ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Fantezi yapmayin ya. Bi mac kaybettik diye takimi dagitiyorsunuz ya. Tabiki Melo Selcuk oynayacak.

Adamlarin bi kalitesi, bi tecrübesi var. Takima güveniyorum. Degisiklige, fanteziye gerek yok.

Aslan gibi oynayacaklar. Emre´yi orta sahada düsünenler, Engin´i de ilk 11´e koymali.

Emre, Engin risk olmuyor da, Melo risk oluyor öyle mi?

Cevap: Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Eki

Renkdaşlar, Acaba uydu üzerinden yayın yapan star tv maç esnasında şifreye girerim sizce?

Öyle bir şey olursa önceden önlemini alalım, sonra ortada kalmayım.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Girmez

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Ya ne diyosun allah aşkına Emre nedir ya? Bi de orta sahada. Mal mıyız kız gibi adamı takımın en önemli yerine monte edicez böyle bi maçta. Akhisarla Karabükle falan oynamıyoruz.

Arkadaşım Melo'yla başlamamalı maça. Adam kaç maçtır sahada yok ya bugün de aynısı olacak ki. Engin'i koysun daha iyi abi ya.

O zaman Emre'den yıldız olmaz ya. Oynayamıyorsa takımın ortasında gerek yok Emre'ye.

Bu nasıl bir zihniyet ben anamıyorum. CL' de 17 yaşındaki emre b. oynatılınca oluyor. Arsenal 18 lik 19 luk gencecik futbolcuları oynatıyorken oluyorda Emre Çolak' mı oynayamıyor?

52. sayfada Emre Çolak' ı övmüşüm. O zaman Emre uzaktan çakacak bir tane bu akşam :D

Kendi mesajıma alıntı yapmam saçmalık gibi gelsede mesaj düzenleyemediğim için alıntı yaptım :)

Arkadaşım Melo'yla başlamamalı maça. Adam kaç maçtır sahada yok ya bugün de aynısı olacak ki. Engin'i koysun daha iyi abi ya.

O zaman Emre'den yıldız olmaz ya. Oynayamıyorsa takımın ortasında gerek yok Emre'ye.

Emre'den ne orta sahada ne sol açıkta hiçbir halt olmaz.

SC Braga maçında Parçalı Forma / Beyaz Şort / Kırmızı Konç kombinasyonu ile sahadayız!

Arkadaslar,ben Avrupada yasiyorum,evimde uydudan Startürk cekiyor,mac basladiginda sifre filan giriyormu?Yani maci evde izleyebilirmiyim?

Fantezi yapmayin ya. Bi mac kaybettik diye takimi dagitiyorsunuz ya. Tabiki Melo Selcuk oynayacak.

Adamlarin bi kalitesi, bi tecrübesi var. Takima güveniyorum. Degisiklige, fanteziye gerek yok.

Aslan gibi oynayacaklar. Emre´yi orta sahada düsünenler, Engin´i de ilk 11´e koymali.

Emre, Engin risk olmuyor da, Melo risk oluyor öyle mi?

Benim Emre için söylediklerim Emre-Selçuk ikilisi oynamalıdır demek değil. Benim anlatmak istediği Emre CL maçında orada oynayamaz zihniyeti için.

Biz niyeyse oyuncularımızı çok ezik görüyoruz. CL maçları ya her takımda Xavi-İniesta var sanki.

Emre'den ne orta sahada ne sol açıkta hiçbir halt olmaz.

O kadar da degil. Emre etkili futbolcularimizdan bir tanesi. Bugün oynayacak olmasi bizim icin avantaj olacak.

Ama Melo Selcuk ikilisini bozmadan tabiki. Emre cok iyi oynayacak bugün

hamit konusunda gelişme var mı kardeşler? oynayabilecek durumda mıymış? 2 gündür uzak kaldım ben

Bu nasıl bir zihniyet ben anamıyorum. CL' de 17 yaşındaki emre b. oynatılınca oluyor. Arsenal 18 lik 19 luk gencecik futbolcuları oynatıyorken oluyorda Emre Çolak' mı oynayamıyor?

abi kim üslenecek orta sahadaki defansif yönü emre mi selçuk mu ? adamlar zaten çok iyi kontra atağa çıkıyolarmış.Emre-Selçuk-Melo-Amrabat 4 lüsünü bekliyorum

O kadar da degil. Emre etkili futbolcularimizdan bir tanesi. Bugün oynayacak olmasi bizim icin avantaj olacak.

Ama Melo Selcuk ikilisini bozmadan tabiki. Emre cok iyi oynayacak bugün

Ben hiç umutlu değilim kendine oynar bomboş adamlara pas vermez salak salak işler yapar yine.

Emre pazar günü maçını izlediğim Arda'nın tek ayağı bile olamaz şuan. Saçma bir kıyaslama

abi kim üslenecek orta sahadaki defansif yönü emre mi selçuk mu ? adamlar zaten çok iyi kontra atağa çıkıyolarmış.Emre-Selçuk-Melo-Amrabat 4 lüsünü bekliyorum

Veysel Selçuk-Melo ikilisi oynasın isterim bu maçta da. Sadece ben Emre oynayamaz zihniyetine karşıyım. Geçen sezon birçok maçta Emre' nin defansif özelliklerini de gördük. Çocuğu durduk yere boşu boşuna eleştirmeyin. Emre' nin kapasitesi bir çok CL takımı oyuncusundan çok daha üst seviyede.

Emre topla gevis getirmeyi birakmadigi surece, cacik olmaz.

Emreden cokta guzel sol acık olur. Geçen sene fener maçında inanılmaz oynamıştı.

Geri
Üst Alt