Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek
Sistem aynı sistem geçen seneki ile. Ama daha kötü oynuyoruz. Sebebi oyuncuların formsuzluğu ve transferlerin yetersizliği.
Sene başında çok lüzumsuz transferler yapıldı. Hepsi ortalama oyuncular. Bizim eski takımın seviyesinden yukarda değiller. En fazla eşit seviye. Bunu elşmden geldiğince her platformda paylaştım. Bu olaya bir de önemli oyuncularımızın formsuzluğu eklenince Fatih Hoca'nın yapacağı bir şey kalmıyor. Geçen sene formda olan, Hakan, Selçuk, Melo, Emre, Eboue hatta Muslera(bugün iyiydi) dökülüyor. Engin zaten yok. Sıkıntı burda kesinlikle.
gecen sene süper ligde, sikeyle ugrasan bir fener varken, avrupada oynayan, yönetimsiz bir bjk varken, ve birde sikeyle ugrasan, birde avrupada oldugu icin etkisiz kalan bir trabzon varken o gazla götürdün normal ligi iste.
sonra play offta ne oldu peki?
4-4-2 ile zorlanmadik mi play offta, rakipler biraz ciddi davraninca, konsnatre olunca sana?
ayric agecen sene avrupada test edemedik 4-4-2, gecen sene etmis olsaydik, ve basarili olsaydik, o zaman bu argümani kullanabilirdin ama simdi asla.
ayrica ben 4-4-2 oynamiyalim demiyorum.
amrabat-aydin/emre ile hatta hamiti de katarak, bunlarla 4-4-2 oynamak bana ters geliyor diyorum.
ha alirsin sola ve saga bastos gibi 2 adam, oynarsin.
ama böyle oynarsan, selcuk eziliyor, adamin yaninda pas yapacak adam yok
defansif olaraky asadigimiz sikintilari konusmak bile istemiyorum.