ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

2maçta 6 puan = üst turun anahtarı

Umut kramponlarına kurban oluyum senin.

Ne olurdu çıkmasan. Ah ulan ahhh.

Bir kere yalan söylersen zincirleme olarak yalanlar zinciri gelir derler ya,aynen öyle oldu işte hakem konusunda.

Umut'un ilk dakikadaki pozisyonu net penaltı,hem deplasmanda hem de ilk dakika olduğu için vermedi,o da biliyor penaltı olduğunu ama çalmadı.O dakikadan sonra da onun etkisinde kaldığı için verdiği çoğu karar yanlıştı.

Hakeme karşı biraz kızgınım evet ama çok sinirli değilim,yenilgiyi hakeme bağlamayı sevmem bir de Burak'ın karşı karşıya pozisyonu dışında kale önünde etkili olamadık.

Hepsini teker teker alınlarından öpüyorum. Çok iyi oynadık. Penaltı kurtardık,aslanlar gibi savaştık. Yalnız savunmanın solu alarm veriyor.

Manchester United taç atmak için bile oyunu geciktirmeye çalışıyorsa..

Demek ki karşısında bir büyük takım vardır olay budur..

Bu maç bizi kahretmesin beyler aksine daha fazla kenetlenelim..

Evet kaçırdık elimizden ama bu işin Sami Yeni var..

Alınacak çok puan var..

Bak ama mesaj yazmamak için uğraşıyorum ama olmuyor işte. Yukarıda bir üyeye mesaj sayın hakkında bir şeyler söyledin ve şu mesajınla kendinle çelişiyorsun!!!!!

ne dediğini hiç anlamıyorum sayın hakkında mesaj nedir uğraşma yaz ayrıca

neyse ya grupta en kötü 3.oluruz bence.

uefadada zaten 2 tur atlarsak yarı finalde oluyoruz yada çeyrek final.

çeyrek finalde bile baya puan toplayabiliyosun.fenerde gruptan cıkarsa en kötü 2-3 sene daha şampiyon olan şl ye direk gider 2-3 sene.bizde 2-3 sene şampiyon olursak arka arkaya hem klübün ekonomisi rahatlar hemde tecrübe kazanır takım(amrabat,dany,muslera,emre gibi gençler).

sorun selcukta degil, selcuk cok defansif kalmak zorunda cl de.

turkiyede ordan bile topa tip, pozisyona sokabilir ama cl de arkadasini pozisyona sokmak hic kolay degil, hele hele selcuk bu kadar defansif oyniyorsa.

ttarenadaki cluj, braga maclarda birseyler yapabilir ama deplasmanlarda ve buyuk takimlara karsi hep böyle olur selcuk asagi yukari

Tamam da Salman abi, takımın pas organizatörü Selçuk.Takımı o ileriye çıkartacak.Defansif oynamasına lafım yok.Görevini yapıyor ama ondan başka takımda sorumluluk alan da yok.

Mesela Selçuk defanstan topu çıkartırken görevini Hamit'e devrediyor.Gel gör Hamit,Selçuk gibi etki yapamıyor.Neyse artık zamanla düzeliriz hayırlısıyla.

Not:Hamit'i çok beğendim yanlış anlaşılmasın.:)

hepinizle gurur duyuyorum..

neden kaybettiğimizin sebeplerini hepimiz biliyoruz ama olsun bunlara rağmen biz bu gruptan çıkarız.

old trafford'da 5 yıl aradan sonra bundan daha iyisi yapılamazdı.

Biz şu futbolla deplasmanlardan puan alabileceğimizi fazlasıyla gösterdik en zoruna gittik..

Ve beraberliği değil galibiyeti kaçırdık..

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Melp ve Balta'dan once Elmander neyapti abi? Elmander ne oynadi biri bana anlatsin?

ben gurur duydum

aksayan yanlarimiz oldu

ama manu karsimizdaki

ve deplasman

insaf

izledım daha yeni eve geliyorum senin hakem diye yedi sülaleni maca götürür mactan getiririm lannnn :mad:

Ferguson iyi bir analizci diyeceğim ama bizim bir maçı bile izlememiş olsa zaten maçın ilk 5 dakkasında en zayıf yönümüzün sol bek olduğunu anlardı. Eğer grupları geçersek kattiyen bir sol bek transferine ihtiyacımız var. Hakan Balta'nın kanadından zaten ne kadar pozisyon varsa.

Haçlı zihniyeti iş başında maçın başında 1 dakika düşünüp o peneltıyı vermiyorsan kimse bana şampiyonlar liginin adaletinden bahsetmesin .3 4 TAKIM VAR HEP ONLAR YARI FİNAL FİNAL OYNAIN GERİSİ FİGÜRAN OLSUN ADİ HERİFLER

Umutun penaltısı

İlk yarının son dakikasındaki hamitin pozisyonu oda penaltı

Aydının son dakikadaki pozisyonu o da net penaltı

3 penaltı arkadaş 3

3 tane direk

2 tane üst üste kalecinin çıkardığı

Çok yazık oldu çokkk

Maçın yıldızları

Hamit

Dany

Semih

Maçı katledenler