ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

saka maka, ben 1 hafta önce bi rüya gördüm.

TT Arena'da Galatasaray Barcelona'ya karsi oynadi... ve Puyol fena bi sekilde sakatlanmisdi.

Bakdimda, Puyol gercekden sakatlanmis :D

Ferdinanda bi rüya mi görmüsdü ne? TT arena, barcelona fln? :D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Giggs 'in oynaması dezavantajımıza olur. Fatih Terim 'in futbol oynadığı zamanları falan hatırlar o :D

Hayrettin Demirbas - Bülent Korkmaz, Reinhard Stumpf - Falko Götz, Hamza Hamzaoglu, Suat Kaya, Tugay Kerimoglu, Ugur Tütüneker - Arif Erdem, Hakan Sükür, Kubilay Türkyilmaz

93 kadrosuna bakın beyler,nasıl ofansif kadroyla çıkmışız.Helal olsun.

hoca yardırmış hakikaten.baya bir ofansif kadro

1 gün kaldı.

yarın yenecegiz!!!

Arkadaşlar maçı internetten yasal olarak seyredebileceğimiz bir site var mı? Benim Digiturk dışında uydu alıcım yok o yüzden tek şansım internet sanırım. Kablolu TV de var gerçi. UEFA.com'a bakıyorum her maçı seyredebilirmişiz gibi bir hava var, ama maç saati gelince patlamak da istemiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ynt: ŞL 12/13H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Uefa.com'dan nasil izleyecegiz maci ?

heyecan dorukta o sesi bekliyorum şampiyonlar ligi müziğini

Arkadaşlar maçı internetten yasal olarak seyredebileceğimiz bir site var mı? Benim Digiturk dışında uydu alıcım yok o yüzden tek şansım internet sanırım. Kablolu TV de var gerçi. UEFA.com'a bakıyorum her maçı seyredebilirmişiz gibi bir hava var, ama maç saati gelince patlamak da istemiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Kablo tv'de Az tv var ordan izle renktaş

maçın ilk yarısını önde bitirirsek 2.yarısını izleyemem ben la :(2.yarı manchester öküz gibi yüklenir .her atak ayrı heycan olur. kim dayanır buna :ka25:

maçın ilk yarısını önde bitirirsek 2.yarısını izleyemem ben la :(2.yarı manchester öküz gibi yüklenir .her atak ayrı heycan olur. kim dayanır buna :ka25:

Doğru sergencim o yüzden ilk yarı 4 tane yeriz inş rahat rahat izleriz maçımızı oh.

sergen Galatasaray 5 ortasaha oynamalı diyor.çok da doğru söylüyor.

Az zaman kaldi :ayatollah:

Ictimai TV var bide o da azeri kanalı. fener in spartak maçını izlemiştim biss şifreleri var nette

Geri
Üst Alt