ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

bu takimin 1.stoperi dany dir kimse semih falan demsein,dany oynar onun yanina artik semihmi ujfami crismi kim oynuyosa oynasin.1.golde o calimi yedigin an gol yiyecegini bilmeyen stoper ne is yapar,indir kardesim orda frikik olsun,bir cok iyi stoper orda indirir adami,ayrica semih ters calim yeme hastaligi var

Adam semihin onu indirmesinede vakit tanımadı ki abi. Semihi geçtiği an ceza alanına girmişti :D Amrabat'a verdiğim parayla Braganın 17 numaralı oyuncusunu alırdım. ''Eder.''

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

şampiyonlar liginde hangi takım 4 4 2 oynuyor acaba sistem değişikliği şart sizce?

zoruma gidiyor. daha yeni başlamışken gruptan çıkma hayallerini kurmaya şimdi tekrar gelecek seneyi mi bekleyelim

aynen oyle aci ama gercek

4-4-2'yi bu şekilde oynamak için orta ikilinin ekstra performans gösterip 2 kişinin, 3 kişilik oyun oynaması gerekiyor...

Ayrıca 2 kanat oyuncusu da orta saha özellikli olmayınca iyice orta alansız oynamış oluyoruz...

Melo'nun formsuzluğu ve fizik olarak yeterli seviye de olmayışıyla stoperlerin arasına girmesiyle, orta alanda Selçuk tek başına kalıyor...

Üstelik savunmamız da savunma yönünde hiçbir oyuncumuz güven vermiyor..

Dany gerçekten iyi oynasa da yaptığı anlık hatalar pahalıya mal olabiliyor...

Semih'in de hata yapma potansiyeli var ve yanında Ujfalusi'nin yokluğunu hissediyor...

Sol bek zaten Allah'lık...

Yani şampiyonlar ligni kaldırabilecek Eboue ve Muslera dışında savunma adamımız yok... Melo'dan da yeterli katkıyı alamıyoruz...

Bu takıma taş gibi bir stoper bir de sol bek transferi gerekliydi şampiyonlar ligi için ama olmadı...

Savunma da bu eksikliklerimiz lig de çok göze batmaz... Akhisara karşı istersen Ufuk Ceylan sol bek oynasın çok fark etmez... Bizim için hedef maçlar bu maçlar... Bu maçlar da da boyumuzun ölçüsünü alıyoruz...

Birileride yari final oynariz diyordu. Sinirden gülmemek elde degil. :asd:

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

ikinci gol ,takim diye bisi kalmadi zaten.

2. Gole bende takilmiyorum bu aksam 1 0 bitse baska bir sey mi konusacaktik. Demorilize oldu takim onlarda bizim kadar saskindi maglup olmalarina. Ne ara girdi gormedim zaten topu aglarda gordum birden bire. Bu sene acik ara ligde sampiyon oluruz ama CL turk takimlarina hakikaten cok agir geliyor. Adamalarim bir sekilde sistemleri var. Uzun zaman oldu CL de olmayali adamlar her sene orada. Cluj macini izlemeden de kesin sonuca varmak istemiyorum ama mesajlarimin arasinda var. CL deki takimlarla aramizda 2 sn lik zaman farki var malesef.

Yahu ben dün bu basliga ne yazmistim? Zor mac, cekiniyorum ie. Neden'mi ? Belliydi, sahaya sistemsiz, fikirsiz bir takim cikacakti. Umarim bundan sonra daha dikkatli daha kontrollü oynariz da en azindan 3. olalim. 6 sene bekledik, bunun icinmi. Takima güvenelim dedik, arkadaslara iyi yönlerimizi anlatalim dedik Almanya'da, bak adamlar bana yarim sene önce mesaji vermisti. Sifir cekeceksiniz demislerdi. Ne diyim ben simdi.

bu takımın başında Fatih Terim var ve takım kalan maçlarda gerekeni yapcaktır de.

hic kimse burda yazmiyor ama icinden düsündügü kesin bir cok kisinin,f.terim ile s.ligi herzaman hüsrendir arkadas,adam diyorki ben sistemimi bozmam 2 forvet devam,yaw kardesim karsinda akhisar belediyemi var nedir bu takinti sanki roney ve v.persie gibi 2 adamimiz varda cift forvet oynayacaz vay anasini be

Geçti gitti artık.

O direğe yanıyorum hala.

Önümüze bakalım.

Kaybetmemiz bence çok normal. Benim için hiç süpriz olmadı. Bu Sezon bu guruptan çıkacağımıza inanmayan nadir Taraftarlardan birisiyim zaaten.

Nedeni açık ortada. Birdefa en basidinden başlamak gerekirse, birçok kişinin şeker olarak gördüğü Grup benim bakış açımdan ŞUANKİ Galatasray için gayet zorlu Gurupdur. Braga ve Cluj'un ben çok iyi olduklarını düşünenlerdenim.

Herzaman üstüne basa basa söylüyorum iki Sezondur bastırarak oynuyoruz, çabalıyoruz çok Gol kaçırıyoruz fakat çok kolay Gol yiyoruz. Rakiblerin hemen hemen her kontra atakları illaki Gol ile sonuçlanıyor. Rakipler çokda iyi kapandımı bireysel yetenek ile çalım yapıp adam eksilten oyuncumuzda olmayınca çok zorlanıyoruz. Bugün birtek bunu Amrabat yapabiliyordu onuda imparator nede çıkardı anlamış değilim.

Cluj maçı yine çok zor geçecek, aynı Braga gibi alan savunması yapacaklar ve üstelik çok süper Kontra atak oynayan bir Takım. Galatasray yine zorlanacaktır ama busefer dahada zorlanacaktır çünki üzerindeki baskı çok daha fazla arttı. Baskı artıncada bugünki Braga ve geçen Sezonki Arenadaki Playoff maçlarındaki skorlar çıkar hale gelecek.

Galatasaray'ın bence bu sebepten dolayı deplasmanda bu iki Takımı yenmesi daha büyük bir olasılık. Kapanan Takımları açmak için bireysel çalımlarla adam eksiltecek oyuncuya çok ihtiyaç var bizde bu Amrabatdır onuda değiştirmeyeceksin. Bu nedenle zaaten hemen hemen 90 dakika boyunca aynı pozisyonları seyrettik. Sağa pas, ortaya pas, sola pas ve orta Braga kafayla çıkar..!!

bütün Maç boyunca hayırladığım kadarıyla saadece iki defa Kaleye şut çektik. Kapanan Takıma karşı şut çekmek gerek... Uzun lafın kısası Umut var Takımda ama bu Sezon için değil gelecek Sezonlar için..! İmparatora güvenirim..

Saygılar..

evet bu anı bekledim sırf tribüne sallamak için bekledim.ne insanlar var yahu gerçekler bunlar gözünüzü açın fenerlileşmeyin.ateşleyici güç değil artık taraftar bursaspor tribünleri daha ateşleyici emin ol.

Ateşleyici güç değil mi.Kardeş şakamı yapıyosun futbolu geçtim ama sen bizim bi cskayla yaptığımız basket maçını izle maçı kim aldırmış kristiclere,teodosiclere,kirilenkolara karşı ondan sonra bana mantıklı bişeyler yaz.

4 3 3 şart şampiyonlar liginde 2 forvet olmaz hoca

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

2. Gole bende takilmiyorum bu aksam 1 0 bitse baska bir sey mi konusacaktik. Demorilize oldu takim onlarda bizim kadar saskindi maglup olmalarina. Ne ara girdi gormedim zaten topu aglarda gordum birden bire. Bu sene acik ara ligde sampiyon oluruz ama CL turk takimlarina hakikaten cok agir geliyor. Adamalarim bir sekilde sistemleri var. Uzun zaman oldu CL de olmayali adamlar her sene orada. Cluj macini izlemeden de kesin sonuca varmak istemiyorum ama mesajlarimin arasinda var. CL deki takimlarla aramizda 2 sn lik zaman farki var malesef.

dortmund ornegi var gecen seneden ,Juve bak schaktar anasini aglatti ,Bateye bak ¡¡¡

CL tecrube isi ..

Hep diyorum sampiyon yapsinlar bizi bu sene yeter...

Taraftara sallayan denyolar, televizyondan ne anlıyorsunuzda sallıyorsunuz .Doğu tribünündeydim orada bile oturan bir tan adam yoktu ,zamanla kilidi açamadıkça bizde düştük takımda skorer bir golcü kilit açacak bir beyin ve ilk posizyonda gol yedirmeyecek stoper ve bek lazım şampiyonlar ligi farklı bir düzey o düzeye gelmek öyle kolay olmuyor cluju 2 maçtada yenmek şart oldu yapacak bir şey yok...

Fatih Terim Selçuğa Sola Reira'ya at diye bağırıyor kenardan Selçuk'ta tamam diyor ama orda açıyor.

lslpqnib.gif

bu takımın başında Fatih Terim var ve takım kalan maçlarda gerekeni yapcaktır de.

Sana birsey söylimmi Sergen kardes. Ben bu Fatih Terim var, Fatih Terim adam eder, ikinci yari bambaska bir takim görecegiz yalanlarindan biktim acikcasi. Bizde Fatih Terim'i biliyoruz ama her zaman onun arkasina yaslanmak ona yapilmis bir haksizlik olur. Biraz da yanlis yapilan politika'yi konusmak isterim.

kim dediyse geri zekali olmali:D

Yok onlar futbol uzmani, hepsi burada sakli.

bu aydin hala bu takimda ve s.ligi macinda aydin oynuyor,ondan sonra diyoruzki gruptan 2.cikariz yav sakamisiniz nesiniz uefa ya gidelimde öpün basiniza koyun.herzaman dedigim gibi eger emre colaktan yildiz futbolcu falan olursa sabride gelecegin eboue si olur.insanda once futbol zekasi olacak,emrede futbol zekasi yok aydin desen 26 yasina geldi hala topu ayagindan acmaktan baska birseye yaramaz

Çok güzel söylüyorsunda takımda oyun bilgisi ve zekası en kötü olan oyuncuların başında Burak ve Umut geliyor.Ama biz ısrarla Aydın ve Emre çolaktan başkasını göremiyoruz.Yani saplantı var.varsa yoksa Aydın,Emre Çolak.Birde yeni moda Selçuk ve Melonun performansı düşükmüş.Evet tabelaya yansımada yani üretkenlikte sıkıntı yaşıyorslar fakat Melo ve Selçuk bu.Geçen sene takım olarak çok daha iyi oynuyorduk ve doğal olarakta skora katkı yapıyorlardı.

Yahu Umutun koca maç ismini 1,2 defa duydum ki yok böyle birşey.Yahu insan hiçmi top istemez.Hiçmi atak organizasyonlarına kaltılmaz.Ama yok işte .Adamın kapasitesi bu.İşte hızıyla ,fizik gücüyle ligte bir şekilde gölü atıyor.

Şu takımda Muslera,Eboue,Melo,Selçuğun performanslarını maçtan maça tartışabiliriz.Ama artık yetersiz oyuncuların her sene her sene maçtan maça performansını tartışmak bana anlamsız gelmeye başladı.Artık gına geldi.

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Bu ligin piri luce

Geri
Üst Alt