ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

idman tv normal uyduda var mı yoksa ayarla felan yapınca gelir mi ?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Hakan Balta'ya ne diong? {karşısında Valencia/Nani veya Young'un oynadığını düşün}

Balta'nin yapacaklari belli, yani cokta birsey beklemiyorum. Yuksek trajeli maclarda bazen kafasina saksi dustu misali cikip oynuyor yani, Allah var simdi. Ama tam ManU'yu ablukaya aldigimizda Hamit cikar bi top kaybeder, pas hatasi yapar.. Aklima getirmek bile istemiyorum. Zaten hucumda surekli frenliyor takimi, bide ani top kayiplariyla basimiza is acmaz umuyorum.

Bu macta nefesi gittigi kadar sag kanatta Engin'dir benim tercihim.

Tek forvet;

Engin------Emre-------Amrabat

------------Burak

Cift forvet;

Engin/Emre-------------Amrabat

-------Elm/Umut--Burak

gerçekten top kayıpları büyük risk man u affetmez 5 kritik pas hatası yapsan heleki hücuma çıkarken bunun en az 2 3 tanesini yazarlar

Hamit yedek bırakılmaz, adam milli maçta yedek kaldı nasıl bozuldu. Kesin oynayacak, solda Amrabat. Forvette Umut-Elmander yapacak hoca.

Engin kanat oynayamıyor, bir kanat için çok güçsüz, dayanıksız. Emre'de öyle, ikisi de merkezde oynayınca verimli oluyorlar.

Hamit yedek bırakılmaz, adam milli maçta yedek kaldı nasıl bozuldu. Kesin oynayacak, solda Amrabat. Forvette Umut-Elmander yapacak hoca.

Bayern'de, Real'de bozulmuyordu.. Galatasaray'da, hele bu futbolla hic bozulmayacak.

Engin kanat oynayamıyor, bir kanat için çok güçsüz, dayanıksız. Emre'de öyle, ikisi de merkezde oynayınca verimli oluyorlar.

Iceri katedip oynuyorlar. Engin ve Emre oynarken Selcuk ve Melo daha iyi islev goruyor. Cunku orta sahayi gerektiginde 3'luyorlar.

Engin Kartal maçı leşti bu maçta oynatmaz hoca sağ kana A7 veya Yekta'nın.

Bayern'de, Real'de bozulmuyordu.. Galatasaray'da, hele bu futbolla hic bozulmayacak.

Doğru ama bazen olması gereken olmuyor. Hamit yedek kalıp hırslanacak oyuncu değil, oynamalı ki maç içi refleksleri gelişsin tekrar. Unutmuş gibi futbolu, yani oynaması gerek. Manchester maçında oynamasın bence de.

Doğru ama bazen olması gereken olmuyor. Hamit yedek kalıp hırslanacak oyuncu değil, oynamalı ki maç içi refleksleri gelişsin tekrar. Unutmuş gibi futbolu, yani oynaması gerek. Manchester maçında oynamasın bence de.

Hah iste ben de bunu diyorum. Form tutacak baska bir macta oynar. Ama bu mac ol-maz.

Mete Hamit çok iyi oyuncu ya. komple oyuncu bi kere + tecrübe var. ama formsuz katılıyorum. ama yerine engin oynasın diyorsun da onun da ciddi anlamda maç kondisyonu sıkıntısı var geçen seneki engin mi olacak sahada bilemeyiz yani.

beyler burak yılmazın saç stili nasıl sizce benim hoşuma gidiyor bende kestirdim öyle :asd:

Hagi---Suat----Okan---Umit

Amrabat-Selcuk-Melo-Engin

10 sene sonra...

ulan arif erdem 21 yaşında çıkmış manchester karşısına. bizim emre çolak niye çıkıp oynamasın ? fatih hoca emreyi melo ve selçukla beraber oynatır bence.

Mete Hamit çok iyi oyuncu ya. komple oyuncu bi kere + tecrübe var. ama formsuz katılıyorum. ama yerine engin oynasın diyorsun da onun da ciddi anlamda maç kondisyonu sıkıntısı var geçen seneki engin mi olacak sahada bilemeyiz yani.

Dedim ya, nefesi gittigi kadar Engin oynasin. Sonra tek forvetsek Emre'yi Engin'in yerine kaydirip forveti ciftleriz, ya da cift forvetsek Emre'yi aliriz oyuna vs. Engin'in enerjisine, dinamizmine, yaraticiligina ihtiyacimiz var.

Sag kanat adaylarim ya Emre ya Engin. Aydin'i bile Hamit'ten once dusunurum mevcut sartlarda. Ama cikar takir takir topunu oynar bizde helalini veririz yani. Mesele takimin menfaati.

emre çolak oynamalı bence çok iyi pres yapıyor atacağı paslarda önemli selçuk zaman zaman savunmayı destekleyeceği için hücuma katkı vermeyebilir

Illa Hamit oynayacaksa bir care 4-3-3. Hamit sag ic oynarsa daha az risk olur.

----------------------muslera--------------------------

eboue---------semih-----------cris-----------------hakan (dany)

-------------selçuk ----------------melo-------------------

--------------------emre çolak---------------------------------

----------------------------amrabat------------------------

-----------burak----------------------------------------

------------------umut------------------------:D

bir de ben fatih hocanın kesinlikle 4-4-2 oynatacağını düşünüyorum zira kendisi rakip kim olursa olsun rakibe göre sistem değiştiren bir hoca değil + GS son 50 maçtır falan 4-4-2 oynuyor olası bir sistem değişikliğinde takımın ahengi bozulabilir.

çıkıp ne biliyosak onu oynayacaz aga belki manu bize 3 tane sallar sorun değil, bu takım bu gruptan çıkacak :ka21:

Futbol oynamaliyiz. Hemde United'a diz cokturecek futbol oynamaliyiz. Avrupa bizi boyle tanimisti. Yine oyle hatirlayacak. 2-0,3-0 yenilmek zerre umurumda degil. Yeter ki destani bir futbol oynayip gelelim.

Geri
Üst Alt