ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Ben de dalga geçmiştim. Hatta hatırlıyorum maçta fark atma ihtimalimizi % 0,6 olarak söylemiştin :D

Ama akıllandım kardeşim. Söylediklerini bundan sonra daha dikkatli bir şekilde değerlendireceğim :D

Sergen falan bir sürü futbolu bilmeyen arkadaş 5-6 tane atarız bi tane de hamit atsın 7 olsun ehehehe şeklinde dolaşıyordu abi hatırlarsın.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Levent abi bildiğin gibi geçen ordu maçında %97 puan kaybedeceğiz demiştim dalga geçmişti benle bazı arkadaşlar. Ama dediğim oldu.

Bu maçı %74 kazanacağız.

ama fenerde kasımpaşayı yener demiştin çaglar o noldu:asd:

burock oynamasss

Levent abi bildiğin gibi geçen ordu maçında %97 puan kaybedeceğiz demiştim dalga geçmişti benle bazı arkadaşlar. Ama dediğim oldu.

Bu maçı %74 kazanacağız.

:D Çağlar Başkan diyorsa tamamdır.

Şaka maka almamız lazım bu maçı yoksa berbat ederiz sezon başı kurulan bütün hayalleri.

Sergen falan bir sürü futbolu bilmeyen arkadaş 5-6 tane atarız bi tane de hamit atsın 7 olsun ehehehe şeklinde dolaşıyordu abi hatırlarsın.

Onlar çok abartmışlar :D Ben sadece senin o küsürlü oranlarına gülmüştüm. Ama sen % 74 diyorsan kesin doğruluk payı vardır diyorum ve içim rahat bir şekilde bu maçı izliyorum :D

Hayati bir CL macinda haftalardir oynamayan Engin´e nasil güveneceksiniz peki?

Magluo olunca neden kadro degistirme ihtiyaci hissedersiniz hic anlamam.

Braga macini kazaniriz, oynayanlari efsane yaparsiniz. Birakalim bu isleri

Bu maçı %74 kazanacağız.

Rahatladım şuan r'daş.

yıllardır tanıgımız hocamız ordu macında dokulen crıs yerıne dany amrabat yerıne emre ıle cıkar maca yıne elmander yerıne umutla baslar dıye dusunuyorum....

sımdıden mac atmosfer aklımda sabırsızlanıyorum sahane bır gun olacak ınsallah

Galip gelelim, gelmeliyiz. İlk maçının ardından bizim maçtan da mağlup ayrılırlarsa Braga grubun dışında kalır, şahane olur. Amrabat'ın kenardan gelerek daha faydalı olacağını düşünüyorum. Engin'in durumundan habersiziz, fakat ben Melo'nun bu maçta yedek kalması gerektiği inancındayım. Zaten varlığı yokluğu bir. Yarını iple çekiyorum, hayırlısı olsun.

Varlığı yokluğu birmiş yok yaa

Basın toplantısı var.

Selçuk reis konuşuyor.. :ayatollah:

Hamit oynamayacakmış..Elmander de gıda zehirlenmesi geçirmiş.

Elmander ne yemişte zehirlenmiş acaba neyseki tüm takım zehirlenmemiş

Engin mac eksiğinden dolayı mutlak kazanmamız gereken macta oynamaz. Muhtemelen Aydın oynar veya Emre Çolak sağ tarafa gecer.

Çıkacak kadro ;

................muslera.......

..eboue..semih..dany..hakan

amrabat..melo..selçuk..emre ç.

..............umut...burak............

fatih terim semih-dany oynayacak ve 4-4-2 den ödün vermem dedi :S 4-3-3 go home beyler :D

Aciklamalara göre böyle cikacagiz gibi. Avantaj olabilir diye düsünüyorum. Sadece hamle yapma konusunda sikinti yasayabiliriz.

74769.png

Yekta-Engin-Aydın hamleleri olur ama Elmander'in yokluğunda kenardan gelecek forvet konusunda sıkıntı çekeriz.

Aciklamalara göre böyle cikacagiz gibi. Avantaj olabilir diye düsünüyorum. Sadece hamle yapma konusunda sikinti yasayabiliriz.

74769.png

Elmander-Umut olsa çok daha iyi olacaktı..

Bu kadro pres açısından zayıf kalabilir..Burak-Amrabat pres bakımından ne yazık ki eksik bırakıyorlar takımı...

Rakibin de en önemli özelliği hızlı kanat adamları....

Kolay olmayacak ama taraftar ile alırız maçı bir şekilde.....

Cl müziğini açtım maçı bekliyorum. :)

Geri
Üst Alt