- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor
Kaybetsek bile biz iyi oynamaya bakalım.
Kaybetsek bile biz iyi oynamaya bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
idman tv maç sırasında şifre giriyormu
Normalde 1.25'e 7 oran verilmiyor mu?
Neden 6 oran vermişler ki.
Kus detected![]()
6-0'ı hatırlatmaya çalışmışlar işte akıllarınca.Tam 6,00 vermişler.![]()
Şaka mı ciddi mi?
Ciddi yazdıysan gerçekten yazacak bir şey yok. :lol:
ciddiyim tabi..Proveke yapmaya gelme buraya! Febesliysende Febesligini bil !!!
Üstteki arkadaş da aklıma geldi yazmış.Öyle ayrıntının ayrıntısı değil gayet de belirgin bir durum bu.Bu yazdığımda provoke olacak ne var ki ayrıca senin gibilerden daha çok Galatasaraylıyım merak etme.
gayet belirgin bir Durum??? adama bak ya ..6 Oranin olmadigi 5000 tane mac cikaririm simdi sana ..Soyadindan belli zaten hangi takimli oldugun ..Foruma Yeni üye olmussun 6dan bahsediyorsun..ancak yemin felan edersen inandirirsin bana Galatasarayli olduguna ..etmek zorunda degilsin
Beyler 2 gun sonra tarihi bir maca cikacagiz. Ve siz burada olmak istersiniz tahminimce.
Devam ederseniz sizi konudan atmak zorunda kalacagim. Lutfen tartismayi sonlandirin.
Bu foruma üye olmayan veya yeni üye olanlar senin kadar Galatasaraylı değil yani?Güzel mantık.
Soyadı Yıldırım olanlar Fenerli mi oluyor?Gerçekten yazacak bir şey yok,yazarsam baya ceza alırım çünkü.
1.25 orana 7 oran verilir arkadaşım standart bir şeydir bu.Her maça 7 oran verilir diye bir şey demedim.2006-2007 deki maçları getirme şimdi bana o zaman karmakarışıktı zaten,ms ve alt-üst oyunundan başka bir şey yoktu.
Galatasaraylı olduğuma yemin ederim.
Etmek zorunda değilim tabi ki ama senin gibilerin diline de düşmek istemem.![]()