ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

aydın amrabat emre üçlüsünden max biri oynamalı bence. engin veya yekta'dan faydalanmak zorunda hoca. kanatlarda bu üçlüden ikisi oynarsa tüm yük selçuk'a biner. çok net.

doğru bence de yekta oynar, stoperde de gokhan zan oynar, CL tecrübesi var çünkü..:coffee::coffee:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

bende aydını ilk 11 de banko düşünemiyorum.

aydın, burak ve amrabat gibi savunmayı sevmeyen ve hızlı oyuncular takımlar yorulunca daha etkili oluyor

Braga baskımıza dayanamayacak mutlaka gol bulacağız sadece basit hatalar yapıp gol yemeyelim strese girmeyelim hiç.

eger melo bugunde rezil oynarsa, cok pis kafayi yerim.

artik adam gibi oynasin bi zahmet

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Hakan-Melo-Selcuk-Hamit-Emre-Elmander-Burak

Hadi Cimbom :) 3-1 alacagiz Allah´in izniyle

Galatasaray - Braga | GSCimbom.Com Galatasaray Taraftarının İnternetteki Kalesi

Giriş indeximiz de hazır. Dersaneden geç geldim dolayısıyla indexte biraz geç oldu, kusuruma bakmazsınız :-)

f4075braga2.JPG

eger melo bugunde rezil oynarsa, cok pis kafayi yerim.

artik adam gibi oynasin bi zahmet

Salman tüm oyuncular için tek tek gol atamaz iddiasında bulun, rahat alırız. En büyük görev sana düşüyor :asd:

Başarılar Aslan Yürekler

Başarılar Canlarım

Başarılar Ciğerparelerim

Bizlere nice mutluluklar yaşatın

:kupa::kupa::kupa::kupa::kupa::gs::gs::gs::gs::gs::kupa::kupa::kupa::kupa::kupa:

O değil de maç saatinde hava yağmurlu olmasın :o

valla ben güvenmiyorum engina, oynarsa bile maksimum 60 dk kalmali sahada.

bu sezon daha ancak 1 resmi mac yapmis bir adamdan bahsediyoruz.

yani genel olarak baktiginda gecen sezondan beri oynamayan bir adamdan bahsediyoruz, 4-5 ay olmustur.

kötü oynayamaz bugun, bu krediye sahip olamaz, bu kredi ona verilemez.

bu yuzden ben cok karisim enginin oynatilmasina.

aydinin oynicaksa, o zaman tamam derim, engin daha iyi derim, hic degilse pas yapar derim.

ama benim tercihim amrabat ve emrenin oynamasi.

hoca istiyorsa amrabati koysun saga, istiyorsa emreyi.

yada degissinler ikidebir.

yektada oynatilabilir

yeterki aydin oynamasin.

maç eksıgı olmayanlarıda goruyoruz engın mutlka oynamalı suna kadar aydın amrabattan daha etkılı

,

maç eksıgı olmayanlarıda goruyoruz engın mutlka oynamalı suna kadar aydın amrabattan daha etkılı

,

ne gördün aydindan amrabattan daha etkili kilan?

amrabatin iyi yada kötü attiimiz 5 golde imzasi var

aydinin var mi

Elmander kadroda sanirim. Otobüse serumla geldi, otobüse binmeden firlatti serumu sonra kahkaha atti :D

Moraller yerinde yani

Sampiyonlar liginde gruptan cikmak istiyorsak ic saha maclarinin tamamini kazanmaliyiz, bunun lami cimi yok. Onumuzde ki 3 maci kazanirsak 9 puan'a sahip oluruz. Bugun Man U kazanirsa Cluj 3'te kalacak, Braga'da zaten havlu'yu atmis olur muhtemelen. O yuzden onumuzde ki 3 mac cok onemli. Baslangic olarak bugun guzel bir galibiyet alalim.

Geri
Üst Alt