ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

avrupada yasan arkadaslar icin, maci burdan satin ala bilirsiniz. kalitesi sahane. ilk aylik 10 dolar ondan sonra yillik 169 dolar. ayin sonunda cancel yaparsiniz.

FOX Soccer 2Go

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Maçı Nevizade de izleyecek var mı?

avrupada yasan arkadaslar icin, maci burdan satin ala bilirsiniz. kalitesi sahane. ilk aylik 10 dolar (istediginiz maclari izleye biliyorsunuz) ondan sonra yillik 169 dolar. ayin sonunda cancel yaparsiniz.

FOX Soccer 2Go

sampiyonluk macindan daha strese girdim yahu oyniyacagimiz oyunu okadar merak ediyorumki

yeneriz-yeniliriz.. ama sanki cat cat oyniyacagiz gibime geliyorr

sellchuck burackk:D

2-1 biter

sampiyonluk macindan daha strese girdim yahu oyniyacagimiz oyunu okadar merak ediyorumki

yeneriz-yeniliriz.. ama sanki cat cat oyniyacagiz gibime geliyorr

sellchuck burackk:D

Maç sırasında sizde saat 14:45 mi olacak?

Koyar geceriz.

avrupada yasan arkadaslar icin, maci burdan satin ala bilirsiniz. kalitesi sahane. ilk aylik 10 dolar (istediginiz maclari izleye biliyorsunuz) ondan sonra yillik 169 dolar. ayin sonunda cancel yaparsiniz.

FOX Soccer 2Go

almanya dan olmuyor...

FOX Soccer 2Go

Aylik $19.99'a aldim. Kalitesini deneme firsatim olmadi ama umarim iyidir. HDMI ile TV'ye bagliyacagim mac saatinde.

tarihi bir galibiyet alırız inşallah..1 hafta maçın özetini izler izler ağlarım yemin ediyorum galibiyet alırsak.

vallahi bende salak gibi 3 hafta önce söz verdim kizarkadasima, baska ciftlen sinemaya gitcez, simdi boku yedim, tam mac gününe denk gelmis, zaten obür cift herseyi reserve etmis, allah belami verdi... ama okadar ki maci izlemek istiyorum ki, ne yapcagimi sasirdim. 10 Yildan fazla bu günü bekliyorum, evet GErets ilen de CL deydik, ama okadar iyi takim degildik, borc filan, ama artik hepsi bambaska ahhhhhhh

valla cumartesi günü İzmir buluşması yaptık GsCimbom olarak vardiyaları değiştirip buluştuk arkadaşlarla yine böyle bişey yapmak aklımdan geçiyor ama zor radyo ya talim galiba

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 127
  • 2.webp
    2.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 98
  • 3.webp
    3.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 112

[video=youtube;0vXtT1ttl8Q]https://www.youtube.com/watch?v=0vXtT1ttl8Q&feature=youtu.be[/video]

Allah belasını versin yayında ve yapımda emeği geçen herkesin yarın 6 yıllık özlemin özetini izleyebileceğim zar zor oda maçtan 4 saat sonra olur sanırım :42::42::42:

Haftalardir kazanacagiz dedim, o gun geldi artik, yine söyluyorum; Kazanacagiz.

(ilk mesajim hayirli olsun insallah :) )

tarihi bir galibiyet alırız inşallah..1 hafta maçın özetini izler izler ağlarım yemin ediyorum galibiyet alırsak.

Al bendende o kadar antalya maçını 3 gün tekrar izlediysem bunu düşünemiyorum bile zaten burağın golü 10 kere izledim heralde

Büyük bir heyecanla bekliyorum.. Büyük gün geldi çattı...

Oynayacağımız futbolu çok merak ediyorum açıkçası. Takımımız bize yakışan şekilde terinin son damlasına kadar mücadele edecektir mutlaka. Eğer öyle olursa oradan güzel bir sonuçla dönme olasılığımız çok yüksek ama yensek yenilsekte hiç önemli değil. Yeter ki mücadele edelim, bize yakışır şekilde oyanayalım...

Ben hep milanı istedim ama manchester falanda farketmez. Ha milanı kesin yenerdik ama manchester ilede berabere kalırız en kötü. Geçen sene derbilerde oynadığımız oyunu oynayalım herifler neye uğradığını şaşıracaktır.

Geri
Üst Alt