ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

kimle karsılasacagımızı unutmus galiba herkes, asarız keseriz geliyoruz gidiyoruz falan :o

biz 2 sezon once kume dusecekken adamlar CL finali oynuyordu

isin gercegi beraberlik alırsak buyuk basarıdır.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

İngiliz takımlarını yıllardır izlerim sağı solu belli olmaz valla..

Bakarsın barçaya çakıverirler bakarsın yenilirler.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

kimle karsılasacagımızı unutmus galiba herkes, asarız keseriz geliyoruz gidiyoruz falan :o

Katilmiiorum rakip utd ama galatasaray bu mactan galibiyet alabilecek gucte.

Hepimiz coskuluyuz dogal olarak, yillar sonra sampiyonlar ligindeyiz ama ayaklar yere bassin. Manchester ile oynayacagiz, Antalya degil. Ha ben en az 1 puan bekliyorum eger sacma sapan hatalar yapmazsak ve duran toplarda gol(ler) yemezsek. Ama yinede rehavete gerek yok.

Manchester eski gücünden uzak, ama geçen seneki rezillikten sonra bu sezonun ilk maçına aşırı hırslı çıkacaklardır. Bizim için kötü de olabilir, onlar için ters de tepebilir. Ben Barcelona ve Real hariç hiçbir takımın bizi öyle sahamıza hapsedip oyunu domine edebileceğine inanmıyorum. Savunmada dikkatli olursak puan alabiliriz.

manu çok rahat 1.çıkar gruptan , tek sıkıntı yaşayacakları maç Arenada olacak

diğer 5 maçı rahat kazanırlar bence

Bu mactan puan veya puanlarla dönersek Birinci bile olma ihtimalimiz cok yüksek.

Manchester eski gücünden uzak, ama geçen seneki rezillikten sonra bu sezonun ilk maçına aşırı hırslı çıkacaklardır. Bizim için kötü de olabilir, onlar için ters de tepebilir. Ben Barcelona ve Real hariç hiçbir takımın bizi öyle sahamıza hapsedip oyunu domine edebileceğine inanmıyorum. Savunmada dikkatli olursak puan alabiliriz.

oyunu domine etmelerine gerek yok aga, bu tur takımlar sen daha noluyor demezden 2 tane yazarlar skorbord'a

saglam defans, bol pas ve mumkun oldugu kadar oyunu sogutmak lazım, oyun icinde 15-20 dk orta saha hakimiyeti kurabilirsek puan gelebilir. Selcugun kısa uzun toplarıyla gol bulabilirsek bulalım, Amrabat'a da cok is duser.

ama cok dusuk ihtimal ordan puan almamız, alırsak buyuk basarı olur.

1-3

Rakip United ama yenilirsek de harbiden üzülürüm.Büyük bir maça çıkıyoruz,en az 1 puan alamazsak içimde ukde kalır.;)

Old Trafford'da maci TV'den izlemek bile cok zevkli oluyor. O zemin ve bizim oyuncularimiz, harika !

İngiliz takımlarına karşı tempolu oynamak bize fena patlayabilir.Çünkü onlar bizden çok daha alışkınlar hızlı futbola.

En iyisi oyunu soğutarak,tempoyu düşürecek şekilde oynamak.Bunun için de bence Emre'yi Umut'un arkasına koyup takımın daha çok top tutup daha çok pas yapmasını sağlamalıyız.

Değil , haddimizi bilerek oynamalıyız.

Saygi baska, korku baska. Sen resmen, birakalim onlar gelsin üstümüze diyorsun, yanlis anlamiyorsam. Bence tam tersi, yenilebiliriz, bunu belki dünyada bir cok kisi bekliyordur, sirf bu yüzden saldirmaliyiz.

ManU maçı bu sonuçta. puan alırsak herkes takdir eder yenilirsek kimse şaşırmaz. CL başka bişey. keyfini çıkarmak lazım.

ManU'yu sasirtmak lazim. Sok bir baskiyla sasirmalarini ve düzenden cikmalarini saglayabiliriz.

Adamlara oyununu oynamalarina izin verir ve costurursak, parcalarlar sagdan soldan.

Ama Terim boyle maclari sever. Takima güveniyorum. Takimiz

Bu maça defansit kadroyla çıkmak intihardır.Normal her zamanki sistemimizle çift forvet çıkmalıyız.İleride Elmander ve Umut oynarsa orta sahamızda ki yük hem hafifler hemde Melo,Selçuk daha rahat top yapar.Duran toplara da çok dikkat etmeliyiz burada Cris ve Melo alan savunmasını iyi ayarlamalılar yoksa her duran top gol olur kalemizde.Manchester öyle yenilmeyecek bir takım değil iyi oynamıyorlar bu maçta yine bulduğumuz pozisyonları harcamazsak en az 1 puanla döneriz.Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum, skor tahminim 1-1

Beraberlik gibi bir his var içimde 2-2 diyorum :)

beyler farkindamisiniz Fatih Hoca geldiginden beri hic bir takim bizi ezerek yenemedi..Insallah böyle devam edecek :)

ben kaybedersek bile en kötü 3-1 gibi felan kaybederiz ve Manu golleri son 20dk atar gibi düsünüyorum

93'teki 3-3'lük maç için Arif bir röportajında şöyle diyordu "skor 2-0'a gelince birbirimize baktık, artık yapacak bir şey yoktu, daha kötüsü olamazdı, ne biliyorsak onu oynayalım dedik" sonra maç 3-2'ye geldi.

yani karşındakinin manu olduğunu bilecen ama ne biliyorsan da onu oynayacan. gs'ın bir sistemi, oyun şekli var. öyle haddimizi bilelim falanla gidip puan alamazsın old trafford'dan.

Geri
Üst Alt