ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

1.60-3.30-3.60

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Ordu bizi herturlu yenerdi o maçta şansla alakası yok. Her pozisyonda ordunun galibiyet istediğini anlıyodun bizimkilerinde akılları başka yerdeydi.

Yinede 4 gol atacagimiz sanslari yakaladik. Bende onu diyorum. Sans da önemli etken. Gol kacirirken gol yemek cökertir zaten takimi.

ManU macinda da cok sanssizdik. Bu sefer sans yanimizda olur umarim.

Yinede 4 gol atacagimiz sanslari yakaladik. Bende onu diyorum. Sans da önemli etken. Gol kacirirken gol yemek cökertir zaten takimi.

ManU macinda da cok sanssizdik. Bu sefer sans yanimizda olur umarim.

Ok ama burak ın kacırdıgı pozisyonların şansla ne alakası var. Beceridir o. Becerikli olup atsaydı dediğin olup yenebilirdik belki. 3 tane net pozisyon harcadı sanırsam.

298451_10151106599188731_1525160718_n.jpg

A4IL5NlCEAAoYMU.jpg:large

Burak'ın kaçırdıkları şans vs değil. Bomboş. Ne bir rahatsız eden ne ters vuruş. Top önünde kalede önünde cepheden 3 golü harcadı. 2'si "atmazsan döverler" cinsten pozisyondu.

Buraya yazayım bari diğer konunun ilk sayfasında olup da 10 kişiyle tartışmaya girmek istemiyorum :D Tartışma derken fikir alış verişi anlamında

Nasıl hata yapmadı.Adam daha maçın 1. dk'sında penaltı yaptı.

Doğru Vidicmiş o, Evans sandım bi an. :Z3: Ama ondan başka net hatasını sayamazsın, o adamın yaptığı pas yüzünden Umut, Elmander ve Burak sahada mal mal koşuyorlar gibiydi, hiç sökmedi pres o adama maçın başı hariç. Ama presten önce pas yapıp pozisyona girmeye önem vermek lazım bence.

Hemfikirim. Burak'ın olayı o zaten. Ancak bunun benzerini Umut'da yapıyor hatırlatmak isterim. Büyük takımlara karşı Umut-Elmander daha iyi olur çünkü asıl büyük takımlara karşı tempolu güçlü oyuncularla oynamak lazım CL için konuşursak. Burak, bir Jardel gibi yüzde50 gol yüzdesine sahip olsaydı laf etmezdim. Beni çok üzüyor son maçda kaçırdıkları şansla falan değil yeteneksizlikle açıklanır ancak. Boş kaleye golü yapamıyorsa oturup düşünmesi lazım. Önde 1 kişi eksik savundukça rakibi ve golü de kaçırdıkça dirençlenen rakipler avlar bizi. Bu Braga için de geçerli. ManU için ise işler farklı.

O maç Umut - Elmander başlasaydık Umut gibi Elmander'de pres yapacağından dönen toplarda ya da oluşan açıklarda Emre-Engin-Selçuk ve Melo daha çok boşluk bulacaktı. Burak daha stabil oynadığı için göbek hep kapalı kalıyor ve şut pozisyonu dahi bulamıyoruz, bu nedenle Selçuk'un uzaktan vuruşlarınıda göremiyoruz artık.

Elmander'i beğenmiyorum ben. Presi bi yere kadar işe yarıyor ki bu sene de oldukça formsuz. Bunun yerine dediğim gibi tek forvet oynayıp oyunu daha fazla kontrol altına alabilmeyi tercih ederim. Çünkü Elmander ve Umut (Burak da öyle tabi) pas oyununda yoklar. Amrabat da buna eklenince 3 kişi pas yapıyor orta sahada yalnızca. Bu da oldukça az. 1 kişi eksik savunabilme lüksün olabilir, orta sahadaki adamların ekstra yük alabilirler ama 2 hatta 3 kişi eksik pas yapmak pozisyon bulmakta çok zorlar bizi {diye düşünüyorum}

Umut'un olmadığını kadro = leştir.

Yarın muhakkak sahada olacak.

Burak yerine Umut'u koy o zaman, orda isimlere çok takılmaya gerek yok diziliş/taktik ön planda :ka19:

___

Hamit ile Elmander in yokluğunu hissetmeyiz inş.

mutlaka 3 puan almalıyız nolur allahım şu maçı alalım yarabbim

Bakmayın ergenlerin bık bık öttüğüne Hamit bu takım için bu formsuz haliyle bile cok önemli. Bunu Ordu macında da gördük. Umarım yarın oynar

stadımıza harika yakışmış cl logoları biz bunları hakediyoruz taraftarımız hakediyor allahıma şükürler

Elmander ve Hamit'in eksiklikleri kötü oldu. Sanırım Amrabat sağ, Emre sol kanatta başlar..

kaç bilet satılmış renktaşlar???

Bakmayın ergenlerin bık bık öttüğüne Hamit bu takım için bu formsuz haliyle bile cok önemli. Bunu Ordu macında da gördük. Umarım yarın oynar

Hamit tabiki iyi. :) Geç geldi zaten takıma ama.

Emre,Selçuk,Melo,Engin , 4 lüsüyle be ilerde Elmanderide sayarsak, Defans hattından daha çok defansif katkıları olmuştur belki presleriyle.

iyi bir engin ve emre.Selçuk ve Melonun tüm yükünü alır.Ve Selçuk daha rahat oynar.

elmander gıda zehirlenmesi derken bu bildiğimiz ishal değilmi:D geçen hafta bende oldum 10 saatte ayağa kalktım turp gibiydim:) oyuzden ben umutluyum oynamasından

Geri
Üst Alt