ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Beyler çok klas bir film önerinde maça kadar zaman geçsin.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Sifre kesin girer.. Girmeme gibi bir ihtimali yok.. Sadece hazirlik maclarinda sifre girmiyor o da eski uyeler icin (2007 ve oncesi abonelere)

Nası yaa akşamki uefa maçlarında şifre girmedi bizim dsmarta sadece hazırlık maçlarında şifre girmiyor demişsin akşamkiler hazırlık maçı değildiki hem dsmarttan mesaj gelmiş smartsporda izleyebilrisiniz diye felan ?

Galatasaray "Umut"lar ile Ingilere'ye gitti, "Inan"'di ve Seytanin bacani kirdi... diye manset olur umarim :yenieek:

Nası yaa akşamki uefa maçlarında şifre girmedi bizim dsmarta sadece hazırlık maçlarında şifre girmiyor demişsin akşamkiler hazırlık maçı değildiki hem dsmarttan mesaj gelmiş smartsporda izleyebilrisiniz diye felan ?

renktaş bizdede d smart var o deiğin hazırlık maçı için böle maçlara giriyo şifre spartak moskava fenerbahçe maçına girmişti mesela

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart Spor

Oo millet havaya girmis : D

aklım fikrim kaç gündür bu maçta ve artık zaman yaklaşıyor.

ben futbolculardan daha heyecanlıyım :uyy:

Ben onu canlı izledim.Zaten son golü de Sabri atıyor:D

Onur saate bakmıyorsun herhalde.Daha saat altı buçuk:D

3 bölümü oynadi bile. Hic izlemediysen su gibi akar gecer zaman. Ben hasta oldum diziye. Evde hiieeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ulan diye bagirasim geliyor :D

Biz böle isek oyuncuların vay haline

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyttttttttttttt savulun ulennnn dingilizlerrrrrrr

Sabri, mac sonrasi 3lü cekdirecek mi?

Geri
Üst Alt