ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

yıllar sonra şampiyonlar ligi...takımın başında fatih terim ve onun önderliğinde iyi bi takım var...ama tuhaf yani..bişey diyemiiyo insan.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

İmkansız ne demek?

Çıkaramayabiliriz ama imkansız filan değil. Hangi takımı tuttuğunuzu bir daha hatırlayın.
birader hangi takimi tuttugumuzu cok iyi biliyoruz neden bahsediyosun sen.real madrid bile orda mac yaparken galibiyet sansi %30 gorulurken neyin hayalini kuracaz,mantikli yaklasiyoruz olaylara

old trafforddan puan cikarmak imkansiz,bosuna havaya girip mac sonu uzmeyin kendinizi,oturun koltuga izleyin maci

Gitmiş 8taş Tello'nun golüyle 1-0 yenmiş gelmiş. Adamlar 3 puan almış. Biz neden puan alamayalım ? Biraz kötümser gördüm seni Rahman reis.

Maçın favorisi ManU. Buna herkes eyvAllah diyor zaten. Ama puan alınamayacak bir deplasman değil. Yeteri kadar iyi değiller.

Kesinlikle yeneriz demiyorum. Ama puan çıkarmak imkansız demen garibime gitti.

dünkü milani gordukten sonra o grupta olmak icin 10m£ hava parasi bile versek razi olurdum:)

Ankara'da hava berbatlaştı. İnşallah uyduda sıkıntı olmaz.

Yarım saat önce ders seçiminde derslerimi aldım ya. Maçı için hiç havaya giremedim daha :SS:

zor ama ,heyacani yeter....

United Besiktasla oynadiği dönemde gruptan cikmayi garantilemisti ve yedeklerle cikmislardi.

Gitmiş 8taş Tello'nun golüyle 1-0 yenmiş gelmiş. Adamlar 3 puan almış. Biz neden puan alamayalım ? Biraz kötümser gördüm seni Rahman reis.

Maçın favorisi ManU. Buna herkes eyvAllah diyor zaten. Ama puan alınamayacak bir deplasman değil. Yeteri kadar iyi değiller.

Kesinlikle yeneriz demiyorum. Ama puan çıkarmak imkansız demen garibime gitti.
gokhan biz bugun bu sefilleri yensek 3 gun 3 gece sevincimden uyumam ama 8tas yendigi gun adamlar coluk cocuklar sahaya cikmisti.keske yensek veya puan cikarsak.bismillah diyelim hayirlisi

Geri
Üst Alt