ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Hocam hangi maç eksikliğinden bahsediyorsun sen? Engin bugün sahada olan amrabat - emre - aydın'dan daha verimli oynardı. Bırak ALLAH aşkına. Engin gibi bir futbolcu oynatılmıyor bu takımda. Bu takımda orta sahayı beşleyecek kilit oyuncudur Engin. dörtlü orta saha'da da hamitin olmadığı dönemlerde sağ açık oynar. bugün çok rahat oynardı. Eksiği var dediğin engini Manchester maçında ilk 18'e almıştı fatih terim.

Kardeş bu forumda Engini en çok seven adam belkide benim.Utd maçında da bu maçtada oynaması gerektiğini söyleyen adamlardan da biriyim.Ben Fatih hocanın bakış açısını koydum ortaya.Maç eksiği var diye oynatmıyo ve disiplin için oynatmıyo bence.Yoksa Engin Emredende Aydındanda kat kat iyi oyuncu.Engin bizim sistemin temel taşlarından biri zaten.

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Manunun attığı goller evlere senlik biri omzu ile diğeri hata

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

lucescu f.terimi sag cebinden cikartip sol cebine koyar futbolun gercegi budur.imparatoru seviyoruz ama birde inkar edilemeyen gercekler var

Bizim gol atamadığımız manu ve bragaya cluj 3 gol attı ve eminimki maçlarını izlemedim ama 2 maçtada bizimki kadar gol pozisyonları yoktur.

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

4-5-1 4-4-1-1 made in luce

Saglam stoper lazim, Barosu oynatmasi lszim Lincoln gibi bir adam lazim hep duz hep duz adamlarla nereye kadar!

Alex ile yarım sezon

O kadar Matias Suarez tipinde adam eksilten, dar alanda iyi oynayan, topa bilinçli vuran adam istedik.

Elimizdeki forvetlerin hiçbiri yetenekli değil.

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Ahmet çakarı haklı çıkardık ya en cok ona yanıyorum.

Transformer Prime TF201 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bak kardesim hamit ve burak gelirken sevincten aglayanlara o laflari soyleyeceksin,buraktan s.ligi forveti olmaz diye burda bagirip didinen bendim,engin hamitten daha iyi oldugunu herzaman savundum yine savunuyorum,ayrica amrabati aldiran f.terim yanlis sistemde oynuyo diyosun,benmi oynatiyorum onu o sistemde f.terim oynatiyor

Sana karşı söylemedim,genel olarak düşüncemi söyledim.Fatih Terim Amrabat'tan 4-4-2 oyuncusu yaratmaya çalışıyor.4-3-3 te serbestliği alışmış bir adamın 4-4-2 ye alışması kolay olmayacaktır.Biraz daha zaman lazım ona.Burak,Hamit,Umut transferleri doğru hamlelerdir.Yerli olarak level atlamayı düşünüyorsan basıp parayı alacaksın.Burak'a bu maç bende kızdım ama ligde daha iyisi yok.Ah şu yabancı sınırlaması yok mu hep engel çıkarıyor bize :o

4 4 2 nin neyi varmış 1 posizyon verdik golü yedik 4 3 3 olsa yemeyecekmiydik sorun apaçık ortada golcü ve kilit açıcı cilingir bir oyuncumuz yok berbatov ve kaka alınsaydı bugün bunları konuşmazdık berbatova burun kıvırdık burağa gebe kaldık..

1 pozisyon mu verdik?

adamlar "istemiyoruz" diye bagirmalarina ragmen adamlara pozisyonlra soktuk herifleri sacma sapan kaybettigimiz toplarla

adamlar biraz daha cesur atak yapsa, kesin 1-2 gol daha bulurlardi.

manuya karsi hernandez oyuna girdi, 3 pasla pozisyona girdi herif 3 kere.

ben manu maci bitince kardesime keske 3-4 yeseydik, simdi sadece 1 tane yedik, cesur oyun, ofans oyunu falan filan diye biryerimiz kalkar bizim, bragaya karsi ters köse oluruz dedim.

al iste, olduk.

lucescu f.terimi sag cebinden cikartip sol cebine koyar futbolun gercegi budur.imparatoru seviyoruz ama birde inkar edilemeyen gercekler var

He 3 e katlar ,lucescu bizdeyken ana avrat sövüyoru herkes öne geçtiğimiz skoru bile koruyamıyorduk iyi hoca ama abartmayın zaten herkes sinirli insanı ayar etmeyin

cluj u 2 maçta da yenmek zorunda bu takım başka yolu yok. yoksa o futbolculardan bazıları tekmeyi yer

Yalnız beyler ben Unıted maçında da bu maçta da bu hakemleri gördükçe Enginin veya diğer futbolcuların saha içinde niye çıldırdıklarını anladım.Benim maçı izlerken nasıl çıldırdığımı görmeniz lazım.Bide bu adamlar sahanın içinde olan adamlar onlar nasıl çıldrırmasın.

Herkes Fatih Terim gelmeden önce ne hallerdeydik düşünsün ondan sonra Fatih hocaya sallasın.

biraz daha zorlayın fatih terim istafa diyeceksiniz

Geri
Üst Alt