ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

93'te zor günler yaşamışız ülkece ve aldığımız bi manchester zaferi var.halkı sevindiren...ve şimdide yine aynı zor bi dönem ve yine bi manchester maçı...kazanırsak fbjkliler sevinmez,hele selçuk ve burak gol atarsa trabzonlular da sevinmez.

Allah yardımcımız olsun.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Bir daha ki maçları Liverpool ile deplasmanda :)

Bizim maça etkisi olurmu bilmem ama

Forumlara bakıyorum.İllaki Meloyu tanıyan var :)

Paylaşım için teşekkürler Talha.

Ben Engin sürprizi bekliyorum, Hamit mi kulübeye alınır, Amrabat mı yoksa tek forvete mi döner göreceğiz.

Ama tek forvete döneceğini pek sanmıyorum.

Ben Engin sürprizi bekliyorum, Hamit mi kulübeye alınır, Amrabat mı yoksa tek forvete mi döner göreceğiz.

Ama tek forvete döneceğini pek sanmıyorum.

bence ilk yarı baskılı oynamak isteyecegiz.topa baskı yapıp manuyu hataya zorlayacagız.bu yüzden umut ile başlayacagını düşünüyorum ben.engin ise 2. yarı stratejik bir hamle olarak karşımıza çıkabilir.

Kaybetmek çok kolay , kazanmak olay of of of ne demiş titreme geldi bana.

Bu kadar heyecana gerek yok.Tek üzüntüm yenilirsek Fenerliler sevincek.Yoksa üzülmem.Sonuçta ManUnt :)

birde bana sor...

Hele o yabanci muhabir ilk soruda Galatasaray demesi offf ki ne offf

Yahu ne var bunda.. Dünyanın en büyük kulübü olmasakta, en iyiler arasındayız. Abartmayın olayı bu kadar. Yarın sahaya tüm kalbiyle oynayan bir Galatasaray çıkacak. Manchester United maçın favorisi, fakat onlarda biliyor ki, bu maç hiçte kolay olmayacak :happynew:

Fena bi gazlama var burda. İyiye mi yorsak kötüye mi yorsak bilemedim :D

tek bildiğim bugün Türk'ün gücünü yeniden gösterme zamanı usta.tabi spor alanında... iyi bigün olsun...

Yahu ne var bunda.. Dünyanın en büyük kulübü olmasakta, en iyiler arasındayız. Abartmayın olayı bu kadar. Yarın sahaya tüm kalbiyle oynayan bir Galatasaray çıkacak. Manchester United maçın favorisi, fakat onlarda biliyor ki, bu maç hiçte kolay olmayacak :happynew:

o manada soylemedim reis orasi tabiki oylede... dejavu oldum bi an ozlemisiz clyi

KAYBETMEK ÇOK KOLAY,KAZANMAK OLAY.
Fatih-Terim-Galatasaray_3-2_Besiktas-ultrAslan-Taraftar-Tribun-Koreografi-3d-Basi-Dik-Y%C3%BCr%C3%BCr.jpg

Geri
Üst Alt