ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Bende tecrube açısından hamiti koyarım onu düşünmeye bile gerek yok ama şu var, hamit formsuz ve mutsuz cok net goruyoruz bunu. Ayrıca eboue ile iyi anlaşamıyor. Eboue bindirirken sağdan zamanında topu onla buluşturamıyor. Emre bu tip pozisyonlarda daha yararlı olabilir ve pas yuzdesi temposu hamite oranla daha yuksek yaratıcılığıda. Ama hamitinde tecrube ve eboue cıktığında onu yerini daha rahat kapayabilme artıları var. Bilemiyorum umarım hamit bizi yanıltmaz.

Emre'nin ayağına top değmez Hamit'i ne kadar kücülttünüz 2 ayda bravo gerçekten. 5 senedir peşinde koştuğumuz adam bu değil sanki . Ezik medyanın maşası olmayın sahip cıkın oyuncunuza

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

yarın ilk 11 de engin suprizi olabilir amrabatı yedeğe çekebilir fatih hoca! burak ve amrabatı 2. yarı alıp m.united savunmasının arkasına sızma planı yapabilir tıpkı bundan yıllar önce bir milan maçı vardı 2-1 kaybettimiz italyada sanırım okanla arif olabilir yedekti 2. yarı oyuna sokucaktım demişti sanırım buruno diye biri oynamıştı! o yuzden fatih terim nasıl bir 11 çıkaracağını kestirmek zor! suprizlere hazırlıklı olun

Amrabat varken engin olmamalı. Ayrıca rafaelin kanadını en iyi değerlendirebilecek oyuncumuz amrabattır en gin değil.

Emre'nin ayağına top değmez Hamit'i ne kadar kücülttünüz 2 ayda bravo gerçekten. 5 senedir peşinde koştuğumuz adam bu değil sanki . Ezik medyanın maşası olmayın sahip cıkın oyuncunuza

İlk once sakin olmakta yarar var:yenieek: Ben hamiti küçültcek bişey yazdımmı??? bidaha oku ne yazmışım hamitin şuanki durumuna göre konuşuyorum. Emrenin de ayağına baya top değer ve iyide oynar merak etme. Küçük görmeyin emre ile semihi. Bu maçları da oynayacaklar gerekirse. Manuda cleverly var mesela ama emreden hiçbi artısı yok direk 11 de cıkabilir bu maç. Emrenin de potansiyeli var ve sakin olursa cokta iyi oynar. Tabiki hamitin tecrubesi ve farklı ozellikleri var ama emre de yetenekli ve takıma gercekten katkı sağlayan bi oyuncu oldu.

Fatih Terim geldiğinden beri gerek lig gerekse hazırlık maçlarında ezildiğimizi hatırlamıyorum. Manu öyle elini kolunu sallaya sallaya galip gelemez. Herşeyden önce fizik olarak Avrupa'nın her takımıyla başabaş mücadele edebilecek seviyedeyiz. Sonucun bizi mutlu edeceğinden değil ama oyunun mutlu edeceğinden eminim.:ayatollah:

Fatih Terim geldiğinden beri gerek lig gerekse hazırlık maçlarında ezildiğimizi hatırlamıyorum. Manu öyle elini kolunu sallaya sallaya galip gelemez. Herşeyden önce fizik olarak Avrupa'nın her takımıyla başabaş mücadele edebilecek seviyedeyiz. Sonucun bizi mutlu edeceğinden değil ama oyunun mutlu edeceğinden eminim.:ayatollah:

Melo selcuk orta sahası gayet iyi clye göre. en çok istediğim onlarda carrickin orta sahada oynaması. Temposu düşük ve sertlikten kaçarak oynar carrick. Bize avantaj sağlar.

Hakan Balta'yı düşündükçe içim kararıyor. Eğer yarın akşam formsuz olursa var ya Allah yardımcımız olsun.:(

Hakan Balta'yı düşündükçe içim kararıyor. Eğer yarın akşam formsuz olursa var ya Allah yardımcımız olsun.:(

valla gününde bir nani hay emana-zokora dedirtir adama

muslera

eboue-semih-cris-dany

hamit-melo-selcuk-amrabat

emre

burak

:ayatollah:

AW: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Maca bir gün kaldi ve beni iyice heyecan basti. Takimimi CL'de görmeyi cok özlemisim. Umarim iyi baslangic yapariz ve Mancistir'dan en az 1 puan aliriz.

naniyi değil hakan baltayla herangi bi sol bekle dahi teke tek bırakırsanız yiyemiceği kimse yok zaten dünyanın her yerinde o tür adamlara kademeli savunma yapılır

Galatasary Fans - RedCafe.net

Dalga geçen mi ararsın,küfür eden mi hepsi var.

Bir de maç başlığı var adamların sadece kadro kuruyolar,nasıl olsa fark atacaz diye.Liverpool maçı varmış,yedek çıksın diyende var,işi çabuk bitirelim oyuncuları dinlendirelim diyende..

İşte yıllarca bu arenadan uzak kalınca böyle oluyomuş demek.

Burak oynamazsa isyan bayrağını çekebilirim..

Uzun bir aradan sonra ilk defa bir takim bize karsi tamamen acik oynayacak, bunu da düsünmek lazim. Kontra ataklardan cok iyi pozisyonlar bulabiliriz, Selcuk bir topla isi bitirebilir.

Uzun bir aradan sonra ilk defa bir takim bize karsi tamamen acik oynayacak, bunu da düsünmek lazim. Kontra ataklardan cok iyi pozisyonlar bulabiliriz, Selcuk bir topla isi bitirebilir.

açık oynasınlar daha iyi :)

m.unıted maçları her zaman bizim için önemli oldu.

avrupadaki o büyük sükseyi 1993 yapmıştık.

yine bir m.unıted maçı. yine zor maç.

6 yıl sonra yine ismimiz hatırlatacağımız maç...

ben galibiyet hissediyorum.

artık şu şansımız dönsün, iyi oynadık kaybettik malesef demeyelim.

iyi oynayalım ve istediğimiz alalım inşalllah..

amrabat ın macı olacak abi,cok pis hissediyorum,valla bak

Heaviest home defeat

2-3: twice, most recently v RC Deportivo La Coruña 17/10/01, first group stage
​

0-1: six occasions, most recently v Beşiktaş JK (see above for details)

2 kere 2-3, 6 kere 0-1 yenilmişler.. Yani adamlar Avrupa kupaları tarihinde(eleme meleme hepsi dahil) kendi evinde 2 farklı yenilmemiş.. Onun için fazla uçmaya gerek yok :) en sonda beşiktaş yenmiş herifleri

Kaynak: press kit

Videoları izliyince acayip gaza geldim :D .Amansız olmalıyız,yeni bi tarih yazmalıyız !

GSTV ‏@tvgalatasaray

Alex Ferguson ve Chicharito'nun basin toplantisi saat 16:00 Canli olarak GSTV'de

Geri
Üst Alt