ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Manu böyle çıkar bence;

De Gea

Rafael Evans Vidic Evra

Valencia Carrick Cleverley Nani

Kagawa

RVP​

​

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Muslera

Eboue - Semih - Cris - Hakan

Hamit - Selçuk - Melo

Umut - Burak - Amrabat

Bu yil da sari formamiz olsa onu giyerdik 3-3'luk macin anisina. :D

Beyler takıma güveniyorum ve samimi söylüyorum çok rahatım. Dün Antalya deplasmanına çıkarken ne kadar rahatsam bu maç içinde aynı sekilde rahatım. Ha yeniliriz yeneriz 2 atarız 3 yeriz her sonuç çıkabilir. Ama bu maçın hakkını vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Şu bir gerçekki aslanlar gibi oynayacağız. Herkes rahat olsun.

Sonucta büyük bir tecrübeye karsi oynayacagiz. Ama bu maci avantaj olarak lehimize de cevirebiliriz.

Takim olarak kalitemize cok güveniyorum. Terim Ingilizleri de sever ayrica.

Umut Burak baslar, mac esnasinda taktik dizilisler degisebilir.

Bazen 4-4-2, bazen 4-3-3, bazen 4-5-1. Umut bunu milli takimda yapabildigini gösterdi

ManU için ŞL'nin ilk hafta maçları zorlayıcı olmuştur,puan kaybetmiştir çoğu zaman. İnşallah yine aynı senaryoyu görüp puanla döneriz. Dönemezsek de canımız sağolsun. Sonuçta rakip Manchester United gibi neredeyse her yıl bu turnuvada en az yarı final oynayan ve her yıl kendi liginin favorisi bir takım.

Felipe Melo... to Inan, Its Selcuk... selcuuukk... is he gonna take a shot SELLCHUCK INEANN!!!! oufff what a strike from sellchuck

Galateaserayy 1 manchester nil

valla fazlasıyla zor mac,nasıl bir düzende oynayacagız,merak etmekteyim...

valla fazlasıyla zor mac,nasıl bir düzende oynayacagız,merak etmekteyim...

Bence bu düzende oynariz. Mac esnasinda diziliste degisiklikler olur. Hücum ederken 4-4-2 gibi, ManU hücum ederken 4-5-1 gibi

70011.png

manchester a karşı iyi oynayacağımızdan eminim ama beni tedirgin eden duran toplardaki zaafımız. malum duran toplar ingilizlerin uzmanlık alanı

proxy.jpg

kagawa çok zorlayacak beyler dikkat etmemiz lazım :asd:

525206_Galatasaray_SK.jpg

Bu da benden gelsin

Bence Man Utd deplasmanından puan ya da puanlar çıkarmak istiyosak önce durdurup sonra vurmak lazım öyle STSL deki normal bi maça çıkar gibi çıkarsak zaten İngiliz futbolu Türk futboluna çok ters olduğundan halkalı şeker yapıp yollarlar valla...

Rüyamda 82. dakikada Selçuk, Arifin Manchester'a attığı gol gibi takıp 90+'da da frikikten köşeye yerden sallıyordu.

2-0 kazanıyorduk hadi hayırlısı .lol.

Rüyamda gördüm maçı beyler 2-2 bitecek ilk golü biz yiyecez panik yapmayın:)

Rüyamda 82. dakikada Selçuk, Arifin Manchester'a attığı gol gibi takıp 90+'da da frikikten köşeye yerden sallıyordu.

2-0 kazanıyorduk hadi hayırlısı .lol.

:sad007: inşallah tersi çıkmaz rüyalarının benim hep tersi çıkar keşke rüyamda yenilsek :D

Geri
Üst Alt