ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Takımda man'u macından sonra bozuldu.Yani burak 11'de cıkmaya basladıktan sonra degisti.Oyuncuların hepsi formsuz.Savunacak futbolcu yok.Savunma patlak Urfa reyis yoklugunu belli ediyor.Engininde yoklugu belli.Umut'da halen sakatlıgın etkisinde.Sallamak istemiyorum ama burak malesef takımın kimyasınıda bozdu.Selcugunda performansı düstü bence yine bununda sorumlusu burak.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Adamlar resmen Ordu gibi oynadı. İt gibi alanını kapat. Galatasaryın hangi oyuncusu 1-2 oyuncu geçsinde topu taşısın. Bundan sonra seri galibiyetleri unutalım. Rakip takımlar sistemi öğrendi

Daha bitmedi herşey.2 maç oynandı daha.Desteğe devam.

Sağlık olsun.

Takım cok formsuz,form tutarsak 2 Cluj macını alır şansımızı sürdürürüz.

alsan ne olur ? Braga 6 puan oldu Manu 6 oldu Braga 1 mac daha alirsa 9 eder , elveda CL Cluj ile 3. sira icin kapisacaz ya onlar bizi yada biz onlari yenecez veya iki macta berabere bitecek ayni puan olacaz

Bizde rakip analizi denen bişi yok heralde Allah ne verdiyse çıkıyoruz sahaya heralde sonra yiyoruz golü. İlk golü biz atmayınca toparlanamıyoruz. Takım yükselişe geçeceğine aksine düşüşe geçiyor. Bu sezon takımda bi basiretsizlik var ama hadi hayırlısı bakalım. Fatih hoca ne dicek çok merak ediyorum.

Melo normal bir oyuncu dedim, ulan bütün forum üstüme geldiniz. Futboldan anlamayan bi çıksın gitsin Allah aşkına. 10 numara giyen adam böyle mi oynar. Kardeşine kulüp arattıkları, 3 ay yaptığı tatil geliyor aklıma ruh sağlığım bozulacak gibi oluyor. İnşallah trafik kazası geçirir de hayatının geri kalanını felç yaşar.

Bu nasıl mesaj ? Birine trafik kazası geçirsin ne demek! İnsanlıktan çıkmayalım.

''şamp liginde gol atamayan tek takım'' bundan korkuyorum:o

60 dakika herkesle didisti ve yoruldu.. Scott Piriye soyleyelim elden gecirsin. 90 dakikaya yaymali..

Not: Selcuk Inana neoldu abi boyle

Soy isimini değiştir Selçuğun aynı o :D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Beyler 2 maçtır çok şanssızız bu kadar basit. Skor taraftarlığı yapmanın alemi yok.. Canları sağolsun.. Hepsine güvenim tam..

2 tane kapanan takımla oynadık ikisinde de gol dahi atamadık. Bu takıma yaratıcı oyuncu lazım dediğimizde karşı çıkılıyordu. Ligde birçok takımı yenip şampiyon olabiliriz belki ama Avrupa'da pres falan sökmez. Rakip kapandığı zaman sürekli yan pas yapıyoruz. Bu takım bu sene Avrupa'da iş yapacak gibi durmuyor. Yapacağımız en hayırlı şey bu seneyi de şampiyon tamamlayıp önümüzdeki sene için takımı tam anlamıyla hazır hale getirmek.

kaç sene sonra cl oynuyoruz... oynadığımız futbola bak...:sad007:

kuralar çekilince öyle demiyordu kimse ama lokum gibi grup çıkarız nah çıkarız şimpiyonlar liginde bizim ligdeki gidi kelek takımlar yok şampiyonlar ligi=tecrübe o yüzden fazla kızmıyorum takıma bu sene zaten fazla beklentim yoktu ama hala gruptan çıkma şansımız var sonuna kadar kovalamalıyız. ne olursa olsun en kötü uefa'ya gitmeliyiz.

tecrübe eksikliği çok hocam..artık kalan maçlardan puan çıkarmaya bakıcaz.

Ben bizim takimdan cok braga icin birseyler yazayim,bir takim bu kadarmi hatasiz,kusursuz oynar,hicmi top sektirmez,hicmi bosa cikmaz,kaleciye verilen geri paslarda hicmi tehlike yasamaz,bir kaleci bu kadarmi gününde olur,bir hakem bu kadarmi ofsayt pozisyonlarinda ön yargili bayraklar kaldirir,lan sanki bütün hatalarini cluj macinda yapmis adamlar,cluj un 2-0 yendigine bakmayin o mactada iyi oynayan bragaydi ama futbolun ilahlari nasil o gün cluj un yanindaysa bugünde braganin yaninda.Ben takimima halen ilk günkü gibi inaniyorum.10 yil uzak kaldigin bir lige girerken herkes kolay maclar bekliyordu sanirim ama burasi CL,sampiyonlarin ligi,yavas yavas eski oyun kültürümüze kavusacaz.

baskı falan kurduğumuz yok.orta alanda topu sağdan sola soldan sağa çevirmek futboldan soğuttu beni.forvetler gömülmüş stoperlerin arasına bizimkiler de orta alanda paralel pas yapıp duruyolar çok sıkılınca da uzun top geçerse ne ala...

bu arada melo lütfen defol git tatil yap tek sevindiğim buna o hayvani bonservisleri vermemiş olmamız...götünü kaldıramıyo lan adam! kaptırdığı topları ben sayamadım

adam ol düzgün konuş. senin yerin antu. hadi kış kış

alsan ne olur ? Braga 6 puan oldu Manu 6 oldu Braga 1 mac daha alirsa 9 eder , elveda CL Cluj ile 3. sira icin kapisacaz ya onlar bizi yada biz onlari yenecez veya iki macta berabere bitecek ayni puan olacaz

Braga 3 oldu.

Büyük golcü Burakcılar nerde?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Beyler 2 maçtır çok şanssızız bu kadar basit. Skor taraftarlığı yapmanın alemi yok.. Canları sağolsun.. Hepsine güvenim tam..

Oynanan oyundan memnun musun abi ?

Geri
Üst Alt