ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

selçuk ne yaptı lan oyun kurucu olarak selcuk var yazıyosunuz hala :mad:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

bu takımın kanatları engin ve hamittir net

rüya falan hikaye beyler bu takımın süper olması için en az 8 tane kaliteli adama ihtiyaç var sol bek yok kanatlar yok forvet yok böle maç tabiki yenilirsin

Gerçekten çok üzüldüm. Gözler formda bir melo ve elmanderi, ujfalusiyi aradı. Yazık oldu bu taraftar bunu haketmedi.

pas yapmak futbol oynuyorum demek değil, pas yaparak rakip ceza alanına girebiliyormusun. istersen beşbin pas yap umrumda değil pozisyonumuz yok şu maçta

bu gruptan rahat cikariz diyenler aldimi bugün cevabini.. anlayamiyorum ben bu melonun bu takimda nasil forma giydigini.. ya icim can agliyor , engin tamam yapti bi hata bence kendiside cok kötü acisini cekiyordur,futbolcu icin oynayamamak en kötü seydir.. onun icinde benim tahminim ,oynasa bugün engin herkesten cok koyardi yüregini ortaya.. bu maca bisey denilmez, sadece oyuncumuz elmandere gecmis olsun diyorum ve umarim sen oynarsin da artik burak yer alamaz

Nerde o kenardan takimi yöneten Fatih Terim. Hocamizi severim dakika 70 den sonra izleyebildim ama benim baktigim süre Fatih Terim takimi gaza getirmedi eskisi gibi. mac icinde ve devre arasinda biraz daha sertlik bekliyorum eski Fatih Terim gibi

60 dakika herkesle didisti ve yoruldu.. Scott Piriye soyleyelim elden gecirsin. 90 dakikaya yaymali..

Not: Selcuk Inana neoldu abi boyle

takımda kanat yok senelerdir

Galatasaray yense de yenilsede en büyük kulüptür.Futbol bu tabi yenilmekte yenmekte normal bence üzüldüğüm şey Galatasaray gibi bir kulüpte oynayamayacak oyuncuların olması.:mad:Sağlık olsun arkadaşlar.

burak tam bir kazma

Sene başında Kaka ya gerek yok Ardayı istemezuk diyen arkadaşlara selam olsun

Melo normal bir oyuncu dedim, ulan bütün forum üstüme geldiniz. Futboldan anlamayan bi çıksın gitsin Allah aşkına. 10 numara giyen adam böyle mi oynar. Kardeşine kulüp arattıkları, 3 ay yaptığı tatil geliyor aklıma ruh sağlığım bozulacak gibi oluyor.

Gozumuzde fazla buyuttuk oyuncularimizi galiba. Avrupa'dan uzak kalali, orada oynanilan seviyeyi unutmusuz belli ki.

Beyler ben de sinirliyim cok ama oraya buraya sallamakla olmaz bu işler.

Takım formsuz işte,özellikle de forvet oyuncularımız.

Baştan belliydi beyler, biz kendimizi kandırdık.

Çolak, emre, burak, amrabat, yekta gibi adamlarla cl hayali mi kurulur? Hayal kurarsan cl'de, adamın aklını alır kıçına monte ederler. Bize şu anda yaptıkları gibi..

Başkan acil olarak senden yarın çilek muhabbeti bekliyorum, yakışır sana vizyonlu başkan, helalllll..:tiphat:

Yenilgi alınan bir maçtan sonra ismini nadir gördüğüm Galatasaraylılar (!) başlayın saldırmaya sahne sizin..

içime bi karanlık çöktü. melo-selçuk ikilisi mutlak form tutması lazım. onlar oynamayınca geri kalanlar bal yapmaz arı gibi oluyor.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Kötü gün taraftarlarına da gün doğdu...

Yönetime Sallayın

Transferlere Sallayın

Amrabat'a Sallayın

Forvetlere Sallayın

Hatta istifaya davet edin buyrun sahne sizin... İyi geceler

Asıl eleştiriler bu maçlardan sonra olur yalnız. Bizim imtihanımız Türkiye Ligi ile değil. Orada galibiyet olur, beraberlik olur. Bir şekilde şampiyonluğa oynarız ama asıl aslanlar sahnesinde kim iyi kim kötü ortaya çıkıyor. Ortada bir gerçek var ki takım iyi değil, formsuz ve geçen seneki fiziki gücünde değil.

United Bragayi kazanip bizde Cruzu kazanip(Ki inanmiyorum), herkez 3 puan olacak (tabi United haric)

Geri
Üst Alt