ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

SHAQIRI gibi adam lazim adam

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Semih çok bariz S.O.S. veriyor son maçlarda hiç bir artısı yok çok kolay geçiliyo,Selçuk resmen toptan kaçıyo Bugün Dany'e yakın oynadı herkes Melo Selçuk'u aşağı çekiyo diyo ama durum bence tam tersi Melo en azından sorumluluk almaya çalışıyo.Acil forvet lazım en bitiricisinden,taraftar berbattı,hakem rezildi ama beni en çok üzen Semih oldu Ordu maçında da aynı hataları yaptı umarım kendine çeki düzen verir.Sevmesem de Aydın iyi işler yaptı bugün ona da tebrikler ve takımın geriye dönme sevdasından vazgeçmesi lazım hemde çok acilen..

Semihin yedigi calimlara ac bak pique de yiyor ,yiyecekte , ne saniyorsunuzki cekip adami mi vuracak.

Kademe hatasi ,hava topunda iskalama ,adam kacirma ....bunlar olursa kizarsin,ama birebbirde calim yemesi normal,adam dikine giriyor kaleye ,çogu stoper ya faulle durdurur ,yada tecrubesiyle iyi bir hamle yaparsa durdurabilir.

O zaman Messi karsisinda kalan adamlari futboldan silin ...on kisi calimlayip geciyor.

Ya arkadas ne Klose'si ne Berbatov'u. Siz daha hala göremiyormusunuz?! Kanat oyuncu eksik, tüm kanat oyuncularimiz 2. sinif. Inan bana forvet'e ihtiyacimiz yok. Orta saha !

katiliyom hakan..orta sahda dogru durust gecit yapamadik..adam gecemedik...

tamam kanat lazım da. net pozisyonları atamayan bu forvetlerin yerine adam gibi forvetler olsaydı sorun kalmazdı.

Ya allah askina bugün 100% bir gol poz. yakaladik'mi? Bir organize atak gördük'mü ? Sadece topu ordan oraya tasimak. Nereye kadar. Cok yazmistik, Avrupa'da gözünün yasina bakmazlar!

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Cüneyt çakıra da burda sevgilerimi sunuyorum fabregası atmaya totosu yetmedi herhalde.Sen ancak Engini atarsın

SHAQIRI gibi adam lazim adam

Shaqiri deme bana, icim yaniyor. Assaidi bile yeterli olurdu, o dönem o kadar emindim, ama klasik türk mantik'i. Is isten gecince uyaniriz, Aydin'lara kaliriz.

Semihin yedigi calimlara ac bak pique de yiyor ,yiyecekte , ne saniyorsunuzki cekip adami mi vuracak.

Kademe hatasi ,hava topunda iskalama ,adam kacirma ....bunlar olursa kizarsin,ama birebbirde calim yemesi normal,adam dikine giriyor kaleye ,çogu stoper ya faulle durdurur ,yada tecrubesiyle iyi bir hamle yaparsa durdurabilir.

O zaman Messi karsisinda kalan adamlari futboldan silin ...on kisi calimlayip geciyor.

Abi 2.gole ne demeli gerçekten Semih'i çok acil uyarması gerekli imparatorun yoksa sonu yine Kartalspor olucak..

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

Yazdığı yanlış mı peki? Neden bunlara takılıyorsunuz anlam veremiyorum

Bende anlam veremiyorum bu forumda yazma surelerine gore adam secmeyi bir turlu.

4 sene beklemis ama dogru zamani beklemis.

Bugün sahada izlediğim bir futbolcu vardı. Braga'nın 17 numaralı oyuncusu Eder. Bunun dışında futbol konuşmak Skor taraftarlığı yapmak istemiyorum. Kısa bir cümle ile özetlemem gerekirse, Ettiğim küfürleri bir araya getirseydim küfür sözlüğü yazabilirdim..

Yazdığı yanlış mı peki? Neden bunlara takılıyorsunuz anlam veremiyorum

Yazdığının yanlış olup olmaması mesele değil birader,yenildiğimiz bi maçta çık taraftar bitmiş de yok ya varmı öyle bi dava.

Kareografiler yapılırken,tezahüratlar yaparken bunlarla övün sonra bi maçta yenildik diye taraftarlar bitmiş de.

Ha taraftar bugün kötüydü dersin eyv ama taraftar bitmiş ne demek.

Kapanan takımlara karşı hızlı pas yapacaksın yapamıyorsan birebirde etkili olan oyuncularını kullancaksın malesef öyle bir oyuncuda yok.

Ya allah askina bugün 100% bir gol poz. yakaladik'mi? Bir organize atak gördük'mü ? Sadece topu ordan oraya tasimak. Nereye kadar. Cok yazmistik, Avrupa'da gözünün yasina bakmazlar!

arda kewell lincoln keita...cok kotu oynamamaza rahmen bu 4 oyuncu bize gol yonleriyle cok katki sagladi..

forvetlerimiz şampiyonar ligi seviyesinde değil maalesef ve en büyük yatırım yapılan amrabat beklentileri karşılamayacak gibi aydın yılmaz bile daha etkili oluyor.umut burak elmanderle maç kazanmak zor kafa toplarında etkili oyuncumuz yok necati bu maçta her türlü oynardı

Muslera

Eboue..semih..dany..riera

Selçuk..melo..emre

Xxx..burak..xxx

Şu sistemi oturtmamız lazım

Geri
Üst Alt