pozisyon üretemeyiz bence.

Taktikten taviz vereceğimizi sanmıyorum.Her zamanki gibi atak oynarız bence.

burağı şl arenasında tek forvet sahaya sürüp ayağına top değmeden maçı bitirmesini istiyorsunuz heralde :o

gördük geçen sene işte ts maçlarında keza

tamam türkiye liginin fizik olarak üstünde tek idare edebilirde karşısındakiler yalçın bekir felan olmıcak burda

rakibi hataya zorlamadan nasıl pozisyona girmeyi düşünüyorsunuz

manu oyunu 40 m e daralttığı an sen istersen orta sahaya 5 tane deli gibi koşan basan adam koy yinede top göstermezler sana

birinci öncelik bizim ilerde alanı daralttıp yani umut gibi elamder gibi emre gibi hatta oynarsa engin gibi önde presi ve top rakipteyken müthiş top çalabilen adamlarla ancak bunu başarabiliriz

Tek forvetlede ilerde hiç top tutamayız ama.. Umut gibi Elmander gibi sert oynayan, ilerde baskı yapan hücum oyuncularına ihtiyacımız olucak..

İlerde forvetler sayesinde top tutan bi takım değiliz ki zaten. Sen ilerde Elmander Umut'la baskı yaparsın ama Valencia-Kagawa-Welbeck-Nani'ye karşı koyamadıktan sonra bi anlamı olmaz. Onlara karşı koymak istiyorsan da orta sahayı kalabalık tutacaksın, çünkü defansif zaafları olan bi takımız.

Ben acikcasi ManU ile cata pat kiyasiya mücadele edecegimizi düsünüyorum.

1. Galatasaray´in Avrupa ruhu. Kanimizda var bu

2. Fatih Terim büyük maclari iyi oynar

Yenilmis olsak da, Almanya ve Ispanya maclari aklima geliyor. Taktik disiplinin kitabini yazmisti Terim o maclarda.

Iyi hazirlaniyor böyle maclara ve o milli takimda fazla öldürücü silahimiz yoktu.

Simdi baya var. Melo, Selcuk, Amrabat, Burak vs. Güveniyorum ben.

Yenilebiliriz belki, ama futbol olarak kesinlikle ezilmeyecegiz bence.

burağı şl arenasında tek forvet sahaya sürüp ayağına top değmeden maçı bitirmesini istiyorsunuz heralde :o

tamam türkiye liginin fizik olarak üstünde tek idare edebilirde karşısındakiler yalçın bekir felan olmıcak burda

manu oyunu 40 m e daralttığı an sen istersen orta sahaya 5 tane deli gibi koşan basan adam koy yinede top göstermezler sana

birinci öncelik bizim ilerde alanı daralttıp yani umut gibi elamder gibi emre gibi hatta oynarsa engin gibi önde presi ve top rakipteyken müthiş top çalabilen adamlarla ancak bunu başarabiliriz

Trabzon sadece buraktan bişeyler bekleyen takımdı.Başka hiçbir gücü yoktu.Ne kanatı ne ortası,hiçbirşey.

Bizim her bölgemiz süper.

Arada çok fark var.Biz burağa göre oynamıyoruz.

(Bu arada Bingölde mayınlı saldırı yapılmış,1 asker şehit 30 yaralı) Bu köpekler bitmeyecek,bitmeyecek!Lanet olsun şerefsizlere!!

Şimdi Aztv açık, maç sırasında şifre mi girecek ne olacak nasıl izleyeceğim? Biri anlatabilir mi arkadaşlar?

5li orta sahayla daha rahat karşı koyarsın ManU'nun ataklarına bence. Çift forvet çıkarsan Elmander - Umut ne kadar basarsa bassın ilerde, adamlar topu bizim yarı sahaya geçirdiği an ikisi de etkili olmaz. Orta sahayı kalabalık tutarak en azından biraz daha fazla pas yaparsın ve orta sahada oynayacak olan 5. eleman Elmander'den az baskılı oynamaz.

4-2-3-1 iyidir.

İlerde forvetler sayesinde top tutan bi takım değiliz ki zaten. Sen ilerde Elmander Umut'la baskı yaparsın ama Valencia-Kagawa-Welbeck-Nani'ye karşı koyamadıktan sonra bi anlamı olmaz. Onlara karşı koymak istiyorsan da orta sahayı kalabalık tutacaksın, çünkü defansif zaafları olan bi takımız.

Tek forvet oynarsak çok bocalarız alışkın değil takımın kimyası buna hep kendi alanımızda döndürür dururuz topu ileri çıkamayız ManU. baskı kurar full kendi yarı sahamızda.. Ayrıca tek forvet oynasan kimi kesiceksin şuan Umut gibi bi oyuncu varken Fatih Hoca onu asla kesmez, çok koşan çok baskı yapan bir oyuncu o tam hocanın sevdiği tarz.. Üstelik adam çıktığı her resmi maçta birer ikişer gol atıyor.. Fakat şuda var Umut tek forvet oynarsada etkisiz bi oyuncu bunu hepimiz iyi biliyoruz.. Benim tercihim yine her zamanki gibi Elmander-Umut ikilisiyle başlamak ikinci yarı Burağı oyuna almak olur.. Takım bildiği yoldan şaşmamalı bence, ki Fatih Terimin Antalya deplasmanı sonrası demeçleride bu yöndeydi...

Fatih Hoca sistemi bozmayacam dedi ama sanki tek forvet daha cazip

Fatih Hoca,bu maçta Melo'yu bence hiç çıkartmaz.Selçuk da yer yer çıkar.

Kanatlardan akmaya çalışıcaz.Onda da Hamit ile başlarsak Evra hamiti yer.Hem de çiğ çiğ yer.Oraya Engin gibi bi adam lazım.70'den sonra da Aydını daya gitsin.

Aslında 2.yarının sonlarına doğru defansın zaaflarından yararlanan oyuncular sokmak bize puan ya da puanlar getirebilir.Aydın bu konuda iyidir.1.yarıya büyük ihtimalle Elmander-Umut ikilisi başlarız.2.yarıda da Burak ve Aydın'ı oyuna sokarsak United defansının hatasını değerlendirebiliriz.

Burak´a haksizlik ediliyor. Burak zaten gecen sezon ilk 3 CL macinda cezaliydi.

CL´de zaten 10 pozisyon bulamazsin. Imkansiz. Geldi mi atacaksin arkadas, kazanmak istiyorsan.

Koymuslar Burak´i 4 adamin arasina, yardirmasini bekliyordunuz herhalde CL´de.

Trabzonspor´in ne capi vardi ki Burak´dan mucize yaratmasini bekliyorsunuz?

Sanki sagdan soldan ortadan gümbür gümbür basiyorlardi da, Burak mallik etti.

Geçen seneki Fenerbahçe maçından bu yana 4-4-2 oynuyoruz.Şimdi en önemli maçımız öncesi,üstelik işleyen sistemi bozmanın manası yok.Birde tek forvet oynamayı beceremiyorken.

Tek forvet oynarsak çok bocalarız alışkın değil takımın kimyası buna hep kendi alanımızda döndürür dururuz topu ileri çıkamayız ManU. baskı kurar full kendi yarı sahamızda.. Ayrıca tek forvet oynasan kimi kesiceksin şuan Umut gibi bi oyuncu varken Fatih Hoca onu asla kesmez, çok koşan çok baskı yapan bir oyuncu o tam hocanın sevdiği tarz.. Üstelik adam çıktığı her resmi maçta birer ikişer gol atıyor.. Fakat şuda var Umut tek forvet oynarsada etkisiz bi oyuncu bunu hepimiz iyi biliyoruz.. Benim tercihim yine her zamanki gibi Elmander-Umut ikilisiyle başlamak ikinci yarı Burağı oyuna almak olur.. Takım bildiği yoldan şaşmamalı bence, ki Fatih Terimin Antalya deplasmanı sonrası demeçleride bu yöndeydi...

Tek çekincem de takım kimyası zaten. Tek forvet sistemine alışkın değiliz. Bundan çekiniyorum. Bu da bi zaafımız aslında, güvenebileceğimiz alternatif bi sistemimiz hiç yok.

Geri
Üst Alt