ben cok iyi hatirliyorum,d aha transfer nöbetinde kadrolari yazarken amrabatin hep ama hep bir 4-3-3 adami oldugunu söylerdim.
ayrica cok ama cok eminim, hoca bu sezon 4-3-3 oynatacak derdim, cunku ilgilendigi adamlar tam bir 4-3-3 adamlari idi transfer döneminde.
ama hoc aben asla 4-4-2 den vazgecmem diyor, amrabat hakkinda kendi agizindan duydum en az 3 kere "4-3-3 adami, ben onu 4-4-2 adami yapicagim" diyor.
yapar mi? yapar ama zamana ihtiaci olur, hemde baya.
bugun oynat 4-3-3 , koy amrabati sola, bak nasil oyniyor, nasil admain ustune gidiyor, nasil calim deniyor.
4-4-2 de ama adami brak calim atmayi denerken, dikine pas atmaktan korkuyor yahu, geri pas yapiyor sürekli.
4-4-2 de amrabatla zorlayabilirsin, zamanla olur, bende olur diye dusunuyorum ama hem amrabati hem aydini ayni anda 4-4-2 de oynatmak, bana cok ters geliyor, ordu macind aoldu bu, herkes eters gelmedi mi?
amrabat-emre colka ikiliside olmicak gibi.
amrabat-hamit ikilisi olur eger hamit formda ise.
ben olaya söyle bakiyorum, oynat 4-3-3 koy ortasaya melo, selcuk eme colak yada hamit, bir kere istedigin gibi pas yapabileceksin ortada.
sonr akoy sola amrabati, biraz serbest, yada söyle diyleim, riskli oynamaya izin ver herife, adama attigin hemen hemen her top tehlike olur.
ortayada burak, umut hangisi iyi durumda ise onu koy.
saga ocakta adam gibi top süren birine al.
simdilik aydin yada forvetlerden birini oynatip cöz o sorunu.