ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

198594_469292329777550_1449286802_n.jpg

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Maçda kareografi yapılacak mı ?

muslera

eboue semih dany ??

engin selcuk melo emre

burak umut

ikinci yari

hamit

ambramat

elmander

ezer geceriz:b5:

Ne Engini yav adamın bir kamyon dolusu maç eksiği var cl maçı bu ezer geçerler adamı.

Bu maçı almazsak çok sıkıntı olur.

Aga bu denli maçlara orta alanda mutlaka selçuk ve melo ya yardımcı biri gerekiyor. Tamam hamit olsun emre olsun kanat oynadığında bile içeri girerek gereken yardımı yapıyor ama bu sefer kanat boş kalıyor çoğu zaman. Bu sistem bizi biraz daha başarılı kılabilir gibi düşünüyorum. 4 2 3 1 de olabilir gerçi 10 numaramız eksik.

bencede denenebilir de yanlış anlama olmaz demiyorum sistemden ödün vereceğini sanmıyorum Fatih Terim in emre-hamit-selçuk orta sahası denenebilir melo toparlayamadı bir türlü kendini o kadar yatsam bende hamlanırım tabi.İnşallah melo selçuk ve hamit in maçı olur çünkü sezon başından beri çok eleştirildiler

statta müthiş bir atmosfer olacaktır

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Bence yapılacaksa şuan son adımlar atılıyordur. Maça 2 gün kaldı sonuçta. Ama basına hiç birşey sızdırılmaması etkileyici

Haberler var organizasyon ile ilgili. Ama ayrinti yok :)

Şimdi Star Tv için biss keye falan gerek yok değil mi ?

Maç esnasında şifre girmezler inş..Doğan medyası sonuçta..:tiphat:

bu arada 18:20de ntvsporda şampiyonlar ligi özetleri varmış. ben biçok maçın özetini izleyememiştim.

Şimdi Star Tv için biss keye falan gerek yok değil mi ?

Maç esnasında şifre girmezler inş..Doğan medyası sonuçta..:tiphat:

Star Tv artık Doğanın değil diye biliyorum.

taraftarada ayrı bir parantez açmak gerek bu maçta

Ligde 8, CL'de 1 olmak üzere 9 gol yemişiz bu sezon. Kendimce böyle bir çalışma yaptım. Duran toplara, ortalara dikkat etmeli ve sol kanata önlem almalıyız.

Rakip.......Gol Sayısı...Atak Yönü...Golün Gelişimi...................................................Son Vuruş

Kasımpaşa.......1...........Sol Kanat.....Duran top, kale içine orta......................................Kafa golü

BJK.................3...........Sol Kanat.....Duran top, kale içine orta......................................Kafa golü (Melo KK)

...................................Sol Kanat.....Kaptırılan top (Semih), Kontraatak, sol çapraza pas..Şut

...................................Sağ Kanat....Sıfırdan Altıpasa yerden pas, H.Balta ıskalıyor..........Plase

Bursa..............2...........Sağ Kanat.....Duran top, kaleiçine orta......................................Kafa golü

...................................Sağ kanat.....Korner, cezasaha sol köşeden şut..........................Sağ direkte plase

Ordu...............2...........Sol Kanat......Taç atışı, kaçırılan oyuncu, orta..............................Rövaşata

......................................Orta..........Kontraatak, uzun pas, Semih, H.Balta müdahalesiz...Plase

ManU..............1...............Orta...........Cezasahası önünde verkaç, kaçırılan oyuncu.............Plase

Seyircimizin maç önü ve maç sonu olmak üzere maç içindeki itici gücünü takımımızın karşılayamıycağı endişesi var tabi bu 90 dakka için geçerli bölüm bölüm olabilir geçen seneki orta sahamızın form durumu ve fiziki durumu (melo-selçuk) olmuş olsaydı şuan için çok daha olumlu düşüncelerim olabilirdi ama insallah bu maçta orta sahamız kendini bulur ve form düzeyini bir üst seviyeye getirebilir arenada oynadıgımız her cl maçlarında rakip kim olursa olsun favori biziz diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt