ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

carrick penaltıyı kendisi atmayacağı için attı golü bence bu arenada gol atmak çok önemli

daha ötesi, penaltının gol olacağı kesin mi? Topa dokununca gol olacağı kesindi ama... Ligde fark da atarsın fark da yersin... Ama Cl maçları önemlidir ve özellikle geçen sene M.United'ın erken elendiğini varsayıp bu sene Cl'ye daha önem verdiğini varsayarsak...

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Yeni staddan çıktık. Ne yazikki beraberlikle donebilecegimiz bir maçtan mağlubiyet ile ayrıldık. Buraya gelip sonuna kadar destekleyen arkadaslara binlerce kez teşekkür etmek istiyorum. Tribün gercekten harikayı...

Ayagınıza yüreginize sesinize saglık:tiphat:

Fb-nin mersin macında oynadığı oyundan daha cesurunu oynadık. :)

Ben bu futbolla Braga ve Cluj'u dışarıda yeneceğimizi düşünüyorum. Fakat iç saha macları için hiçte rahat değilim. İç sahada takım baskıdanmıdır, konsantrasyon kaybındanmıdır bilmem ama nedense kazanamıyoruz.

Keske 5-0 yenilseydik. Böyle icim yanmazdi. Acayip sinirliyim. Hacli seferi. Serefsizler ya

d6snd.jpg

Hakem dışında United adına iyi şeyler yapan Scholes ve Valencia bizde Balta denen ne olduğu belirsiz oyuncumuz,Selçuk ve Melo dışında bütün takım dehşet oynadı öyle böyle değil helal olsun cidden ezdik United'ı hem de Old Trafford'da.Bu arada Dany reyize laf edenler vardı bu mudur vizyon bumu oynucak şlde diye nerde ki onlar?

Yalnız ilk dakikalardan itibaren Manchester'ın gol atacağı o kadar belliydi ki, nitekim golü yedikten sonra rahatladık ve kendi oyunumuzu oynamaya başladık, takımın demoralize olmaması da önemli.

yazik oldu

sa beyler maçın geniş özeti varmı lanet olsun yeni kalktım daha skoru görünce moralim 0 oldu yemin ediyorum 2 gün önce rüyamda 1 - 0 yenmiştik rüyalarım hep tersi çıkardı yine çıktı şansıma tüküreyim :sad007:

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Dany resmen sol bek oynamış

Ben bu futbolla Braga ve Cluj'u dışarıda yeneceğimizi düşünüyorum. Fakat iç saha macları için hiçte rahat değilim. İç sahada takım baskıdanmıdır, konsantrasyon kaybındanmıdır bilmem ama nedense kazanamıyoruz.

ben bunu bastan beri söyliyorum, beni korkutan ttarenadaki maclar zaten

ttarenadaki 3-1 fener maci haric rahat kazandigimiz büyük mac yok.

hatta ts ile 2 kere berabere kalmisiz

bjk ile play offta berabere kaldik, ondan onceki mac son saniyede golu bulup aldik

fenere yenildik 2 mac, gecen seneki mac ve bu sene 2-1 lik mac.

3 aydir diyorum, deplasmanda cikar, aslanlar gibi oynariz ama ttarenadaki maclardan korkuyorum diye

herkes manuyu ttarenada yeneriz diyor, ama ben tam tersine, ttarenada manu daha rahat alabilir diyorum o maci.

bu yuzden arka arkaya gelen braga ve clujdan 6 puan almaktan baska caremiz yok, birinde takilirsak, cok zora girer tur.

6 puani alirsak, kalan 2 deplasmandan ve evdeki manu mactan toplam en kötüsü 4 puan alip, cikariz turdan.

4. maçlar sonunda Manchester 12, Galatasaray 9, Cluj 3, Braga 0 şeklinde bir sıralama pek ala olabilir. 5. maçtada yedek United kadrosuna asla yenilmeyiz ve 2. olarak çıkabiliriz.

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Uefa maçın adamını hamit olarak belirlemiş

keşke şu taiwo yu biz kiralasaydık, ucuzada kiraladılar oturaydı kenarda en azından

Geri
Üst Alt