ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Bi anda öyle bi heyecan sardı ki anlatamam :o

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

allahım nolur yenilmeyelim berabere kalsak yeter nolur

hiç farketmez grup maçlarının sonu önemli bir maçla herşey bitmiyor trabzonda inter i deplasmanda yendi sonuç hüsran sonuçta gruptan çıkmak önemli tek maçla ses getirmek önemli değil tabiki puan ve puanlar için oynayacağız ama bir mağlubiyette karalar bağlamak yersiz olur.Benim aklıma portekiz-türkiye maçı gibi olabilir gibime geliyor inşallah UMUTluyum...

bugün uyumak yoook

konu ile alakali degil ama cok serefliler ya heryerde adlari bir numara ya ;

simi bu iki link e bakin ve aradaki farki soyleyin bana ,kendi resmi siteleri nasil ortpas ediyor olayi gorun.....

Karin Melis Mey’e sakatlık engeli! | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi bu f.b nin sitesi haberde sakatlik sonrasinda yarisamadigini soyluyor sporcunun

https://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1100772&CategoryID=84 iste buda gercek nedeni .. varin siz dusunun medyanin nasil yanlarinda oldugunu ,cemal nalga olayinda takipcilerdi dimi bunlar ;)

konu ile alakali degil ama cok serefliler ya heryerde adlari bir numara ya ;

simi bu iki link e bakin ve aradaki farki soyleyin bana ,kendi resmi siteleri nasil ortpas ediyor olayi gorun.....

Karin Melis Mey’e sakatlık engeli! | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi bu f.b nin sitesi haberde sakatlik sonrasinda yarisamadigini soyluyor sporcunun

Karin Melis Mey'de doping çıktı! / Spor / Radikal İnternet iste buda gercek nedeni .. varin siz dusunun medyanin nasil yanlarinda oldugunu ,cemal nalga olayinda takipcilerdi dimi bunlar ;)

Arkadaslar Macin tekrari nerden izlenir ?

Büyük ihtimal GS TV maçtan bir saat sonra tekrarı verir.

valla d smart a da lig tv yede 5 kuruş para harcamak istemiyorum şu trt ye bir ilham gelse ya şu lig tv ile d smart ı ortadan kaldırsa.:yenieek:

allah kahretsin ozaman

Iste geldi catti. Bekledigimiz gün geldi. Allah utandirmasin. Macin her saniyesi acayip stresli olacak.

İçimden Hamit yerine Aydın'ın oynamasını istiyorum nedense .

Ben bu gece uyuyamam...

Allaah Allaah Allah Allah Bu nasıl sevmek ? Vıyyyşş

Allaah Allaah Allah Allah Bu nasıl gülmek ??? Vıyşşşş:hı'::hı':

Maç gnü kafayı yedim.:asd: :asd:

Takım bizi utandırmayacak.Yenin yenilin farketmez.Top oynayın görelim aslanlar

maçı izleyemeyeceğim inşallah radyo verir maçı internet var ama istanbuldakiler kısıtlama yaptığı için her siteyi açmıyor bir tek spor sitelerini açabiliyorum:(

[SIZE=+1]"B i s m i l l a h i r r a h m a n i r r a h i m" [/SIZE]

ne hissedeceğimi bilemiyorum....

maçı izleyemeyeceğim inşallah radyo verir maçı internet var ama istanbuldakiler kısıtlama yaptığı için her siteyi açmıyor bir tek spor sitelerini açabiliyorum:(

vallahi bende salak gibi 3 hafta önce söz verdim kizarkadasima, baska ciftlen sinemaya gitcez, simdi boku yedim, tam mac gününe denk gelmis, zaten obür cift herseyi reserve etmis, allah belami verdi... ama okadar ki maci izlemek istiyorum ki, ne yapcagimi sasirdim. 10 Yildan fazla bu günü bekliyorum, evet GErets ilen de CL deydik, ama okadar iyi takim degildik, borc filan, ama artik hepsi bambaska ahhhhhhh

Geri
Üst Alt