ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Tam her şeyi ayarladım biss keyi girdim kanalları hazırladım derken madrid maçı esnasında bir baktım ki AZTV şifreli ama İDMANTV açık arsenal maçını veriyor. Çaresiz durumdayım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Haydi Aslanlar.

[video=youtube;0vXtT1ttl8Q]https://www.youtube.com/watch?v=0vXtT1ttl8Q&feature=youtu.be[/video]

Allah belasını versin yayında ve yapımda emeği geçen herkesin yarın 6 yıllık özlemin özetini izleyebileceğim zar zor oda maçtan 4 saat sonra olur sanırım :42::42::42:

ne özetini izlicen git bir kafe ye kahve ye 10 numara da izle ben mesai de olmayacaktım ki kaçarmıydı bee fizanda olsa izlerdim o maçı

Bu maci kazandigimiz takdirde arkamiza alacagimiz ruzgari hayal ediyorum, zevkten 4 kose oluyorum.

Atmosfer olarak Anfield > Old Trafford

Anfield'da o dandik kadroyla 3-0'dan geliyoduk neredeyse. Son dakikalara girilirken Liverpool taraftarinin tirnaklarini, parmaklarini, atkilarini, formalarini yemeleri dun gibi aklimda. O sene Liverpool final oynamisti.

Mac golsuz giderse iyi olmaz. Ama erken bir gol yersek vay United'in haline. Hem tarih olarak, hem de suan ki mevcut takim olarak gol yiyince resmen transform yapiyoruz.

Sariiiiiiiiiiiiiii

Bu maci kazandigimiz takdirde arkamiza alacagimiz ruzgari hayal ediyorum, zevkten 4 kose oluyorum.

Atmosfer olarak Anfield > Old Trafford

Anfield'da o dandik kadroyla 3-0'dan geliyoduk neredeyse. Son dakikalara girilirken Liverpool taraftarinin tirnaklarini, parmaklarini, atkilarini, formalarini yemeleri dun gibi aklimda. O sene Liverpool final oynamisti.

Mac golsuz giderse iyi olmaz. Ama erken bir gol yersek vay United'in haline. Hem tarih olarak, hem de suan ki mevcut takim olarak gol yiyince resmen transform yapiyoruz.

ya sus be abi zaten üzülüyorum bide senin dedigin gibi sey olur ya deli oluyorum xD

2 sene önce 'kümede kal Galatasaray' tezahüratı yapan takımın taraftarları, bu aksam izleyecek olduğunuz dizi hangisi ?

:happynew:

6 yıl sonra cıkacağımız ilk CL macında(üstelik rakip Manu iken) kazanırsak Avrupa'ya müthiş bir mesaj vermiş oluruz. Yenilirsekte kaybedeceğimiz en fazla 3 puan olur. Oyuncular üzerlerinde baskı hissetmemeli.

ne özetini izlicen git bir kafe ye kahve ye 10 numara da izle ben mesai de olmayacaktım ki kaçarmıydı bee fizanda olsa izlerdim o maçı

nasıl gideceğim kafeye ? yatacak vakit yok turizm laneti yüzünden kışın izleyebiliyorum maçları sadece

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Sabah Manchestera uçacağım, ama heyecandan yatamıyorum.. Çok özledim Champions Leagueyi.

Daha önce deplasmanda Galatasarayimin iki Avrupa maçına gittim ve yenilmedik. Umarım yine yenilmeyiz...

Internet ten mac izlenme sansi var mi, tabi maci satin almak istiyorum, bedava stream filan degil, yayin kalitesi güzel olsun

Nedense içimden bir his Fatih Hoca şu 11'i çıkaracak diyor;

------------------------Muslera---------------

---Eboue-----Cris---------Semih-------Hakan------

---------------Selçuk---Melo--------------

---Hamit-----------------------------Engin-------

-----------Umut----Elmander---------------

Nedense Engin sürprizi bekliyorum, bence fena da olmaz.Duruma göre Amrabat sokulur ve elde bir koz olmuş olur Burak ile birlikte.

nasıl gideceğim kafeye ? yatacak vakit yok turizm laneti yüzünden kışın izleyebiliyorum maçları sadece

valla ona bakarsan bende düzenli uyuyamıyorum ama yine de mesaide olmadığım sürece maçları kaçırmam

Internet ten mac izlenme sansi var mi, tabi maci satin almak istiyorum, bedava stream filan degil, yayin kalitesi güzel olsun

uefa ve dsmartın sitelerini bir araştır istersen belki arzuladıgın hizmeti veriyorlardır.

Nedense içimden bir his Fatih Hoca şu 11'i çıkaracak diyor;

------------------------Muslera---------------

---Eboue-----Cris---------Semih-------Hakan------

---------------Selçuk---Melo--------------

---Hamit-----------------------------Engin-------

-----------Umut----Elmander---------------

Nedense Engin sürprizi bekliyorum, bence fena da olmaz.Duruma göre Amrabat sokulur ve elde bir koz olmuş olur Burak ile birlikte.

kanatlar iştemez bu kadar iyi oynayan amrabat ı da oynatmamak haksızlık olur kanatlarda engin-amrabat olabilir gerçi emre bir anda kulübeye döndü ama pres gücü yüksek engin tercih edilebilir

fatih terim bugunki basın toplantısı videosunu bulamadım ya

Haydi Aslanım maça 24 saatten az kaldı.Aklımız fikrimiz seninle.Allah'ın izniyle hayırlı bir skorla ülkemize dön.Rabbim her bir aslanımıza akıl,sağlık,güç ve inanç versin.Allah yar ve yardımcınız olsun Ulusun Evlatları;Fatih'in Aslanları...

Yüksek ses ile şu ifadeyi yineliyorum:

BUGÜN GÜNLERDEN "GALATASARAY"....

fatih hoca bugün basın toplantısında iki ingiliz polisin öldürülmesinden falan bahsetmiş. bizim taraftarlarla alakalı bi durum mu bu? detay bulamadım

buyur kardes. istersen aylik $19.99 paketini ala bilirsin. her ay $19.99 alirlar ondan belki iptal etmene gerek kalmaz.

geri gidip maclari tekrardan izleye biliyorsun.

avrupada yasan arkadaslar icin, maci burdan satin ala bilirsiniz. kalitesi sahane. ilk aylik 10 dolar (istediginiz maclari izleye biliyorsunuz) ondan sonra yillik 169 dolar. ayin sonunda cancel yaparsiniz.

FOX Soccer 2Go

Geri
Üst Alt