ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Oturması gereken bir takım görüntüsünü verdik ve bugünkü fenerli arkadaşlara da başarılar diliyoruz ...

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

bu manchester braga veya cluj deplasmanlarında puan kaybeder. bize geldiklerinde kaybedecekleri kesin zaten :)

Hamit düşmanları kapakları yemeye başladı. Tecrübe mi gol atacak yeeaaa diye mızmızlanıyodunuz gördünüz mü tecrübe ne demekmiş ?

Baştacımız Selcuk bile rahat adım atamazken tüm atakları bu adam yönlendirdi.

Hamit düşmanları kapakları yemeye başladı. Tecrübe mi gol atacak yeeaaa diye mızmızlanıyodunuz gördünüz mü tecrübe ne demekmiş ?

Baştacımız Selcuk bile rahat adım atamazken tüm atakları bu adam yönlendirdi.

Çünkü Hamit gerçek bir futbol yıldızı.. gerçek bir lider..

awh8r5

Şu pozisyonda gol diye televizyona yürüyorduk milletçe kursağımızda kaldı :(

Hakem gerçekten kötüydü iki tane net penaltımızı vermedi bir de Hamit'in ceza sahası dışında düşürüldüğü pozisyon var. Verilen penaltı hediyeden başka bir şey de değildi. Ha belki çok iyi hakem olsa bile yenemeyebilirdik ManU'yu ama en azından bu kadar kahrolmazdık. Neyse inşallah gelecek için iyi bir ders olur bu maç.

Bu takimin "Mimar oyunculari" Muslera,Eboue,Semih,Melo,Selcuk, Umut/Burak, gitmesze,

ve bunu üstüne iyi bi Sol bek, AMC, ve Üst düzey bi forvet alirsak, kimse tutamaz bizi :ayatollah:

Takim cok iyi bi yolda... dedim gibi, 2-3 ilk11 takviye ile, cok iyi bi takim olacaz.

Galatasaray bi "Kalkisa gecti" ... ve daha baslangicdayiz

aynen öyle, asıl ideal takımımız seneye kurulacak bence. Bu sene gruptan cıksak o bile güzel bir dönüş olur Avrupa'ya :)

En azindan neler yapabilecegimizi herkese gösterdik. Balon bir takim olmadigimizi dosta düsmana ispatladik.

Ezerler dediler, biz ezdik. Hic sanslari yok dediler, neredeyse ManU´nun hic sansi yoktu.

CL´de büyük is yapabilecegimizi kanitladik. Artik sonuc alma zamani.

Braga ve Cluj´u yenersek, gruptan lider olarak bile cikabiliriz.

Antu'da bile futbolumuzu ovenler olduysa, biz iyi seyler yaptik ve dogru yolda gidiyoruz demektir.

Manchester oturmus bir takim. Hic bir sey degilse bile 20 senenin oturmus duzenine, sistemine bakin. Biz ise yepyeni, birakin Sampiyonlar Ligini, Intertoto Kupasinda bile oynamamis oyuncularla dolu takimimiz. Her mac takim biraz daha guclenecek, biraz daha tecrubelenecek, biraz daha uyumlu olacak.

Varsayalim ki bahara Avrupa'da kaldik. Devre arasinda 10 milyonu yapistirip bir solbek almaliyiz. Bunun kacari sakasi yok. Valencia calimlari kadar, kafasini kaldirip etrafina bakan zeki bir futbolcu olsaydi, skor 3-4'lere gidebilirdi. Daha ne Valencialar var, aman diyorum bu daha yolun basi.

Ne Valencia'lar yok abi o kadar umutsuz olmayalım. Başka Valencia mı var sanki grupta :)

Manchester United´i kendi evinde böyle ezecek kac takim sayabiliriz dünyada? Barcelona ve Real Madrid.

Ve Manchester United´in bu maci nasil ciddiye aldigini hepimiz biliyoruz. Ferguson kendi demisti zaten.

Bu takim o takim beyler. Bizi sokaga dökecek takim. Basarilar gelecek Allahin izniyle.

Oyuncularimizin hepsini cok begendim.

4. maçlar sonunda Manchester 12, Galatasaray 9, Cluj 3, Braga 0 şeklinde bir sıralama pek ala olabilir. 5. maçtada yedek United kadrosuna asla yenilmeyiz ve 2. olarak çıkabiliriz.

Aramızda 3 puan fark olursa neden yedek kadroyla cıksınlar renktaş:)

böyle devam cimbomum

Hamit´i kazanmamiza cok sevindim. Hamit iste bu. Aslanim benim

Maçın 10-15 dakikalık geniş özeti yok mu ?

Gurur duyuyorum Takımımla ve böyle mücadeleyi ayakta alkışlıyorum..

CL kapasitesinde bir çok oyuncumuz var. Muslera, Eboue, Hamit, Melo (dünkü maçta çok kötüydü),

Amrabat, Burak, Emre, Selçuk, Semih ve Danny de kalitesi çok yüksek oyuncular, tecrübe kazanmaları halinde CL çok yararlı olacaklardır. Umut ve Elmander'in de savaşçı yapısını göz önüne aldığımızda çok şeyler bekliyoruz. Ama bunların haricinde takımın en iyi parçası tartışmasız Fatih Terim. Her maç mutlaka bir süprizi oluyor kadro konusunda ve her seferinde kimi oynatsa verim alıyor.

6 yıl aradan sonra CL ilk maçı Mancesterle yapmak hem riskti hemde avantaj. İlk maçları Braga veya Clujle yapsaydık. Mencester maçına daha hazır çıkabilirdik, belki de yenevbilirdik ama biraz şu açıdan bakmak lazım. Mancester karşısında deplasmanda oynanan oyun takımın güvenini daha da arttırmıştır, artık CL de kendimize daha gücenli oynayacağız diye düşünüyorum. Ama biz millet olarak büyük takımlara karşı iyi oynayıp küçük takımlara puan kaybederiz, buna mahal vermemek lazım, ciddiyeti bozmamak lazım. dünkü oyunu her maç oynayalım, her takımı yenebiliriz. Dün de bunu gösterdik.

Bütün takımın ve teknik heyetin alınlarından öpüyorum helal olsun bu şekilde oynadıktan sonra bu gruptan çıkarız!

Helal olsun takımımıza Fatih hoca burdada yapmak istediğini yaptı. Kazanamasada herkesin takdirini kazanan takım. İşte dün akşamki Galatasaray buydu. Bu oyunumuz devam ettiği sürece bu gruptan çıkamamamız için bir neden göremiyorum.

Bu oyunla Avrupa ligine kalsak şampiyon oluruz(tabi sakatlıkta olmazsa).

Geri
Üst Alt