ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Insallah kazanacagiz.

Basarilar aslanlarim....

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Murat anlatıcak bence.Ne zaman ntvspor'u açsam o anlatıyor :)

Güntekin kendi taraftarı olduğu bjk nin bile maçını doğru düzgün anlatamıyo,bizim maçları mümkünse hiç anlatmasın.

Daha önce birkaç maçımızı anlatmıştı Ş.liginde(Roma maçını anlatmıştı hatırladığım).Şahsen seviyorum G.Onay'ın maç anlatmasını.

.......................Melo.......................

Amrabat...........Selçuk................Emre

Böyle çıkarız büyük ihtimal,ben ikinci yarıda Enginin de oynayacağını düşünüyorum.

Aydın'la Ambrabat aynı anda sahada olmasında isterse hoca sağda Yekta'yı oynatsın problem değil.

ben normalde amrabat sagda oynasin istemem hic ama sirf hakan yuzunden onun icin sagda oynamasi daha iyi olur gibi geliyor bana

kendisi sol acikta oynamayi seviyor ama sag acikta hic degilse arkasinda ebue olacak

En mantıklısı da bu zaten şuan.Hamit de yok onun için kanatlar Emre-Amrabat olacak büyük ihtimal.Eee Hakan zaten verimli değil bide Amrabat oynayınca önünde, o kanat yol geçen hanı oluyo haliyle.Sağda oynarsa Amrabat arkasında Eboue ile beraber,Unıtedin bizim maçta Rafael ve Valenciayla birlikte sol kanada sağladığı üstünlüğü biz bu maç da Eboue ve Amrabat la braganın sol kanadına sağlayabiliriz.

Daha önce birkaç maçımızı anlatmıştı Ş.liginde(Roma maçını anlatmıştı hatırladığım).Şahsen seviyorum G.Onay'ın maç anlatmasını.

O kaç sene önceydi,güntekin çok değişti,çevresi bozdu onu kötü arkadaşlar edindi.;)

resme bakılırsa 3 boyutlu birşey var yine

guntekının o kart sesıne tahammul edemem ınsallah anlatmaz macın ıcıne etmesın gece gece ercan taner ıyıdırr:yenieek:

Yazıları okuyorumda bu maçın önemini kavrayamayan arkadaşlar var. 1 puan fena değildir diyen var. Son maç bragada hatırlatırım. 3 puan alırsak braganın ilk 2 iddaası kalmaz. 1 puan verip 2 puanı bırakırsak braganın son maça kadar şansı sürebilir. 2 Cluj galibiyeti 7 puan yapar. Braga Manchester'a 2 maçta yenilse dahi 5. maçta cluju deplasmanda yenip bizim manchestera yenilmemizi bekler ve işi son maça taşıyabilir. Kaldıki clujdan 6 puan almak o kadar kolay değil bence. Dikkatli olup su maçtan bir şekilde 3 puan alalım ve son maçımızı ilk iki iddaası olmayan bragaya karşı oynayalım. Son maçta clujun old trafforda gideceğini düşünürsek , 6. maçımızı rahat rahat kasmadan oynayabiliriz.

yağmur yağıyomu arkadaşlar stad bölgesine ?

ben çok beğeniyorum kosova'nın tarzını. sakinliği, ses tonu falan çok iyi. kendinden ekstra bişeyler katmaya çalışmıyor maça. maç tempoluysa tempolu anlatıyor, değilse ona göre anlatıyor. doğrusu bu. diğerleri ercan taner kısmen bunun dışında, tamamen radyo spikeri gibi.

Bizim televizyon 3D ye uygun değil, görebiliriz dimi kareografiyi ? :D

Gstv´de 5 dakika sonra "Mac basliyor" programi var. Konuk Carlos Carvalhal

en cokda atmosferı taraftarı ve tezahuratı merak edıyorum bu maca bılet alamadım hafta sonu eses macına ınsllah

Aydın'la Ambrabat aynı anda sahada olmasında isterse hoca sağda Yekta'yı oynatsın problem değil.

Bugün orta sahada;

Melo

Selçuk

Aydın

Yekta

Amrabat

Emre

Engin

Riera

bu oyunculardan hangi 4 lü oynasa şaşırmam.

Bence böyle olacak ama bakalım.

..................Melo....................

Amrabat........Selçuk...........Emre

Murat Kosava anlatıyormuş maçı.

Geri
Üst Alt