Mert Yiğit
10 Numara!
- 3 Temmuz 2011
- 11.107
- 0
- 1.051
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek
Kardeş bu forumda Engini en çok seven adam belkide benim.Utd maçında da bu maçtada oynaması gerektiğini söyleyen adamlardan da biriyim.Ben Fatih hocanın bakış açısını koydum ortaya.Maç eksiği var diye oynatmıyo ve disiplin için oynatmıyo bence.Yoksa Engin Emredende Aydındanda kat kat iyi oyuncu.Engin bizim sistemin temel taşlarından biri zaten.
Hocam hangi maç eksikliğinden bahsediyorsun sen? Engin bugün sahada olan amrabat - emre - aydın'dan daha verimli oynardı. Bırak ALLAH aşkına. Engin gibi bir futbolcu oynatılmıyor bu takımda. Bu takımda orta sahayı beşleyecek kilit oyuncudur Engin. dörtlü orta saha'da da hamitin olmadığı dönemlerde sağ açık oynar. bugün çok rahat oynardı. Eksiği var dediğin engini Manchester maçında ilk 18'e almıştı fatih terim.
Kardeş bu forumda Engini en çok seven adam belkide benim.Utd maçında da bu maçtada oynaması gerektiğini söyleyen adamlardan da biriyim.Ben Fatih hocanın bakış açısını koydum ortaya.Maç eksiği var diye oynatmıyo ve disiplin için oynatmıyo bence.Yoksa Engin Emredende Aydındanda kat kat iyi oyuncu.Engin bizim sistemin temel taşlarından biri zaten.