Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.166
- 13.275
- 2.483
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim
1.60-3.30-3.60
1.60-3.30-3.60
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ordu bizi herturlu yenerdi o maçta şansla alakası yok. Her pozisyonda ordunun galibiyet istediğini anlıyodun bizimkilerinde akılları başka yerdeydi.
Yinede 4 gol atacagimiz sanslari yakaladik. Bende onu diyorum. Sans da önemli etken. Gol kacirirken gol yemek cökertir zaten takimi.
ManU macinda da cok sanssizdik. Bu sefer sans yanimizda olur umarim.
Nasıl hata yapmadı.Adam daha maçın 1. dk'sında penaltı yaptı.
Hemfikirim. Burak'ın olayı o zaten. Ancak bunun benzerini Umut'da yapıyor hatırlatmak isterim. Büyük takımlara karşı Umut-Elmander daha iyi olur çünkü asıl büyük takımlara karşı tempolu güçlü oyuncularla oynamak lazım CL için konuşursak. Burak, bir Jardel gibi yüzde50 gol yüzdesine sahip olsaydı laf etmezdim. Beni çok üzüyor son maçda kaçırdıkları şansla falan değil yeteneksizlikle açıklanır ancak. Boş kaleye golü yapamıyorsa oturup düşünmesi lazım. Önde 1 kişi eksik savundukça rakibi ve golü de kaçırdıkça dirençlenen rakipler avlar bizi. Bu Braga için de geçerli. ManU için ise işler farklı.
O maç Umut - Elmander başlasaydık Umut gibi Elmander'de pres yapacağından dönen toplarda ya da oluşan açıklarda Emre-Engin-Selçuk ve Melo daha çok boşluk bulacaktı. Burak daha stabil oynadığı için göbek hep kapalı kalıyor ve şut pozisyonu dahi bulamıyoruz, bu nedenle Selçuk'un uzaktan vuruşlarınıda göremiyoruz artık.
Umut'un olmadığını kadro = leştir.
Yarın muhakkak sahada olacak.
1.60-3.30-3.60
iddaa daha oranları açıklamadı ki?
Bakmayın ergenlerin bık bık öttüğüne Hamit bu takım için bu formsuz haliyle bile cok önemli. Bunu Ordu macında da gördük. Umarım yarın oynar
160 tlll,k biletler tekrar satışta gitmek isteyen varsa acele etsinkaç bilet satılmış renktaşlar???
160 tlll,k biletler tekrar satışta gitmek isteyen varsa acele etsin
nasıl satılmıyor gir sayfasına bak ben daha 10 dakka önce aldım bi arkadaşıma 160 tllikten!Satılmıyor onlar sadece 500tl'lik biletlerin bi kısmı kaldı onlar da biter.