ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

bitirici adam yok.

oyuncu eksilten adam yok.

orta acabilen kanat yok.

yokta yok anasini satiyim.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Herkes Fatih Terim gelmeden önce ne hallerdeydik düşünsün ondan sonra Fatih hocaya sallasın.

ben Imparatora sallamadim..ama Luccescu gibi cl basari elde edilebilen adami kovduk...ona yaniyorum..

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Yalnız beyler ben Unıted maçında da bu maçta da bu hakemleri gördükçe Enginin veya diğer futbolcuların saha içinde niye çıldırdıklarını anladım.Benim maçı izlerken nasıl çıldırdığımı görmeniz lazım.Bide bu adamlar sahanın içinde olan adamlar onlar nasıl çıldrırmasın.

Belki bu yüzden futbolcu olamadık mesela ben

Kardeş bu forumda Engini en çok seven adam belkide benim.Utd maçında da bu maçtada oynaması gerektiğini söyleyen adamlardan da biriyim.Ben Fatih hocanın bakış açısını koydum ortaya.Maç eksiği var diye oynatmıyo ve disiplin için oynatmıyo bence.Yoksa Engin Emredende Aydındanda kat kat iyi oyuncu.Engin bizim sistemin temel taşlarından biri zaten.

işte burada biriside çıkıp şu soruyu sormuyor: Melo,hamit. Bu kadar geç takıma katılmışken. Engin kamp döneminde takımla çalışıp hazır hale gelmişken. Bugün hazır olmayan melo oynatılıyorsa ve diğer maçlarda da hazır olmayan hamit oynatılmışsa. Engin neden oynatılmıyor. ne disiplini renktaş? hangi disiplin? Benim elimde öyle bir oyuncu varsa ve alternatifi yoksa ben oynatırım. herkes oynatır oynatmak zorunda. Manchester maçına Hakan balta ile başlıyorsun sol kanat otoban oluyor. buna rağmen hakan 90 dakika sahada. Geliyorsun braga maçında 90 dakika tahammül ettiğin hakanı çıkarıyosun. ki en fazla ihtiyacın olan maç. Hakan da oynar bu maçta. Rierayı koyuyorsun. yenilen iki golde de riera'nın hatası var. ilk gol de yanlış yerde duruyor. ikinci gol de ofsaytı bozuyor var mı böyle bir şey. ve bu oyuncuya 3 milyon euro veriyoruz yıllık.

He 3 e katlar ,lucescu bizdeyken ana avrat sövüyoru herkes öne geçtiğimiz skoru bile koruyamıyorduk iyi hoca ama abartmayın zaten herkes sinirli insanı ayar etmeyin
ayar olsan ne olur,futbol bilgin kadar konus,senin f.terimin daha birkez bile s.ligi grubundan cikartamadi seni,bak bakalim s,liginde ceyrek finalleri 2 kez kimle yakalamissin,bak bakalim lucescu gitti takimlarda avrupada nerler yapiyor bos bos konusma

artık baroş a şans verilmeli bnce adamın bi golcülüğü var hiç olmassa..ah şimdi king baroş eski zamanlarında olsa..

4-4-2 ile şampiyon olduk diye, Rijkaard'ın elindeki kadro 4-3-3'ü beceremedi diye 4-3-3'ün lafını etmemize burada kimse sıcak bakmıyordu.

Bir sen bir ben 4-3-3 ihtimalinden bahsettik burada zaten sene başından beri.

Bir kanat hariç elimizde 4-3-3'ü gerçekten iyi oynayacak kadro var, ki o kanadı da idare edebilecek adamlar var bence. Biri Amrabat zaten, diğeri de Burak olur, zorlarsan Aydın olur, hatta Sercan olur. İlk başta zorlansalar da idare ederler bence.

Dünya 4-3-3'e neden döndü?

1. Orta alanın ortasında bir kişi fazla olmak için. Selçuk-Melo bile olsa 2 kişi oraya yeterli değil, şimdi form seviyeleri biraz düşük doğru ama formda olsalar bile işleri zor.

2. 4-4-2 kanatları savunma yapmak, orta alana ve/veya arkalarındaki beklere yardım etmek zorunda oldukları için ofansif yetenekleri sınırlı adamlar oluyor, çünkü ofansif adamların savunması %90 sınırlı oluyor. Amrabat gibi ofansif bir adamı oynatayım dersen de bu sefer ne hücum yeteneklerini sergileyebiliyor, ne de savunma görevlerini tam yapabiliyor.

3. 4-4-2'de iki organize hücum opsiyonun var, ya ortadan sırtı dönük forvetinle verkaçlara gireceksin, veya kanatlardan çizgiye inip ortalar yapacaksın. Biz sadece birinciyi tercih ediyoruz, çünkü ikinciyi yapacak ne kanat adamlarımız var, ne de kanat toplarında etkili bitirici forvetlerimiz. Böyle olunca savunma yapmayı bilen Avrupalı rakip (veya Cuper gibi bu işin piri Avrupai bir hocaya sahip Ordu) ortayı sıkıştırıyor, alan daraltıyor, kilitliyor. Hadi bakalım gol at da görelim. Bu durumda bizim savunma yapmayı ve ortayı kapatmayı bilen bir rakibin kapanacağı kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda aynı senaryoyu tekrar tekrar yaşama olasılığımız çok yüksek. Avrupa'da da bunu yapamayacak takım sayısı çok az.

bana imzami atmak düser

+1905.

bitirici adam yok.

oyuncu eksilten adam yok.

orta acabilen kanat yok.

yokta yok anasini satiyim.

- bitirici adam var - ama pozisyon yok --> nerden kaynaklaniyor, tabiki kreatif oyunculardan

- oyuncu eksilten adam yok - dogru

- orta acabilen kanat yok - dogru

1 pozisyon mu verdik?

adamlar "istemiyoruz" diye bagirmalarina ragmen adamlara pozisyonlra soktuk herifleri sacma sapan kaybettigimiz toplarla

adamlar biraz daha cesur atak yapsa, kesin 1-2 gol daha bulurlardi.

manuya karsi hernandez oyuna girdi, 3 pasla pozisyona girdi herif 3 kere.

ben manu maci bitince kardesime keske 3-4 yeseydik, simdi sadece 1 tane yedik, cesur oyun, ofans oyunu falan filan diye biryerimiz kalkar bizim, bragaya karsi ters köse oluruz dedim.

al iste, olduk.

2 forvetle ne ilgisi var?Uefa Kupası'nıda 2 forvetle aldık hatta Hagi'yi de katarsan 3 forvetle aldık.

Herkes Fatih Terim gelmeden önce ne hallerdeydik düşünsün ondan sonra Fatih hocaya sallasın.
birader lucescu f.terimden daha iyi t.direktor demenin nesi f.terime sallamak oluyor,iyi gozlerimizi kapatalip ve dunyanin en iyi t.direktoru f.terimdir diyelim bumudur olay

Belki bu yüzden futbolcu olamadık mesela ben

Ben sakatlıklar yüzünden olamadım,mesela şu braga maçında ben olsam, ahh ahhh küçükken ne hayallerim vardı ama kısmet değilmiş şimdi amatör takılıyoruz

Alex'i alip, forvet arkasi oynatalim, Umut'un yerine.

Berki pres yapmaz, ama gol pozisyona sokar.

:coffee:

birader lucescu f.terimden daha iyi t.direktor demenin nesi f.terime sallamak oluyor,iyi gozlerimizi kapatalip ve dunyanin en iyi t.direktoru f.terimdir diyelim bumudur olay

Olay şu;maziye bak yeterli sanırım.

Alex'i alip, forvet arkasi oynatalim, Umut'un yerine.

Berki pres yapmaz, ama gol pozisyona sokar.

:coffee:

alex gol pozisyonuna sokmaz direk içeri sokar. adam yakaladı mı affetmez çünkü yetenekli

Bugün fazla orta saha ile oynasak en kötü berabere kalırdık.

Geri
Üst Alt