ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

sakin ha burakcilar ustune atlar,pozisyon gelmemis aras pasi atilmamis ona,ulan maci nereleriyle izliyo bu millet 4 net pozisyonu var burakin daglara taslara hala vir vir burak

gol kralı burak aman sakın laf söylemeyelim.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Irmak Kazukta tam Kazik gibiymis ya la o ne boy MasaAllah :D

allahten manu cluju yendi diger icerdeki macta cluju yenip manunda bragayi yendi halde direk ikinci olabilriz... son maca kadar ikinci belli olmaz bu gurupta oyunadigmiz oyunda bir tek goller eksik onuda attikmi tamamdir

topu hızlı çeviremiyoruz atağa çıkarken sanki birileri bizim futbolcuları arkadan çekiyor çalım atan dikine oynayan bir tane adam yok ve son vuruşlarda çok aceleci ve acemice davranıyoruz bunlar hallolur bu sıfır puan muabbeti yapanlara sinir oldum kötü bir geceydi umarım sonrası güzel olur.

alsan ne olur ? Braga 6 puan oldu Manu 6 oldu Braga 1 mac daha alirsa 9 eder , elveda CL Cluj ile 3. sira icin kapisacaz ya onlar bizi yada biz onlari yenecez veya iki macta berabere bitecek ayni puan olacaz

Hakan dostum ne bekliyordun?

bana acikllaya bilirmisin?

hakikaten cok merak ediyorum.

munitede macindan sonra dusukluk basladi renktas.. son 3-4 mac hic ama hic zevk vermiyor

Bizim takım akıllanmıyor ağa. Arda 'ya kaptanlık verdiniz şişti, uçtu gitti. Tutmuş Selçuk 'a veriyorlar. Niye veriyorsun abi Selçuk 'a Muslera 'ya ver ne bileyim. Çok mu şart. Derdi ne anlamıyorum ki Selçuk 'un bir sıkıntısı var.

.

sakin ha burakcilar ustune atlar,pozisyon gelmemis aras pasi atilmamis ona,ulan maci nereleriyle izliyo bu millet 4 net pozisyonu var burakin daglara taslara hala vir vir burak

:D:tiphat:

2-3 sene önce TS'de Burak-Umut forvetine herkes sövüyordu, saç baş yolduruyordu bu adamlar. Şimdi ise bizdeler, aslında çok şaşırmamak lazım pozisyona girememelerine yada girince atamamalarına.

yine mazaret dinliyoruz doğru dürüst transfer yapacaksın hocam zaten Aydına kaldıysak işimiz var

Abartmaya gerek yok karşıdaki takım 2 sene oncenın UEFA finalisti bizim 10 senedir Avrupa'da esamemiz okunmuyor . Portekiz ligi takımı falan demeyin bizim ligden çok daha iyi bir lig ve daha iyi takımlar var. Bu risk niye ? Sanki Kasımpaşa'yla oynuyoruz. Oğlum oolsa adını Fatih koyarım ama takımın basında lucescu oldaydı suan 4 puanımız vardı

allahten manu cluju yendi diger icerdeki macta cluju yenip manunda bragayi yendi halde direk ikinci olabilriz... son maca kadar ikinci belli olmaz bu gurupta oyunadigmiz oyunda bir tek goller eksik onuda attikmi tamamdir

aynen öyle : )

Abi Sans man degil, berbat oynadik, defans yapan takimlara bizim su anki 442 iglen hic bir sey yapamiyoruz, ordu da da cok zorlandik

tecrübesiziz çok keşke bu yönde oyuncular alınsaydı diyoruz ama tabi artık geçti.. maça giden taraftarada yazıklar olsun ekran başından bragadan çok taraftara sinir oldum eski ASY de 10bin kişi varken daha çok ses çıkıyordu bu ne ya

2 Cluj galibiyeti ve 1 Braga galibiyeti bizi bu gruptan 2. olarak çıkarır.

Rahman Sengun ismini yazdim senin.onlarin gol atdigi maclarda hatirlatirim sana.
nereye isim yaziyosan yaz birader,sen daha cok beklersin onlarin gol atmasini,s.ligi kalitesinde forvetimiz yok diyoruz ismini yazdim diyosun.izledigin futbolu anlamaya calis once sen

fatih hoca gerçeklerin üstünü örtme be söyle gerçekleri berbat oynadık

Ben yine desteğimi veririm, bizim için hiç bir sorun yok, ama bu takım böyle sorumsuz oynarsa 0 puanda kalırız.

Fatih Terim'in artık Amrabat'ı 90 dakika oynatması gerektiğinin farkına varması lazım. Bu takımda hem Umut hem Burak olmuyor, en azından ilk başta olmuyor. Kazmalık had safhada oluyor ikisi olunca. Ayrıca Burak bir kez bile ayağında top tutamadı. Elmander girdi, en kötü ayağında tutup topu korner falan yaptırdı, pas verdi.

Ben Terim'in yerinde olsam yarı devrede, Baros'u satarım, Riera'yı satarım. Bir SOL BEK, bir de leblebi gibi gol atacak gerçek bir FORVET alırım. Çilek çilek diyorlardı, çilek'in Kaka falan olmasını istemiyorum. Forvet alsınlar. Gerekirse 15 M. € versinler ama alsınlar. Yoksa "Avrupa'da başarı istiyoruz" lafı hayalcilikten öteye gidemez.

Sallamanın bir ayarı yok ki.

Bugün kötü oynadı denir,sen ne halt ettin denir.Kızılır falan ama

Dün King dediği adama rezil oyuncu,bundan bir halt olmaz felan diyor adam.

Üstelik ertesi mac iyi oynadımı tekrar king oluyor.

Ne alakası var ya. Takımdaki King oyuncular belli. Kötü oynadıysa bir sorunu vardır diyoruz(Selçuk için) Muslera ve Eboue bence iyiydiler. Bu üçü dışında king oyuncu yok. Ki Selçuk ŞL ayarı değil zaten. Ha bu adamlara rezil diyen varsa zaten kulak asmayacaksın.

Geri
Üst Alt