ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

alsan ne olur ? Braga 6 puan oldu Manu 6 oldu Braga 1 mac daha alirsa 9 eder , elveda CL Cluj ile 3. sira icin kapisacaz ya onlar bizi yada biz onlari yenecez veya iki macta berabere bitecek ayni puan olacaz

şansımızı sürdürürüz dedim zaten.

Braga Manchester'den puan alırsa cıkar,alamazsa şansımız sürer.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Arkadaşlar Amrabat'ın çıkmasının takıma ne faydası oldu anlayan var mı?

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

CL butun turk takimlarina cok fazla bunu kabullenmeliyiz. En kotu takimdan bile 2 gol yoyiyorsak yazik biZim futbolumuza. Anamizin ligine devam. Bu oyunla bir umudum kalmadi. Cikanlara girenlere bakin hele hele hele hele hele

bunu soyleme bari, adamalar akac yildi ayni kadro, istikrar europa liglerde oynamalar.

Sen kac yildi neredeydin?

yazık ya gerçekten yazık

Melo normal bir oyuncu dedim, ulan bütün forum üstüme geldiniz. Futboldan anlamayan bi çıksın gitsin Allah aşkına. 10 numara giyen adam böyle mi oynar. Kardeşine kulüp arattıkları, 3 ay yaptığı tatil geliyor aklıma ruh sağlığım bozulacak gibi oluyor. İnşallah trafik kazası geçirir de hayatının geri kalanını felç yaşar.

forumdaki ilk şikayetimi bu mesaja yaptım, az daha yazıpta ilk cezamı almak istemiyorum

transferlere bosuna laf atmayin, burak bosun alaf atmayin, bugun burak kadar akftif olsa keske umut ve elmander

bana hic kimse palavra anlatmasin

"cesur, 4-4-2 oynatir 2-4-4 oynatir" diye diye hocayi gaza getirdi medya falan.

bugun bizim oynadigimiz ofans futbolu barca bile oynamiyor

hani onlar gibi top kaybetmeden oynayabilsen, ok derim ama senin en gec 4. pasta top rakibine gidiyor.

üstüne birde bu kadar ofansif, ortada sadece formsuz melo ve yaninda selcuk ile kapanan takima karsi, sampiyonlar liginde oynamaya kalkarsan, böyle ders verirler sana iste.

böyle futbol olmaz abi, olmaz.

adamlar nasil ofansa geliyor, ne kadar cool geliyor, ne kadar ne yaptigi bilerek geliyor

bizimkiler ise bamm bummm diye öylesine gelmeye calisiyor, ve her 4. top, her 4. pas kayediliyor.

herkes rakip yari sahasinda iken, pas göstere göstere pas kaybi yapmak, inanin bana baska bir sampiyonla rliginde cok ama cok az görüceginiz birsey.

ne buraka, ne amrabata nede bir baskasina sallamasin kimse bosuna, bana hic ama hic kimse hikaye anlatmasin, sorun sistemde, yada hocanin futbol anlayisinda.

süper lig takimlari yok sampiyonla rliginde sana karsi...

yeter ulan valla billa bıktım bu oyundan salak salak baskı kuruyoruz bi boka yaramıyor adamlar 1-2 kere geliyor gol ********************* böyle işin ben

Yahu baskı falan yok.Adamlar sana izin verdiği kadar oynuyorsun.

Bununda sebebi ne Selçuk nede Melodur.Bunun sebebi sahada ne yapacağını bilemeyen yetersiz kanat ve forvet oyuncularıdır.Bunada yol açan beceriksiz yönetime selamlarımı gömderiyorum.

Şu Galatasaraydaki potansiyeli bragaya,beta barisov,cluj gibi takımlara versen harikalar yaratır.o yüzdende yöneticilerin yatacak yeri yok.

Bakalımkör taraftar hakan baltada yoktu kime sallayacak.Malum Aydında maçta kötünün en iyisiydi.

şişiriyoruz beyler takımı medya şişirdi herkes şişirdi bu takım o kadar abartılacak takım değil geçen seneki takım daha iyi bu takımdan

Nasıl ders verdi? 11 kişi defans mı ders? Beceriksizliğimize, kıt oyun zekamıza kurban gittik.

Adamlar bitane boş alan bırakmadı sen manu maçına çıkıp delidana gibi saldırıyosun ama adam gelmiş deplasmana haddini bilerek akıllı oynuyo bulduğunuda senin forvetlerin gibi harcamadı cl de böyle top oynanmaz Fatih Terim kime ne ispat etmeye çalışıyo anlamadım ben manuda gelse bragada gelse aynı topu oynarım dersen 2 maçıda kaybedersin.

Burak'a boşuna sallamayın. Kaybetmemizin nedeni tamamen oyun anlayışımız. Tamam güzel pres yapıyoruz kabul ama o topları kazanınca sağa sola vermek çok anlamsız. 90 dakika boşa pas yaptık.

iste budur abi.

iyi ki futboldan anlayan adamlar var forumda, icim rahatladi

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

Zor ama ilk maci alalim.. Cluja spnrasi gelir insallah

InsaAllah ama kendi evimizde Bragayi yenemedik... Clujda zaten tam kontra takimi, hallac pambugu gibi atar bizi gibime geliyor... biz oynuyor gozukuruz adamlar 1-2 kez cikar ve mac kopar... Ama olmaz insaAllah...

Man utd 6

Cluj 3

Braga 3

Galatasaray 0

Kaldi 4 mac... Cluju 2 kere yenmemiz lagzim, hem orada hem burada... Eger bitek puan kayibi yasarsak Cluj mac maclarinda film kopar

aynen öyle ya çok geri kaldık şl'den çok onun acısını çekiyoruz... yine de manu yenmiş sanırım iyi bizim için şansımız var.

aynen öyle.o yüzden sakin olun. yıllar sonra şampiyonlar liginde oynamak kolay değil.heleki tecrübesiz oyuncularla.herşey yoluna girecektir.bu hafta eskişehiri yenlim ..sonra milli maç arası iyi gelir.

taraftar REZİLLL burak yılmaz REZİLLLL maçın en iyi oyanayanı aydın böle şey mi olur ??? muslera da olmasa nolcak kimbilir?

Yapılacak tek şey kaldı, Cluj 2 maç 6 puan.. Bu takım kendine gelirse olmaz diye bir şey yok.

Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır, yeter ki kendimize gelelim.

yetenekli adam olmadıkça sabaha kadar baskı yapsak boşşşşşş. adam eksiltemiyor hiç bi oyuncumuz

0 çekeceğiz diye korkmuyor değilim açıkçası.

Geri
Üst Alt