ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Arkadaslar uefa.com da boyle macin uzerine tikladiginda Livestreamleri veriyor, otomatikmen baglaniyor/baglanacak galiba :tiphat:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Korkmuyoruz ulan sizden. Terim Aykut gibi tirsak degil. Görün iste. Full hücum ulan. Yenileceksek adam gibi yenilecez. Tirsarak degil

iyi hos'da ucunda rezil olmakta var, rakip dunyanin en iyi kuluplerinden biri ve deplasmanda oynuyoruz, biz ise iki senedir avrupada dogru durust maç oynamadik, biraz daha defansif bir kadro surmesini bekliyordum, ama insallah ben yanilirim, Fatih hoca hakli çikar

Hiiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt ulan. Gelin ulan

ya herro ya merro gercekden...bakacas

Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Burak, Umut

ildefa ideal 11 le baslıyor terim :) hayret

Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Kalbim yerinden çıkacak

iyi hos'da ucunda rezil olmakta var, rakip dunyanin en iyi kuluplerinden biri ve deplasmanda oynuyoruz, biz ise iki senedir avrupada dogru durust maç oynamadik, biraz daha defansif bir kadro surmesini bekliyordum, ama insallah ben yanilirim, Fatih hoca hakli çikar

Ya herro ya merro ya. Korkmaktan iyidir. Defans yaparak direnemeyiz zaten. Ne zaman becermisiz? Yenileceksek böyle yenilelim

yüzde yüzlerini vermeliler bu maç.pressiz,baskısız bi halt yapamayız.

Arkadaslar uefa.com da boyle macin uzerine tikladiginda Livestreamleri veriyor, otomatikmen baglaniyor/baglanacak galiba :tiphat:

foxsoccer2go.com baglaniyo ben dun uye oldum kalite cok guzel. aylik 10 dolar sonrasi yillik 169 dolar cekiyolar iptal etmessen. yada aylik 19.99 dolar paketini sece bilirsin, geri kalan aylar 19.99 cekiyolar.

maclari tekrardan izleye biliyorsunuz.

yaw kardesim biz diyoruzki bu gibi maclarda tecrubeli nekadar adam varsa oynasin elmander cris yedekte ne bicim is la bu

MAn .utd gibi takımlara karşı tırsarak puan almak çok zor sonunda gol atarlar hep baskı yaparak böyle en azından biz baskılı oynayıp hücum deneyerek onları önlem almak zorunda kalmaya zorlayacağız gibi görünüyor maçın tek çıkış yoluda bu gibi çok baskılı oynayıp yakaladığımızı atmalıyız gol kaçırma lüksümüz yok.

Haydi aslanlarım yüreğinizi koyun sahaya her zaman ki gibi.

Allah'ım sen bize yardım et Yarabbim..

Hakem akıllı uslu biri olursa başa baş mücadele ederiz..Ümitliyim çok

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Vallaha kadroya cok sevindim.. Umut yerine belki Golmander olabilirdi ama buda guzel..

Manu nin en zayif halkasi kalecisidir ..

Bir frikik Xelcuk tamamlar .. Burak'ta ofsayta kalmazsa tmmdir ..

foxsoccer2go.com baglaniyo ben dun uye oldum kalite cok guzel. aylik 10 dolar sonrasi yillik 169 dolar cekiyolar iptal etmessen. yada aylik 19.99 dolar paketini sece bilirsin, geri kalan aylar 19.99 cekiyolar.

maclari tekrardan izleye biliyorsunuz.

maçı verecek mi burası. üye olayım bende

Geri
Üst Alt