ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Hakan'ın yerine Riera oynasın da gerisi mühim değil.Yahu geçen sene bütün maçlarda iyi oynayan bir adam bu sene leş gibi.Hakem de Norveç'liymiş.Bu kuzey ülkeleri bize gıcık.Dikkat edilmeli.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Acaba bu ileride baskı ve yavaş paslarla gole gitme olayı CL'de işe yaramayacak mı? Çünkü takımlar STSL takımları kadar dandik değil. O paslara müsade etmezler. Bence hızlı oynamaya çalışmalıyız.

Flood olacak ama Braga'dan çok Cluj'dan korkuyorum ben. Braga'yı bir şekilde yeneriz. Ama Cluj tam da bizim oyunumuza ters gelen bir takım.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda 2 Ekim Salı günü saat 21.45’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Portekiz temsilcisi SC Braga ile karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesi medya programı şu şekilde

1 Ekim Pazartesi

Galatasaray

16.30 Basın toplantısı, Florya Metin Oktay Tesisleri

17.00 İlk on beş dakikası basına açık antrenman, Florya Metin Oktay Tesisleri

SC Braga

20.15 Basın toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi

21.00 İlk on beş dakikası basına açık antrenman, Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Flood olacak ama Braga'dan çok Cluj'dan korkuyorum ben. Braga'yı bir şekilde yeneriz. Ama Cluj tam da bizim oyunumuza ters gelen bir takım.

valla ben maçı izledim. cluj öyle korkulcak bir takım degil. braga daha saglam takım ondan. cluja yenilmeleri sadece şansızlık. 35 şut çekmişti cluj maçında. ama atamadılar.

beyler bu maçla ilgili değilde mesela biz FURKAN ÖZÇAL diye bi oyuncu aldık orta saha değilmi bu adam mesela Ordu maçında falan Melo kötü Selçuk kötü yerine hiç mi giremiycek bi oyuncu

Re: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Ordu maçına kadar rahat alırız diyorduk ancak su an muamma gibi

beyler bu maçla ilgili değilde mesela biz FURKAN ÖZÇAL diye bi oyuncu aldık orta saha değilmi bu adam mesela Ordu maçında falan Melo kötü Selçuk kötü yerine hiç mi giremiycek bi oyuncu

ozcalin antrenman eksigi var, yazin hic antrenman yapmamis

......................Muslera.........................

Eboue........Semih..........Dany............Riera

........................Melo...........................

Hamit................Selçuk...............Amrabat

...............Elmander.......Umut.................

kadro budur.

Takımın genel form durumu, açık oynayan ciddi rakipleriyle başa baş mücadele etmek için yeterli oluyor ancak, Türkiye ligindeki psikopat savunma yapan takımlara karşı gol üretmek , oyunu rakip ceza sahasına yıkmak ve ilerde top tutmak konusunda sıkıntı yaşatıyor.

Önünde Amrabat varken Hakan Balta'nın sıkıntı yaşadığı gerçek. Hamit yeni yeni ısınmaya başladı ama beklentilerin hala altında. Emre Çolak çok hevesli fakat çizgi oyuncusu olmadığı için ve sistem gereği fazla süre alamıyor. Futbolcu performanslarında inişli çıkışlı grafik var.

Braga takımı muhtemelen kapanıp kontrayla gol bulmaya çalışacak sahamızda. Bu maç özelinde mutlaka rakip analizleri yapılmıştır.

Benim fikrim, maçların belli bölümlerinde tek forvete geçiş esnekliğini kullanabilmemiz lazım. Emre Çolak'ın göbeği üçlemesiyle sol savunmaya destek olması, Amrabat'ın sisteme uyum sürecinde kayıpları azaltabilir. Amrabat, Selçuk ve Hamit'in hücumdaki etkinliklerini artırmak için Emre'nin enerjisine ihtiyacımız var.

O değilde bu elmanderin durumu ne olucak? sene başından beri çok formsuz..

Engin sürprizi olur mu acaba

O değilde bu elmanderin durumu ne olucak? sene başından beri çok formsuz..

Formsuzluktan ziyade geçen sene presçi olarak sadece Elmander vardı.Bu sene Umut da o görevleri yapınca etkinliği azaldı gibi gözüküyo.Ama biraz formsuzluk var yinede tabi.

Salı gelsin laaaaaaan

Çok kritik maç yahu, galibiyet şart.

Olası bir mağlubiyet veya beraberlik de hem Şampiyonlar Ligi sıkıntıya girer, hemde Lig'deki havamız bozulur.

cris yerıne danyy elmander yerıne umutun oldugu bır kadro ıle cıkarsak sıkıntı yasamadan kazanacagız ınsallah.ordu macındada net goruldu crısten cok fazla beklentısı olanlarr hata yapar adamın bellı ozellıklerı ne yazık kı yasdan dolayı kaybolmus sadece tecrube yetmez dahada zor oynayacagını dusunuyorum.

hoca allah korusun crısle cıkarsa gobekte acıkcası baya baya pozısyon yerız bence...

O değilde şu D-Zmart saçmalığı yüzünden kafayı öyle bir sıyırdım ki maç izleyecek yer düşünüyordum. Maçın Star'da olacağı şimdi aklıma geldi.

Geri
Üst Alt