ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

la biz niye böyle bir riske giriyoruz onu anlamıyorum. tamam cesaret iyidir ama bizimki deli cesareti. hoca rus ruleti oynuyor. hakan balta yalnız kalmamalı. inşallah bu rus ruletinde başarılı oluruz. hocamız ya hero ya mero demiş.:D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Defansta sıkıntı yaşayacağız gibi ya şimdi ujfa reisi daha bi arar oldum ama aksine hucumda baya iyi olacağız inşallah hamitin performansınıda merak ediyorum

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Sampiyonlar Ligi canli radyo yayinini hangi radyo yapiyor? Radyospor muydu?

nany oynamıyormu arkadaslar

De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Carrick, Scholes, Valencia, Kagawa, Nani & Van Persie

bizim kadro dengeli burak hariç savunmaya yardım etmeyen adam yok burak ta ekstra oynar savunmada

Bence bu maç Burak da elinden geldiğince koşup orta saha ve savunmaya yardım etcektir laubalilik yapmaz ...

Rakipte çok hızlı oyuncular var Cris'in oynamaması isabet olmuş.

Manchester Utd team to play Galatasaray: De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Carrick, Scholes, Valencia, Kagawa, Nani & Van Persie

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Son 1 saat

Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Bir puan bile kar bence

Manchester United ilk 11: De Gea, Rafael Evans, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Scholes, Nani, Kagawa, Van Persie

ManU'unun ilk 11'i; De Gea, Rafael, Evans, Vidic, Evra, Carrick, Scholes, Valencia, Kagawa, Nani & Van Persie

Evans zayıf nokta. Kesinlikle hata yapacaktır.

Bu arada Fatih Terim'den beklediğimiz gibi kazanmaya oynuyoruz. Haydi Bismillah :ayatollah:

Manchester topuyla tüfeğiyle gelecek görünen o ki.. :happynew:

Geri
Üst Alt