ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

D Smart asla almam.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

az tv eğer bu maçı verirse, olaki biss şifresinide değiştirmezse rahat izleriz inşallah.

Benim merak ettiğim son 2 maçta kesik yiyen De Gea oynayacak mı..

Wolfgang Stark yönetecekmiş maçı.

aztv kesin veriyor :o

wdfPv.png

Cikaramadim bu Az TV´yi.

renkdaslar bilgisi olan yazsin

benim alamanyada sky var

ama spor paketi yok

bir maclik satin alma optionu var mi:SS::SS::SS:

Şifre girecekmi acaba, bizim uydu da biss key seçeneği yok. :sad007:

renkdaslar bilgisi olan yazsin

benim alamanyada sky var

ama spor paketi yok

bir maclik satin alma optionu var mi:SS::SS::SS:

sky var ama spor paketini almamissin, hasan sirf film icinmi aldin? :asd:

arayip sorman lazim ama benim bildigim yok

Wolfgang Stark yönetecekmiş maçı.

Bu sezon 2 Bundesliga 1 Dünya Kupası Eleme maçı 1 CL ön eleme 1 Bundesliga 2 maçı yönetmiş

5 Maçta 18 sarı 2 kırmızı

2 maçta Ev sahibi kazanmış 2 maç Berabere 1 maçı Deplasman takımı kazanmış

1-1 Biten Braga -Udinese maçını da yönetmiş bu sezon..

Kariyerinde Toplam 581 maç yöneten Stark 122 kez kırmızı kartına başvurdu, 95 kez penaltı noktasını gösterdi, 2189 kez sarı kartına başvurdu..

AZ Tv şifre giriyor, en yakın uyducuya götürün makinayı, atsınlar bir yazılım, çözsünler işi.

sky var ama spor paketini almamissin, hasan sirf film icinmi aldin? :asd:

arayip sorman lazim ama benim bildigim yok

hanim filmlere bakacakmis

genel olarak internetten takip ederim maclari:D

hanim filmlere bakacakmis

genel olarak internetten takip ederim maclari:D

eskiden ne güzel sky üzerinden ligtv izleyebiliyorduk, serefsiz digitürk onuda kaldirdi.. sonrada vay bizim ligi niye kimse izlemiyor.

AZ Tv şifre giriyor, en yakın uyducuya götürün makinayı, atsınlar bir yazılım, çözsünler işi.

Hacı biss key seçeneği falan yok, nasıl olacak ki? Ha illaha olur diyosan acil cevap yaz, arabaya atlayıp gidip hemen yaptırayım.

eskiden ne güzel sky üzerinden ligtv izleyebiliyorduk, serefsiz digitürk onuda kaldirdi.. sonrada vay bizim ligi niye kimse izlemiyor.

Bu maç evde yalnız izlenmez yahu :D

Bul bir kaç arkadaş, gidin bir bara, alın içecekleri, büyük ekranda izleyin. Daha zevkli oluyo :)

Geri
Üst Alt