ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Emreden cokta guzel sol acık olur. Geçen sene fener maçında inanılmaz oynamıştı.

İşte sorunda burda. Bi geçen sene 3-4 maç iyi oynadı bide bu sene k.paşa maçı falan. Devamlılığı arttırması lazım. Bana kimse geçen sene Emre her maç çok iyi oynadı demesin. Kanat dediğin asist yapacak gol atacak. Orta yapması gereken yerde topu bi yukarı çekiyo bi aşağı çekiyo. Biraz daha basit oynaması lazım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

emre basit oynamayı öğrenmedikçe kendisinden cacık olmaz. hep bi hareket daha fazla yapmanın peşinde koşuyor.

Amrabat'ı sağa çekersek verimi yarı yarıya düşer keza Emre de solda daha iyi oynuyo.Bence solda Amrabat sağda Aydın başlamalıyız.Ordu maçında bütün atakları şekillendiren adamdı,şansı hakediyo :ka21:

Veysel Selçuk-Melo ikilisi oynasın isterim bu maçta da. Sadece ben Emre oynayamaz zihniyetine karşıyım. Geçen sezon birçok maçta Emre' nin defansif özelliklerini de gördük. Çocuğu durduk yere boşu boşuna eleştirmeyin. Emre' nin kapasitesi bir çok CL takımı oyuncusundan çok daha üst seviyede.

Ben Emre oynamasın bi işe yaramaz demiyorum.Demek istediğim orta sahadaki defansif rolü kaldıramayacağını düşünüyorum.Yoksa ben Emre'nin oyun zekasını yadırgamıyorum bilakis oyun içerisindeki pas düşünceleri direk baskı yapmasını seviyorum fakat lig maçlarında da gördük gereksiz yerlerde gereksiz faul yaptığı da oldu.Şuan puan kaybı yaşayacak olmamız hem oyuncularımızı demoralize eder hemde CL için sıkıntı yaratır o yüzden doğru kişilerle doğru mevkilerde başlanmalı kanatindeyim.

Amrabat'ı sağa çekersek verimi yarı yarıya düşer keza Emre de solda daha iyi oynuyo.Bence solda Amrabat sağda Aydın başlamalıyız.Ordu maçında bütün atakları şekillendiren adamdı,şansı hakediyo :ka21:

Abi bence Aydın'ı son tercih olarak düşünmeliyiz. Braga açık oynayan bi takım değil. Genelde hızlı çıkıyorlar. Aydın kapalı savunmalara karşı pek etkili olamıyor

Aman sakin Aydin´la baslamasin hoca. Aman yani. Lütfen

75-80´lerde oyuna girebilecek alternatiflerden birisi olarak kalsin. Lütfen

İşte sorunda burda. Bi geçen sene 3-4 maç iyi oynadı bide bu sene k.paşa maçı falan. Devamlılığı arttırması lazım. Bana kimse geçen sene Emre her maç çok iyi oynadı demesin. Kanat dediğin asist yapacak gol atacak. Orta yapması gereken yerde topu bi yukarı çekiyo bi aşağı çekiyo. Biraz daha basit oynaması lazım

Her maç çok iyi oynadı demiyorum zaten her mac o bolgede oynamadı. Ayrıca melo ve selcugunda performansını yukarı cekiyo yaptığı presle tempoyla. Yaşı nedeniyle oyun gorusu zayıf ve yanlış tercihleri cogunlukta olmasına rağmen takıma iyi etki ettiği kesin emrenin. Cunku hem tempolu hem yaratıcı oyuncu.

Bu maç için sola emre sağa amrabat olmalı. Emre içe katederek oynar zaten. Umut sola kayar amrabat sağ açık direk 4-3-3 gibi yapıya donuyo aslında. Gecen senede en iyi oynadığımız 2 macta Fener ve Trabzon macları aynı şablonla oynamıştık. Solda emre sağda kazım forvete yakın oynuyordu.

Amrabatın sağ kanatta daha rahat calım attığını kimse farketmedimi?

Her maç çok iyi oynadı demiyorum zaten her mac o bolgede oynamadı. Ayrıca melo ve selcugunda performansını yukarı cekiyo yaptığı presle tempoyla. Yaşı nedeniyle oyun gorusu zayıf ve yanlış tercihleri cogunlukta olmasına rağmen takıma iyi etki ettiği kesin emrenin. Cunku hem tempolu hem yaratıcı oyuncu.

Bu maç için sola emre sağa amrabat olmalı. Emre içe katederek oynar zaten. Umut sola kayar amrabat sağ açık direk 4-3-3 gibi yapıya donuyo aslında. Gecen senede en iyi oynadığımız 2 macta Fener ve Trabzon macları aynı şablonla oynamıştık. Solda emre sağda kazım forvete yakın oynuyordu.

Bu maç zaten kanatlarda Emre ile Amrabat olur ama herzaman ki gibi Selçuk ve Melo'nun performansı belirler maçı

Amrabat sagda da solda da oynar. CL´de yardirir. Onun maclari bunlar.

Ama Amrabat´in bi özelligi var. Sol caprazda topla bulustugunda, her an gol atabilecek yetenekte Amrabat.

Topu saga cekip, ters köseye vurdugu toplar öldürücü. Bunu cok iyi yapiyor.

Emre ile degisimli oynar bugün. Basladiklari yerde kalmazlar yani oyun icerisinde

bence de emre ve amrabat değişerek oyayacaktır. braga da çok fazla gömülmezse amrabat için oynayacak alan olur. burada asıl konu gol yememek, ilk golü yersek işimiz çok sorlaşır. ilk golu biz atarsak braga mecburen risk alacak ve amrabata gün doğacaktır

Bu maç zaten kanatlarda Emre ile Amrabat olur ama herzaman ki gibi Selçuk ve Melo'nun performansı belirler maçı

Emrenin presi selcukla meloyu rahatlatır. Ama elmander yok o buyuk sıkıntı. Burak elmanderin yarısı kadar pres yapmıyor buda direk adamı melo ve selcugun onune cıkarıyor.

Ben olsam Amrabat ile başlamazdım. Braga deplasman takımı olarak kontrollü ve defansına yakın oynayacaktır. Amrabat bu tip maçların adamı değil bence. Emre ile başlayıp ya da Engin ile, skoru bulduktan sonra rakip öne çıkmaya başladığı dakikalarda Amrabat tercih edilebilir.

Emre kesinlikle oynamalı ki, solda başlayacağını düşünüyorum. Sağ kanatta da Amrabat..

muslera

ebua-semih-dany-riera

aydın-inan-melo-amrabat

burak-umut

​

engin/çolak/yekta duruma gore​

muslera

eboue-semih-dany-balta

engin/emre-inan-melo-riera/emre

burak-umut​

hamit elmander yokmuş büyük ihtimalle yeni öğrendim. çok kötü oldu. takımın direncini önemli şekilde etkiler bu durum. aydın amrabat emreden max biri ilk 11 başlamalı bence. yekta denenebilir ama hoca çok az şans verdi şimdiye kadar ona. o da hazır değil. kötü oldu

Geri
Üst Alt