ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

bıraz gercekcı olalım yenersek olay olur yenılırsek beklenen sonuc bence maç berabere bıtırmelıyız kımse kımseye yencez demesın sonucta m.unıted ve deplasman...bız nasıl kendı evımızde yenerız dıyosak onlarda aynı kendı evınde yenılmek ıstemezler ...skor tahmını edeyım yenersek 3 2 alırız...yenılırsek 4 1 berabere kalırsak 2 2

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Tek forvet ile çıkarsak kesin Burak oynar ama 2 forvet olunca durumlar karışıyor.

Elmander İngiltere'den gelmişti.Orayı iyi biliyor ve önemli maçlarda boş geçmiyor.

Umut zaten çok formda.Burak'ta gollerine başladı.

Fatih hocanın işi çok zor.:)

Abi rüyamda saçma şeyler gördüm 11-1 yeniyoduk bi takımı avrupa maçıydı ama hangi takımdı hatırlamıyorum rüyamda çok maç gördüm ama uunuttum :asd:

Abi rüyamda saçma şeyler gördüm 11-1 yeniyoduk bi takımı avrupa maçıydı ama hangi takımdı hatırlamıyorum rüyamda çok maç gördüm ama uunuttum :asd:

Halı saha maçı olmasın o ;)

idman tv ile az tv bissleri aynı mı?

525266_Galatasaray_SK.jpg

emre çolak ardanın hollanda maçında oynadıgı rolde oynamalı

idman tv bissi ne

Benim rüyama niye girmiyo la maçlar :( Geçen sene süper finaldeki deplasman Trabzon maçı girmişti sadece çok erken 2-0 öne geçtiğimizi görüyodum zaten öyle olmuştu :D

Rüyamda Selçuk frikikten çok güzel bir gol atıyordu .

Emre çolak o bölgede yapamaz bence birda Elmo - Burak ikilisinden biride oynamalı .

hayır.

1) emre çolakın asıl yeri orası zaten.ve bizde en etkili performansını o koridorda gerçekleştirdi.topa baskıyıda iyi yapan bir adam. ara pasları oyunu açması çok yardımcı olucak.

2)elmander yada burak vidic ferdinand arasında bogulur.ilk yarıda topa baskının kralını yapan umut oynamalı.çolak umut amabatın yapıcagı preslerle manuyu yıprtamamız gerkicez. sonra 2. yarıda burakı alırsak daha efektif olur

hayır.

1) emre çolakın asıl yeri orası zaten.ve bizde en etkili performansını o koridorda gerçekleştirdi.topa baskıyıda iyi yapan bir adam. ara pasları oyunu açması çok yardımcı olucak.

2)elmander yada burak vidic ferdinand arasında bogulur.ilk yarıda topa baskının kralını yapan umut oynamalı.çolak umut amabatın yapıcagı preslerle manuyu yıprtamamız gerkicez. sonra 2. yarıda burakı alırsak daha efektif olur

Fatih hoca 4-4-2 den vazgeçmiyecektir bence

dün dört bugün 8 sehidimiz var

allah sehadetlerini kabul etsin:sad007::sad007:

Emre Çolak'a sıra gelmez :coffee:

4-4-2 deyilde 4-4-1-1 sisteminde oynıyacagını düşünüyorum bence Burakla başlıyaacak arkasında Emrede olabilir

Bence Umut - Elmander ikilisinden birisi kesinlikle oynayacak, fizik avantajı açısından.

Geri
Üst Alt