Çağlar Kızıl
Tecrübeli Üye
- 10 Mayıs 2010
- 7.451
- 0
- 1.171
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S
0-1
0-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sampiyonluk macindan daha strese girdim yahu oyniyacagimiz oyunu okadar merak ediyorumki
yeneriz-yeniliriz.. ama sanki cat cat oyniyacagiz gibime geliyorr
sellchuck burackk![]()
2-1 biter
avrupada yasan arkadaslar icin, maci burdan satin ala bilirsiniz. kalitesi sahane. ilk aylik 10 dolar (istediginiz maclari izleye biliyorsunuz) ondan sonra yillik 169 dolar. ayin sonunda cancel yaparsiniz.
FOX Soccer 2Go
avrupada yasan arkadaslar icin, maci burdan satin ala bilirsiniz. kalitesi sahane. ilk aylik 10 dolar (istediginiz maclari izleye biliyorsunuz) ondan sonra yillik 169 dolar. ayin sonunda cancel yaparsiniz.
FOX Soccer 2Go
vallahi bende salak gibi 3 hafta önce söz verdim kizarkadasima, baska ciftlen sinemaya gitcez, simdi boku yedim, tam mac gününe denk gelmis, zaten obür cift herseyi reserve etmis, allah belami verdi... ama okadar ki maci izlemek istiyorum ki, ne yapcagimi sasirdim. 10 Yildan fazla bu günü bekliyorum, evet GErets ilen de CL deydik, ama okadar iyi takim degildik, borc filan, ama artik hepsi bambaska ahhhhhhh
Aylik $19.99'a aldim. Kalitesini deneme firsatim olmadi ama umarim iyidir. HDMI ile TV'ye bagliyacagim mac saatinde.
tarihi bir galibiyet alırız inşallah..1 hafta maçın özetini izler izler ağlarım yemin ediyorum galibiyet alırsak.