ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Re: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Kaybetsek bile biz iyi oynamaya bakalım.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

gecmıs basarıları ımkansız olmaz denenlerı gormus bır taraftar olarak juventus macnı hakanın umıt davalanın golunu mılan macını hasan sasın kafasını jardelın volesını barcelona deplasmanını umıt karanı ayhan akmanı ıngılterede leeds dehsetın ıcınden kralla cıkısımızı manu macını shemachelı avlayan kubılayı arıfı real madrıdı 2-0 dan 3-2 yendıgımız asıl tarıh yazanların savasını goren bu gozler bu takımdan herseyı beklıyor....

yaparsa yıne Galatasaray yapar bunda hemfıkırız sanırım gerısı hıkaye:yenieek:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

idman tv maç sırasında şifre giriyormu

sadece hırs azim istek gibi etmenlerin yetersiz kalacağı bir deplasman old trafford . bu nedenle iyi futbol oynamamız şart puan için

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Manu ilk 11'i:

@nkucukk: Muslera, Eboue, Semih, Cris, Balta, Hamit, Selcuk, Melo, Amrabat, Elmander, Umut...

ciddiyim tabi..Proveke yapmaya gelme buraya! Febesliysende Febesligini bil !!!

Üstteki arkadaş da aklıma geldi yazmış.Öyle ayrıntının ayrıntısı değil gayet de belirgin bir durum bu.Bu yazdığımda provoke olacak ne var ki ayrıca senin gibilerden daha çok Galatasaraylıyım merak etme.

Arkadaşlar ikili tartışmalara girmeyelim...

Üstteki arkadaş da aklıma geldi yazmış.Öyle ayrıntının ayrıntısı değil gayet de belirgin bir durum bu.Bu yazdığımda provoke olacak ne var ki ayrıca senin gibilerden daha çok Galatasaraylıyım merak etme.

gayet belirgin bir Durum??? adama bak ya ..6 Oranin olmadigi 5000 tane mac cikaririm simdi sana ..Soyadindan belli zaten hangi takimli oldugun ..Foruma Yeni üye olmussun 6dan bahsediyorsun..ancak yemin felan edersen inandirirsin bana Galatasarayli olduguna ..etmek zorunda degilsin

gayet belirgin bir Durum??? adama bak ya ..6 Oranin olmadigi 5000 tane mac cikaririm simdi sana ..Soyadindan belli zaten hangi takimli oldugun ..Foruma Yeni üye olmussun 6dan bahsediyorsun..ancak yemin felan edersen inandirirsin bana Galatasarayli olduguna ..etmek zorunda degilsin

Bu foruma üye olmayan veya yeni üye olanlar senin kadar Galatasaraylı değil yani?Güzel mantık.

Soyadı Yıldırım olanlar Fenerli mi oluyor?Gerçekten yazacak bir şey yok,yazarsam baya ceza alırım çünkü.

1.25 orana 7 oran verilir arkadaşım standart bir şeydir bu.Her maça 7 oran verilir diye bir şey demedim.2006-2007 deki maçları getirme şimdi bana o zaman karmakarışıktı zaten,ms ve alt-üst oyunundan başka bir şey yoktu.

Galatasaraylı olduğuma yemin ederim.

Etmek zorunda değilim tabi ki ama senin gibilerin diline de düşmek istemem. :)

Beyler lütfen ikili tartışmalara girmeyelim.

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 1aç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Beyler 2 gun sonra tarihi bir maca cikacagiz. Ve siz burada olmak istersiniz tahminimce.

Devam ederseniz sizi konudan atmak zorunda kalacagim. Lutfen tartismayi sonlandirin.

..

Bu foruma üye olmayan veya yeni üye olanlar senin kadar Galatasaraylı değil yani?Güzel mantık.

Soyadı Yıldırım olanlar Fenerli mi oluyor?Gerçekten yazacak bir şey yok,yazarsam baya ceza alırım çünkü.

1.25 orana 7 oran verilir arkadaşım standart bir şeydir bu.Her maça 7 oran verilir diye bir şey demedim.2006-2007 deki maçları getirme şimdi bana o zaman karmakarışıktı zaten,ms ve alt-üst oyunundan başka bir şey yoktu.

Galatasaraylı olduğuma yemin ederim.

Etmek zorunda değilim tabi ki ama senin gibilerin diline de düşmek istemem. :)

:yenieek: kusuruma bakma bu Fenerliler herseyden 6-0 ima ediyorlar diye acaba sendemi Fenerlimisin diye düsündüm..Pardon reyis..iyi Forumlar :)

İdman tv maçı canlı yayınlamayacak : Proqram :(:(:(

Geri
Üst Alt