ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

bu maç ne olur bilmiyorum ama manu'yu arena'da ki maçta tokatlayacağımıza eminim

Dış sahada daha iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum ben :yenieek:

Sanki daha rahat oynuyo oyuncularımız.Elbet United deplasmanı,boru gibi,hemfikiriz ama,içerde daha kolay gol yiyoruz biz ya..

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

aztv kesin veriyor :o

wdfPv.png

Az TV , Nederland 3 , Sky Calcio 3 , RTE Two , ESPN Pacrim , ESPN Brazil , TV2 Sport (Den) , SuperSport 3 [Za] , Nova Sports 1 (Cyp) , Viasat Sport (Nor) , Al Jazeera Sport +5 , Sky Sport 1 (Germany) , Sports Plus (Russia) , Viasat Football (Nor) , Sky Sports 4 (uk) , bTV Action , Dolce Sport 2 , Arena Sport 3 (serbia) , Digi Sport 2 (romania) , Sport 1 (israel) , Smart Spor (D-Smart 77) , Smart Spor HD , Viasat Sport (swe) , Sky Sports *RED button

Maçı veren kanallar. Teşekkürler AZ TV.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

izleyemiyor renktaş. bende 2007 üyesiyim. bu d smartın Allah belasını versin. verdikleri sözde de durmuyorlar. ilk aldığımız zaman aylık filan olmayacak,sadece decoder parası verilecek demişlerdi.üçkağıtçı yalancı bunlar.:mad:

Bence rahatlıkla dava açabilirsiniz. Sonuçta o zaman yaptıkları reklamlarda böyle bir soz verilmiş. Sizin gibi çok insan var bu durumdan şikayetçi olan. Eger toplu halde gereken yerlere müracat yaparsanız, çok iyi olur bence...

Az Tv Ömer Üründül terk..Mançester

United forumlarına bi bakayım dedim.

Vay arkadaş...Biz, onların oyuncularından bahsediyoruz.Onlar da kendi oyuncularından bahsediyor...

Selçuğun S'si,Umut'un U'su bile yazmıyor adamlar.Ya da kadroları şu falan diyen de yok.

Hepsi kendi kadrolarını yazmış,3 çekeriz formatındalar.

Vay arkadaş..Para zenginlik böyle birşey işte..

Vurduğun gol olsun Galatasaray'ım.

Vay arkadaş...Biz, onların oyuncularından bahsediyoruz.Onlar da kendi oyuncularından bahsediyor...

Selçuğun S'si,Umut'un U'su bile yazmıyor adamlar.Ya da kadroları şu falan diyen de yok.

Şeytana pabucu ters giydiririz biz :ka21:

Korkun lan bizden. :asd:

92'de de Arif'in A'sını, Kubliay'ın K'sını bilmiyorlardı. Allah'ın izniyle yarın sonuç ne olursa olsun bu armaya :gs:saygı duyacaklar ..

Şeytana pabucu ters giydiririz biz :ka21:

Korkun lan bizden. :asd:

Eboue ve elmanderle de dalga geçiyorlar.Yaşlı bitik oyuncular diye.

Ama bizimkiler yanlarına bırakmamışlar,forumlarının alayını basmışlar :asd:

link varmı renktaş bakalım :happynew:

oda arkadaşımın Manulu olması benim açımdan heyecanı bir kat daha arttırıyor :D

Onların forumunda kendilerini rezil edenlere acıyorum.

Eboue ve Elmander bitmiş de ne demek la.

Scholes ve Giggs :o

Umarım Manu'lu adamın kurduğu kadroyla sahaya çıkarlar.... Hükmen galip geliriz...:asd:

Eboue ve Elmander bitmiş de ne demek la :o

Scholes ve Giggs ölmüş o zaman :o

Hele Eboue'ye baya bi gülmüşler.Premier Ligde onu Mustafa Sarp gibi mi görüyolar anlamadım vallah..

Gerçi problem değil,Eboue reyiz atın intikamına çevirir olayı :D

Bi açıdan iyi yapıyolar talha.Bütün koreografi taraftar videolarını atmışlar.Tehlikenin farkına olsun saksonlar.

Eboue ve Elmander bitmiş de ne demek la.

Scholes ve Giggs :o

Scholes ve Giggs şu anda Elmander'den iyi. Eboue'yi ise Arsenal'deki son zamanlarına göre değerlendiriyorlar ve Eboue berbattı.

Scholes ve Giggs şu anda Elmander'den iyi. Eboue'yi ise Arsenal'deki son zamanlarına göre değerlendiriyorlar ve Eboue berbattı.

Yaşa göre yorumlamışlar.Yaşlandılar diye bitik demişler.

Scholes ve Giggs çok iyi durumdalar ama sırf yaşa bağlamak doğru değil.

Geri
Üst Alt