ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

birde bu takım duran toptan neden gol atamaz anlamıyorum yıllardır şu duran toptan gol atamama hastalığımız sürüyor böyle kapanan takımlara karşı bu kadar korner serbest vuruş kazanıyorsan birini bari atacaksın

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

engin amrabattandan da emreden de aydından da kat kat iyidir

basket ve futbol tribününü aynı kefede tutuyosan söylenecek pek fazla bir şey yok.

Kardeş şaka mı yapıyosun ,yapıyosan söyle lütfen.Kendinle sürekli çelişki halindesin.

Sen burda taraftar bitmiş demedinmi.Bende sana karşe bi fikir belirttim.Sonra sende taraftar bir tane maç aldırmışmı dedin bende sana en basitinden cska maçını örnek gösterdim.Şİmdide bana basket tribünüyle futbol tribünü farklı şeyler diyosun.Tribün farklı ama taraftar aynı benim güzel kardeşim.Sen tribün bitmiş değil taraftar bitmiş dedin aydınlattım heralde seni gece gece.

Enginin bu takım için ne kadar önemli bi oyuncu olduğu bir kez daha görülmüştür.

En kısa zamanda cezasını bitirip takıma katılır inşallah.

Ne cezası ? Ceza türkiye ligindeydi. Engin Fatih terimin disiplin kuralları için kadroya alınmıyor. Arkadaş inanamıyorum. Aydının ilk 18'e alındığı bir maçta. engin 18'de yok.

göbek at o zaman

ben hala inaniyorum oyuncularimiza, benim gözümde selcuk turkiynein en iyisi orta sahada, burakta en iyi turk forvet.

benim icin olay belli, 4-4-2 sistemle cl de zorlaniyoruz.

hele hele bu 4-4-2 sistemini sen aydin, amrabat, emre ve top kontrolü sifir olan forvetlerle oynamaya calisiyorsan ...

hoca bu konuyu halledip, clujdan 6 puan alabilirse, gruptan cikariz.

Ben ne Burak'i nede Selcuk'u elestirmedim. Anlamadan atlamasan cok sevinirim. Sezon basindan beri Selcuk-Burak iliskisinden bahsediyoruz, simdi Selcuk Burak'i kullanmaya calisinca elestiririz. Ben bunu demek istedim. Ben Burak'in nasil bir forvet oldugunu biliyorum. Selcuk'u da iyi biliyoruz rahat ol.

Kibris bizi 1 mac sonra puan olarak gececek gecmis olsun simdiden, San Marino olduk sonunda...

[TABLE="class: t1, width: 100%"]

[TR]

[TD]12[/TD]

[TD="align: left"]Turkey[/TD]

[TD]7.000[/TD]

[TD]7.600[/TD]

[TD]4.600[/TD]

[TD]5.100[/TD]

[TD]2.400[/TD]

[TD]26.700[/TD]

[TD="class: yellow, bgcolor: #FFFFCC"]2/ 5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]13[/TD]

[TD="align: left"]Cyprus[/TD]

[TD]6.333[/TD]

[TD]4.250[/TD]

[TD]3.125[/TD]

[TD]9.125[/TD]

[TD]3.500[/TD]

[TD]26.333[/TD]

[TD="class: yellow, bgcolor: #FFFFCC"]1/ 4[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Hocam sakin ol adam soru sormuş bu kadar sinirlenme :D

ya ama cok belli degil mi selcukun sahada nasil ezildigini maci izlerken cok net görebiliyorum.

atak yapiyoruz, adamla pas yapicak topcu yok, kanatlara gönderiyor, onlar hemen geri veriyor, meloya gönderiyor, o ya direkt rakibe veriyor, yada tekrar selcuka atiyor.

forvetlerle pas alis verisi nerdeyse sifir oluyor

defans yapiyoruz, selcuk nereye kosacagini sasiriyor, nereyi kapatacagini sasiriyor

aciyorum valla herife izlerken.

göbek at o zaman

ben hala inaniyorum oyuncularimiza, benim gözümde selcuk turkiynein en iyisi orta sahada, burakta en iyi turk forvet.

benim icin olay belli, 4-4-2 sistemle cl de zorlaniyoruz.

hele hele bu 4-4-2 sistemini sen aydin, amrabat, emre ve top kontrolü sifir olan forvetlerle oynamaya calisiyorsan ...

hoca bu konuyu halledip, clujdan 6 puan alabilirse, gruptan cikariz.

aynen öyle. yol uzun. fatih hoca da elbet hatalar yaptı..şampiyonlar liginde çıkarcağı kadro ve oynatacağı oyun konusunda ama hatalar olacakki farkına varılsın bişeylerin.hayırlı 2 mağlubiyet aldık.

Kardeş şaka mı yapıyosun ,yapıyosan söyle lütfen.Kendinle sürekli çelişki halindesin.

Sen burda taraftar bitmiş demedinmi.Bende sana karşe bi fikir belirttim.Sonra sende taraftar bir tane maç aldırmışmı dedin bende sana en basitinden cska maçını örnek gösterdim.Şİmdide bana basket tribünüyle futbol tribünü farklı şeyler diyosun.Tribün farklı ama taraftar aynı benim güzel kardeşim.Sen tribün bitmiş değil taraftar bitmiş dedin aydınlattım heralde seni gece gece.

tamam güzel kardeşim galatasaray futbol tribünü bitmiş okeye dönüyor rahatladın mı ?

golcü olunmaz golcü doğulur. sağa sola saldırarak tazı gibi koşarak golcü olunmaz

Kibris bizi 1 mac sonra puan olarak gececek gecmis olsun simdiden, San Marino olduk sonunda...

[TABLE="class: t1, width: 100%"]

[TR]

[TD]12[/TD]

[TD="align: left"]Turkey[/TD]

[TD]7.000[/TD]

[TD]7.600[/TD]

[TD]4.600[/TD]

[TD]5.100[/TD]

[TD]2.400[/TD]

[TD]26.700[/TD]

[TD="class: yellow, bgcolor: #FFFFCC"]2/ 5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]13[/TD]

[TD="align: left"]Cyprus[/TD]

[TD]6.333[/TD]

[TD]4.250[/TD]

[TD]3.125[/TD]

[TD]9.125[/TD]

[TD]3.500[/TD]

[TD]26.333[/TD]

[TD="class: yellow, bgcolor: #FFFFCC"]1/ 4[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Yazik.

benim aklımı kurcalayan bi soru var.

selçuk ve meloya geçen seneki performanslarını göz önüne alarak formsuz diyoruz. ama biliyoruz ki ikisi de geçen sene kariyer zirvesi yaptı hem oyun hem de gol ve asist olarak. acaba bu sene normal seviyelerine, ortalamalarına döndüler de biz çok fazla beklenti içinde olduğumuzdan mı bize formsuz görünüyorlar?

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Son 3 maç 0 gol şaka gibi

Imparatoru cok sevgim ve saygim var...ama avrupada Luccescuyu ozledim..adam gercekten o Fleurquinle Umit Karanla nasil super oynuyordu...

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Barosu arar oldum

Ne cezası ? Ceza türkiye ligindeydi. Engin Fatih terimin disiplin kuralları için kadroya alınmıyor. Arkadaş inanamıyorum. Aydının ilk 18'e alındığı bir maçta. engin 18'de yok.

Enginin maç eksikliği çok fazla,entreman maçları falan kurtarmaz engini şuan.Hem maç eksiği var hemde Fatih hocanın cezası var ona karşı.İnşallah cezası bittiğinde(5 maçı kaldı heralde)en iyi şekilde takıma dönüp takımı her yönden rahatlatacaktır.

ben cok iyi hatirliyorum,d aha transfer nöbetinde kadrolari yazarken amrabatin hep ama hep bir 4-3-3 adami oldugunu söylerdim.

ayrica cok ama cok eminim, hoca bu sezon 4-3-3 oynatacak derdim, cunku ilgilendigi adamlar tam bir 4-3-3 adamlari idi transfer döneminde.

ama hoc aben asla 4-4-2 den vazgecmem diyor, amrabat hakkinda kendi agizindan duydum en az 3 kere "4-3-3 adami, ben onu 4-4-2 adami yapicagim" diyor.

yapar mi? yapar ama zamana ihtiaci olur, hemde baya.

bugun oynat 4-3-3 , koy amrabati sola, bak nasil oyniyor, nasil admain ustune gidiyor, nasil calim deniyor.

4-4-2 de ama adami brak calim atmayi denerken, dikine pas atmaktan korkuyor yahu, geri pas yapiyor sürekli.

4-4-2 de amrabatla zorlayabilirsin, zamanla olur, bende olur diye dusunuyorum ama hem amrabati hem aydini ayni anda 4-4-2 de oynatmak, bana cok ters geliyor, ordu macind aoldu bu, herkes eters gelmedi mi?

amrabat-emre colka ikiliside olmicak gibi.

amrabat-hamit ikilisi olur eger hamit formda ise.

ben olaya söyle bakiyorum, oynat 4-3-3 koy ortasaya melo, selcuk eme colak yada hamit, bir kere istedigin gibi pas yapabileceksin ortada.

sonr akoy sola amrabati, biraz serbest, yada söyle diyleim, riskli oynamaya izin ver herife, adama attigin hemen hemen her top tehlike olur.

ortayada burak, umut hangisi iyi durumda ise onu koy.

saga ocakta adam gibi top süren birine al.

simdilik aydin yada forvetlerden birini oynatip cöz o sorunu.

4-4-2 ile şampiyon olduk diye, Rijkaard'ın elindeki kadro 4-3-3'ü beceremedi diye 4-3-3'ün lafını etmemize burada kimse sıcak bakmıyordu.

Bir sen bir ben 4-3-3 ihtimalinden bahsettik burada zaten sene başından beri.

Bir kanat hariç elimizde 4-3-3'ü gerçekten iyi oynayacak kadro var, ki o kanadı da idare edebilecek adamlar var bence. Biri Amrabat zaten, diğeri de Burak olur, zorlarsan Aydın olur, hatta Sercan olur. İlk başta zorlansalar da idare ederler bence.

Dünya 4-3-3'e neden döndü?

1. Orta alanın ortasında bir kişi fazla olmak için. Selçuk-Melo bile olsa 2 kişi oraya yeterli değil, şimdi form seviyeleri biraz düşük doğru ama formda olsalar bile işleri zor.

2. 4-4-2 kanatları savunma yapmak, orta alana ve/veya arkalarındaki beklere yardım etmek zorunda oldukları için ofansif yetenekleri sınırlı adamlar oluyor, çünkü ofansif adamların savunması %90 sınırlı oluyor. Amrabat gibi ofansif bir adamı oynatayım dersen de bu sefer ne hücum yeteneklerini sergileyebiliyor, ne de savunma görevlerini tam yapabiliyor.

3. 4-4-2'de iki organize hücum opsiyonun var, ya ortadan sırtı dönük forvetinle verkaçlara gireceksin, veya kanatlardan çizgiye inip ortalar yapacaksın. Biz sadece birinciyi tercih ediyoruz, çünkü ikinciyi yapacak ne kanat adamlarımız var, ne de kanat toplarında etkili bitirici forvetlerimiz. Böyle olunca savunma yapmayı bilen Avrupalı rakip (veya Cuper gibi bu işin piri Avrupai bir hocaya sahip Ordu) ortayı sıkıştırıyor, alan daraltıyor, kilitliyor. Hadi bakalım gol at da görelim. Bu durumda bizim savunma yapmayı ve ortayı kapatmayı bilen bir rakibin kapanacağı kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda aynı senaryoyu tekrar tekrar yaşama olasılığımız çok yüksek. Avrupa'da da bunu yapamayacak takım sayısı çok az.

Geri
Üst Alt